سلام ممنون
اره من یکی عاشق کتابم از بچگی هم عادت دارم قبل از خواب یک ساعتی حتما کتاب بخونم
البته با شعر میونه ای ندارم(البته اکثر دیوان شاعران بزرگ کشورمو دارم اما زیاد به شعر بر خلاف نثر علاقه ای ندارم)
اکثر رمانههای معروف رو خوندم و یک کتابخانه غنی هم با حدود 4000 کتاب دارم
به کتب تاریخی و سفر نامه و خاطرات علاقه زیادی دارم
اکثر کتابها رو هم معمولا 2 تا 3 بار میخونم چون فکر میکنم باید هر کتاب رو حداقل 2 بار خوند تا به تمام زوایای موجود پی برد
اگر از کتابی هم خوشم بیاید شاید بارها بخونم مثلا تا حالا کمدی الهی دانته رو 7 بار خوندم بازم وقتی میخونم ازش لذت میبرم
همین دیروز هم کتاب خاطرات شعبان بی مخ رو تموم کردم و از امشب هم کتاب جنایات و مکافاتو تصمیم دارم برای بار دوم بخونم
در مورد کار مطبوعاتی باید بگم تا به حال چند تا مطلب ازم توی روزنامه های محلی چاپ شده توی دانشگاه هم فعالیتم بسیاره البته گاهی مطالب من به مذاق استادان دانشگاه خوش نمیاید
یک مورد جالب هم داشتم در سال 81 که روز نامه ها به دو جناح این وری و انوری تقسیم شده بودند
برای روز نامه جناح دوم خرداد یک مطلب نوشتم که قرار شد چاپ بشه اما شب قبلش روزنامه رو توقیف کردن
منم دیگه تصمیم گرفتم هیچ وقت برای روزنامه ها مطلب ننویسم
دو سه ماه پیش هم ازم برای یک روز نامه محلی دعوت به همکاری شد که بدلیل کار زیادی که دارم قبول نکردم
در مورد زندگی هم یکی از نکات منفی که به نظر مادرم دارم اینه که هیچ وقت ادم جدی نیستم
برای همینه که مادر نازی اعتقاد داره من هنوز بچه ام و به درد زندگی نمیخورم
حتی وقتی عصبانی میشم کسی باور نمیکنه و فکر میکنه دارم ادا در میارم
متاسفانه هیچ وقت نتونستم ادم جدی یا خشنی باشم
برای همین هم وقتی ناراحت میشم برخلاف اکثر دوستام که مثلا اهنگ غم انگیز گوش میکنند من یکی باید اهنگ شاد گوش کنم تا حالم سر جاش بیاید