تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 479 از 4105 اولاول ... 3794294694754764774784794804814824834895295799791479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,781 به 4,790 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سرکار دیگه ما که با هم یه جا هستیم من چی بگم پس ؟!
    14 ماه با اون سرهنگ روانی باید کار کنم ! شماها که همه جوره ساپورت هستین ما افتادیم بدترین جای اداره
    چرا سرهنگ روانی؟
    این سرهنگ روانی هر روز میزاره برین خونه؟؟؟
    اگه اینطوره سرهنگ روانی هنوز ندیدی!!!!!

ولی 17 ماه گذشت.....
    یاد روزهایی میوفتم که سختیهایی کشیدیم...بیخوابی......فشار اعصابی که تحمل کردیم ---- روزهای اماده باش!!!!(سخت ترین اماده باش رو مهر و ابان پارسال تو قم داشتیم!!!) ولی به هر حال گذشت 17 ماه گذشت.....
    Last edited by mehdi_vsgh; 21-09-2011 at 20:28.

2. 4 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قربون هر چی آدم بی کسری و بی پارتی و سنوات کشیده!
    به خدا بعد از 9 ماه خدمت وقتی میبینم 9 ماه دیگه دارم در حالیکه خیلی از دوستانم 1 سال 1سال کسری خدمت میارن کلی غم من رو بر میداره که من چه گناهی کردم که پدرم جبهه نرفته [COLOR="Silver"]
    پس ما چی بگیم که پدرمون جبهه رفته ولی کسری مونو نمیدن . "پارتی" کلمه ای که با اسم کشورمون ایران پیوند خورده . انگار ایرانی جماعت تا موقعی که وجود داشته باشه آشنابازی و پارتی بازی هم وجود داره . هر اداره ای میری اولین چیزی که ازت میپرسن اینه که آشنا داری ؟ ولی قبول کنین کسی که پارتی بازی میکنه حق بقیه رو ضایع میکنه و داره مرتکب گناه بزرگی میشه (یه لحضه خیلی روحانی شدم ولی باور کنین پارتی بازی گناه بزرگیه)
    14 ماه با اون سرهنگ روانی باید کار کنم ! شماها که همه جوره ساپورت هستین ما افتادیم بدترین جای اداره
    بدترین جای اداره هم که باشی بهتر از اینه که لباس و وسایل یگان ویژه بهت بدن ، چارشنبه سوری بری جلو آتیش . اونم نه تو شهر خودت . تو یه استان دیگه .
    ولی 17 ماه گذشت.....
    یاد روزهایی میوفتم که سختیهایی کشیدیم...بیخوابی......فشار اعصابی که تحمل کردیم ---- روزهای اماده باش!!!!(سخت ترین اماده باش رو مهر و ابان پارسال تو قم داشتیم!!!) ولی به هر حال گذشت 17 ماه گذشت.....
    مبارکه داداش . بالاخره از دست این نیروی روانی خلاص شدی . موفق باشی .
    Last edited by imanpod; 21-09-2011 at 20:46.

4. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

پیام جان یه خرده بیشتر تعریف کن کجا هستی و چه کاری انجام میدی و چرا ناراضی هستی. البته اگر امکانش هست.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چرا سرهنگ روانی؟
    این سرهنگ روانی هر روز میزاره برین خونه؟؟؟
    کلا یه آدم شدیدا مقرراتی هست که نمونه اش رو ندیدم ، شدیدا سخت گیر
    آره هر روز میریم خونه ولی تا ساعت 4 که اونجا هستیم عذابیه

پیام جان یه خرده بیشتر تعریف کن کجا هستی و چه کاری انجام میدی و چرا ناراضی هستی. البته اگر امکانش هست.
    من اداره بهداشت نیروی زمینی هستم ، کارم اداریه ولی خب زیر نظر 2-3 تا بد قلق اش افتادیم که گیر میدن چپ و راست
    کلا نظم و قانون های ارتش سخته دیگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    از رو کد برگ سبز میشه ب اطلاعات من رسید!؟
    آخه کد رو دادم به 1 آشنایی با کد ملی نیم ساعت بعد با خونمون تماس گرفتند برم برای امریه گرفتن!
    درصورتی که شماره منزلمون فقط تو برگ سبز نوشته شده و جایی که گفتن برم به خونمون خیلی نزدیکه آدرس هم که در برگ سبز هست و این آشنامون اصلا شماره منزلمون رو نداره و نمیدونه خونمون کجاست که این قدر نزدیک ب ما برام امریه بگیره
    آخه تازه منزل رو عوض کردیم
    البته پارتی بسیار مطمینی است
    اینم بگم گفت مشخصات منو میده ب یکی دیگه و اون ک تماس گرفت گفتم برم پیش چه شخصی گفت برو قسمت امریه پذیرش میشی
    کمی شک برانگیز نیست ؟

