کسی AVG رو نداره تست کنه ؟
کاش یه انتی ویروس خفن با یه تکنولوژی جدید میومد دیگه نیازی به اپدیت هم نداشت والا :|
الان دیگه واقعا هیچکدوم از این انتی ویروسا مد نظرم نیــست
کسی AVG رو نداره تست کنه ؟
کاش یه انتی ویروس خفن با یه تکنولوژی جدید میومد دیگه نیازی به اپدیت هم نداشت والا :|
الان دیگه واقعا هیچکدوم از این انتی ویروسا مد نظرم نیــست
آنتی ویروس با مکمل چطوره؟ جواب میده؟
الان دیگه هیچی جواب نمیده فقط یه فایروال قوی و سبک......
با سلام
6 avast pro سه مورد رو شناسایی کرد
حدود چند دقیقه بعد از تست بالایی دیدم انتی ویروس ابدیت شد گفتم یک تست دیگه بزنم و حالا شدن 4 مورد
باید با کومودو هم یک تست بگیرم
با تشکر
Last edited by K1lou; 13-12-2011 at 15:19.
با آنتی ویروس های زیر و تنظیمات حرفه ای شما تا 99% در برابر مخرب ها ایمن هستید
kaspersky internet security
norton
comodo internet security
با سلام
آنتی ویروس AVG در چند کشور که یکیش هم ایران است آپدیت نمیشه. (جهت اطلاع)
حالا که هیچ آنتی ویروسی نیست که آپدیت نشه ، برای همین باید حداقل از یک آنتی ویروس استفاده کنیم.
به نظر من آنتی ویروسی که آپدیت آفلاین داشته باشه برای شما خوبه. حالا نظر من اینه .
با تشکر
سربلند و پیروز باشید
عضو انجمن تخصص نرم افزاری خبرگزاری پانا جمهوری اسلامی ایران
100% بله اون یه درصد هم از 99% شما به خود کاربر برمیگرده که کار اشتباه نکنه مثلا یه ویروس رو که به نام کیجن بهش دادن با غیر فعال کردن انتی ویروس اجرا نکنه چون همه اون 99% میشه40%
ای وی جی هم قابلیت اپدیت داره کار نشد نداره تنظیمات اپدیت وپروک30 رو دستکاری کنن میشه ضمنا اینها هنوز کسی درست تا اونجایی که من یادمه توی این بخش تست نکرده:
AhnLab V3-Arcavir-BitDefender-Dr.Web-F-Prot-Rising-Sophos-SunbeltViper-VBA32-VirusBuster
این یکی ViRobot رو خودم تست کردم نصبش کلافه میکنه ادم رو اما قدرت محافظت خوبی داره از دو موتور استفاده میکنه بیتدفندر و موتور اختصاصی خودش انتی روتکیت قوی داره به همراه سیستم تون اپ متوسط حجم بالایی داره اما محیط کاربریش جذابه اپدیتش حدود110 مگابایت هست اما توی ریمو کردن اسپایور ها و کلید های رجیستری یکم مشکل داره![]()
سلام
25 نمونه جدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Password = bat
Size = 8.2 MB
نتیجه اسکن تعدادی از نمونه ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Microsoft Security Essentials
16 تا شناخت
Malwarebytes' Anti-Malware
6 تا شناخت
این 3 تا هم موندن:
![]()
Last edited by Serenity; 14-12-2011 at 02:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)