من اول جهت میگرفتم بعدش شوتدکمه شوت رو بزن بعد هم جهت رو![]()
من اول جهت میگرفتم بعدش شوتدکمه شوت رو بزن بعد هم جهت رو![]()
این توانایی ربطی به قدرت پای مخالف نداره.week foot frequency :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت پای غیر تخصصی بیشتریه .
هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بیشتر باشه اون بازیکن بیشتر از پای مخالفش استفاده میکنه.
هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بیشتر باشه بازیکن برای بازی بعد آماده تر هست (یعنی بیشتر میتونه با استراحت استامیناش رو پر کنه)tenacity :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن استفاده بهینه تری از نفسش میتونه داشته باشه ( در زمانیکه کمبود نفس داره ) .
اگه توجه کرده باشید یه سری از بازیکنا بعد از چند هفته بازی کردن استامیناشون کمی خالی میشه.
هر چقدر این دو تا توانایی بالا تر باشه بازیکن بیشتر تو دفاع و حمله شرکت میکنه و اصلا ربطی به حفظ توپ یا گرفتن توپ نداره.attack : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در حفظ توپ داره .
deffence : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در 'گرفتن توپ از حریف داره .
آره خیلی سخته !
من پایین + چپ یا راست رو می گیرم
بعد یه دونه آروم رو دکمه شوت میزنم
کلا باید حدود یک ثانیه جهت رو نگه داری
و الا همچین محکم میزنه که با اختلاف 20 متر از کنار دروازه میره تو اوت !
من جدیدا پنالتی زدن یاد گرفتم !
قبلا همش وسط میزدم !
الان خیلی بیشترم دارم با بازی حال می کنم !
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
آقا شما درست می گی ...راستی اونایی که میگن گل زدن تو این فوتبال سختتره فکر میکنن چرا اینجوریه؟ به نظر من که تنها دلیلش شوتهای مزخرف بازیکنهاست. تا حالا شده یه شوت زمینی محکم بزنید تو این بازی؟
با 90 درصد حرفات موافقم
اما در مورد شوت ...
من با جرارد فکر کنم بالای 50 تا گل با لیورپول و انگلیس از وسط زمین گل زدم !
وقتی دروازه حریف سمت چپ هست
از پایین زمین آروم حرکت می کنم و وقتی رو به دروازه شد ، یه بار خیلی آروم روی دکمه شوت میزنم
انقد قشنگ گل می زنه ... !
یه بارم با لمپارد از 40 متری یه شوت زدم خورد به تیرک.. حیف شد !
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
کلا این ورژن بزرگترین فرقش اینه که خیلی دکمه ها حساس شدن
آروم که پاس رو میزنی، پاسش خیلی ضعیف می شه، اما تو ورژن قبلی توپ قشنگ به نزدیکترین یار میرسید
و وقتی هم که قدرت شوت رو زیاد می گیری تا یه گل قشنگ بزنی، انقد افتضاح میزنه که کلافه میشی...
باید باهاش کنار اومد ...
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8)تو pes6 بازیه جوان مردانه هم بود. یعنی اگه بازیکنه حریف می خورد زمین، وسط بازی مصدوم می شد بعد توپو می زدیم بیرون..بعد شروع مجدد بازی، حریف توپو شوت می کرد طرف دروازهیا اگر بازیکن ما می خورد زمین حریف توپو شوت می کرد بیرون
به نظر من کونامی بعد ساختن pes6 کدهای بازی رو گم کرده، دیگه خودش نتونسه سالای بعد مثله بازیه سال قبلش درست کنه، ادعا کرده انجینو عوض کردیم![]()
من به این نتیجه رسیدم که تو فوتبال هیچ چی مشخص نیست![]()
البته قبلا به این نتیجه رسیده بودم ولی الان مطمئن تر شدم
با داداشم بازی کردم تو وقت اضافه یه گل زدم ازش بردم بعد اون دقیقا آخرین ثانیه بهم گل زد ... یک یک شدیم بعد نمیدونم چی شد تیم اون رفت بالا![]()
راستی قضیه این قانون چیه ؟!!
مثلا بازی رفت همین بازی منو داداشم صفر صفر شدیم تو این بازی یک یک شدیم ولی تیم داداشم رفت بالا![]()
آقا یکی جواب مارو بده این پستمون اینجا نمونه جواب ندید صد بار تکرار میکنمانه شوخی کردم
اول بگم مشکل من با ps2 هستا نه کامپیوتر و ps3
توی pes 2009 و 2008 قسمت گالری یه قسمتی بود به اسم cup gallery که میرفتی توش نشون میداد چندتا جام توی بازی هست و چندتاشو تا حالا گرفتی
اما توی pes 2010 و این جدیده pes2011 این قسمت اصلا وجود ندارهحالا نمیدونم خریدنی شده و باید توی pes shop خرید یا نه یکی میتونه کمکم کنه؟
خوب اینجور که معلومه بازی اول برادرت میزبان بود و بازی دوم خودت. چون بازیتون 0-0 شد و شد همون نتیجه بازی رفت، بازی کشیده شد به وقت اضافه که برادرت به خاطر گل زده در خانه حریف برد.
در مورد پنالتی هم من تو این پست کامل روش خودم رو گفتم. با این روش اکثر توپهات گله
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فوتبال خیلی مشکل داره،البته فیفا هم یه مشکل داره و اونم عدم سازگاری با 80% pc ها هستش(یعنی هر چه قدر هم که سیستمت قوی باشه بازی لگ میزنه )که تو فیفا های قبلی هم اینطور بود که این خیلی بده، ولی دیگه pes فاجعه هستش،مخصوصآ دفع شوتها توسط دروازبان...خیلی خیلی مصنوعی و فاجعه هستش این حرکت....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)