با توجه ب اینکه اول آبان اعزامم ب نطرتون چی میشه؟!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

کلا یه آدم شدیدا مقرراتی هست که نمونه اش رو ندیدم ، شدیدا سخت گیر
    آره هر روز میریم خونه ولی تا ساعت 4 که اونجا هستیم عذابیه
    حالا اگه یه سرهنگ داشتین بعد کارتون هم فرضا طوری بود که تا ساعت 3-4 تموم میشد و نمیزاشت برین خونه چطور؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

پس ما چی بگیم که پدرمون جبهه رفته ولی کسری مونو نمیدن . "پارتی" کلمه ای که با اسم کشورمون ایران پیوند خورده . انگار ایرانی جماعت تا موقعی که وجود داشته باشه آشنابازی و پارتی بازی هم وجود داره . هر اداره ای میری اولین چیزی که ازت میپرسن اینه که آشنا داری ؟ ولی قبول کنین کسی که پارتی بازی میکنه حق بقیه رو ضایع میکنه و داره مرتکب گناه بزرگی میشه (یه لحضه خیلی روحانی شدم ولی باور کنین پارتی بازی گناه بزرگیه)ی .
    به خدا این پارتی بازی ها و ناعدالتی ها در سربازی از همه چیزش برای بقیه گرونتر و ثقیل تر هست تحمل کردنش و واقعا اعصاب رو خورد میکنه.یعنی خدمت اصلا سخت نیست فقط اونجایی اعصاب خورد کن هست که یه نفر سعی میکنه از بقیه بیشتر امتیاز داشته باشه.حالا کاری نداریم که بین کادری ها و وظیفه ها یک تبعیض خیلی آشکار توی رفتار و طرز کارکردن و امتیاز دادن هست که هممون میدونیم و باید اینطوری نباشه چون وظیفه ها 10 برابر کادری کار مکنن با 1 صدم حقوق.

بین وظیفه ها یه چیزهایی که ما دیدیم که حتما شما هم دیدید . طرف به صرف اینکه فامیل فلانیه در طول 6 ماه خدمتش به این قرآن قسم 2 ماه تمام مرخصی بود و در حالیکه اصلا استحقاق نداشت با هفت ماه آوردن کسری13 روز پایان دوره رفت و نگهبانی هاش افتاد گردن بقیه ولی به همین خدا نفر داشتیم متاهل که بعد از 12 ماه خدمت واقعا صادقانه حتی یک روز هم بهش تشویقی ندادن و تازه همون استحقاقی خودش رو ندادن. همون نفر اول بارها نهست کرد و فقط به صرف فامیل بودن و نفوذش حتی هر غلطی که خواست کرد ولی بقیه تا دست از پا خطا میکردن 7روز 7 روز اضاف میخوردن.

ببین الان حدود 30 درصد مشمولان که معافی پزشکی و کفالت میگیرن. 10 درصد هم که با پارتی بازی امریه اداره ها و جاهای خوب نظام میشن. 20-40 درصد هم با آوردن کسری های بالای 4-5ماه رسما بعد از مدت کوتاهی ترخیص میشن می مون 20-30 درصد می مومن بدون پارتی و بدون کسری که باید جور بقیه رو بکشن و تازه بین هم تعداد هم با پارتی بازی های اعصاب خوردکن ناعدالتی ها دیگه ای اتفاق میافته.

اینهاست که آدم رو میسوزونه والا اگه همه با هم برابر و یکسان باشیم به خدا اصلا این حس بد به وجود نمیاد و بالاخره خوب و بد میگذره.....

10. 5 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا ما تاریخ اعزاممون رو تمدید کردیم به 10/1 ورفتیم امریه گرفتیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من تونستم امریه بگیرم به من گفتن آموزشی رو یا نیشابورم یا کرمانشاه (سپاه) کسی با این دو شهر و پادگان هاش آشنایی داره؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    https

پيش فرض

دوستان کسی نیست بگه من چطور می تونم ادرس لشگر زرهی 8 نجف اشرف اصفهان را پیدا کنم؟

و ما در روز دوشنبه سومین کوهنوردی که انیها می گن میریم اردوگاه را داریم فرمانده می گفت خیلی خیلی سخته خودتون را آماده کنید
    حالا دوستان کسی راهی برای دوپینگ بلد نیست ما انجام بدیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •