کسی از دوستان از پارس آنلاین سرویس نداشته ؟ امروز بهم زنگ زدن گفتن پورت برات خالی شده حالا موندم چی بگم ...
کسی از دوستان از پارس آنلاین سرویس نداشته ؟ امروز بهم زنگ زدن گفتن پورت برات خالی شده حالا موندم چی بگم ...
دوستان من اگه بخوام بدانم چند روز تا پایان این سرویس یک ماهم مانده باید چکار کنم؟
اینترنت مخابرات tcnet.ir که چیزی نداشت !
معلوم دیگه خیلی از مشترکاشون پاشدن اومدن مخابرات! بایدم پورت خالی بشه!!
فکر میکنید چرا سرعت مخابرات روز به روز میترکه!
از لینک زیر اقدام کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من برای وبگردی مجبور شدم از خاله سوسکه استفاده کنم تا صفحات بالا بیان بدون سوسک خیلی کند لود میشه صفحات !
دیگه چه مرگشه مخابرات؟!
![]()
جواب ما رو ندادین دوستان
من هم حدس میزدم مشکل از خود ناکسشونه و به کمبود پهنای باند و اضافه شدن کاربران مربوط میشه، اما چون این افت سرعت شدید (1/3 سرعت عادی) به طور ناگهانی شروع شد گفتم شاید به خاطر مشکلات فیزیکی مثل خرابی کابل و غیره مربوط باشه که با استفاده از یک مسیر دیگه سرعتش بهتر شه. به همین خاطر گفتم بذار به چوپان درغگو یه شانس بدم شاید این یه بار رو راست بگه که اون هم دروغ از آب درومد.
روز اول 260 بود بعد کردنش 190 حالا هم شبا معمولا 100 تا 150 ــست روزا هم همین حدوداست اما بیشتر وقتا روزا سرعت پایینه ! مثلاً زیره 100 ــه.
5 گیگ داره 19 تومان و 10 گیگشم 26 تومانه.20 گیگ هم به همین تناسب بالا میره ...
یعنی وضعیت ماله خودشون اینقدر فجیه شده بوده که اومدن مخابرات ... اگه اینطوره تا جواب منفی بدم بهشون.معلوم دیگه خیلی از مشترکاشون پاشدن اومدن مخابرات! بایدم پورت خالی بشه!!
فکر میکنید چرا سرعت مخابرات روز به روز میترکه!
Last edited by HO3IN-Life; 08-12-2012 at 18:00.
من 1سال پیش پارس داشتم دانلود شبانه رایگان در حد دیال آپ بود زیر 20 کیلو
=================
مخابرات رو هنوز نمیشه نتی شارژ کرد ؟
وضعیتش رو نمیدونم ولی قیمتاش و محدودیت دانلودش نسبت به مخابرات داغون تره...
فکر کنم برای دانلود شبانه هم محدودیت داره و از یه مقدرای بیشتر دانلود بشه سرعت محدود میشه
سرعت روزا رو بالا می بندن
شبانه میاد سرعت قرار داد بلکه بسیار کمتر !!
یه نامحدود هم داره یکی از اقوام گرفته 128 ماهی 27 تومن
که روی 1 مگ بسته شده ولی اگه زیاد استفاده بشه سرعت رو کم می کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)