تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 479 از 500 اولاول ... 379429469475476477478479480481482483489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,781 به 4,790 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان سوال من اینه که برای نصب ویندوز روی مک درایور همه ی قطعاتش موجوده؟
    بعد ویندوز پرفورمنس دستگاه رو پایین میاره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز اين دوتا كاملا با هم متفاوتند مك بوك اير سبكتره ظريفتره وكلا بيشتر براي نشون دادن كاتالوگ فيلم وب گردي و كاراي گرافيكي سبك و نهايتا نيمه سنگين براي سري جديدشه ولي پرو برعكس اير هست يعني سنگين تره براي كاراي گرافيكي نيمه سنگين تا سنگينه بالاترين گرافيك مك ١ هستش كه كاملا بازي هاي سنگين رو اجرا ميكنه ولي مك بوك مخصوص بازي ساخته نشده و اكثر بازي ها رو بايد. در قسمت ويندوزش نصب كني توي مك فكر كنم ٧ ساعت البته يكي از مهمترين مزيت هاي مك بوك باتري باكيفيتشه واز اين بابت بهتر از مك پيدا نميكني اين مدلي كه گفتي سرعتش خوبه ولي سؤال. اينجاست كه براي چه كاري؟ در كل اگه بازي براتون مهمه بايد ١٥اينچ بگيري و از لحاظ كانفينگ قوي بايد حداقل md318 بگيري كه گرافيكش ٥١٢هست
    خوب من بیشتر از 2500 نمیتونم هزینه کنم ... گرافیک مکبوک ایر 13 اینچ iintel hd 3000 هستش . این گرافیک چه بازیایی رو ساپورت میکنه ؟ اخه من فقط فوتبال و یه ماشین بازی میکنم .

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان سوال من اینه که برای نصب ویندوز روی مک درایور همه ی قطعاتش موجوده؟
    بعد ویندوز پرفورمنس دستگاه رو پایین میاره؟
    بله به برنامه به اسم بوت کمپ تو خود دستگاه موجوده که تمام درایورها رو به یک دفعه نصب می کنه
    نه انقدر بالا هست که پایین نمیاد

خوب من بیشتر از 2500 نمیتونم هزینه کنم ... گرافیک مکبوک ایر 13 اینچ iintel hd 3000 هستش . این گرافیک چه بازیایی رو ساپورت میکنه ؟ اخه من فقط فوتبال و یه ماشین بازی میکنم .
    دقیقا جفت همون بازی ها مثل فیفا یا مثلا نید فور اسپید رو اجرا می کنه
    اما ایر جدید چون سی پی یو قوی تری داره قیمتش بالاتر رفته و اگه بحث وزن و باریکی نباشه، 13 پرو اولویت داره و کارکرد بهتری هم ارائه می ده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بله به برنامه به اسم بوت کمپ تو خود دستگاه موجوده که تمام درایورها رو به یک دفعه نصب می کنه
    نه انقدر بالا هست که پایین نمیاد

اما ایر جدید چون سی پی یو قوی تری داره قیمتش بالاتر رفته و اگه بحث وزن و باریکی نباشه، 13 پرو اولویت داره و کارکرد بهتری هم ارائه می ده
    ممنون دوست عزیز
    یک سوال دیگه هم داشتم
    ویندوز رو می شه به عنوان یک سیستم عامل جداگانه نصب کرد و همزمان مک هم سر جای خودش باشه؟
    یا باید از طریق vmware نصب بشه؟

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    یک سوال دیگه هم داشتم
    ویندوز رو می شه به عنوان یک سیستم عامل جداگانه نصب کرد و همزمان مک هم سر جای خودش باشه؟
    یا باید از طریق vmware نصب بشه؟
    به هر دو صورت میشه ! هم به صورت جداگانه و هم به صورت مجازی

6. 2 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اما ایر جدید چون سی پی یو قوی تری داره قیمتش بالاتر رفته و اگه بحث وزن و باریکی نباشه، 13 پرو اولویت داره و کارکرد بهتری هم ارائه می ده[/QUOTE]

مکبوک پرو md313 حدود 2200 هست که با مکبوک ایر 13 اینچ تقریبا همه مشخصاتش یکیه پس ایر رو واسه قیافش ترجیح میدم البته اگه مک بوک پرو حدود 2.5 باشه که گرافیک قوی هم داشته باشه که اونو میگیرم . هست ؟

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان منم تصمیم ارم یه مک پرو 13 اینچ بخرم
    یه مدت با دوتا مدلش که برا دوستام بود کار کردم (یه چند روزی) هر دو 13 اینچ
    البته بیشتر با ویندوز کار کردم چون کارم با نرم افزار هایی هست که رو ویندوز کار میکنن کاملا راضی بودم ولی خوب دو تا مورد به شک انداختتم
    اولیش و مهمتریش وزنش بود که برا یه لپ تاپ 13 خیلی زیاده -چیزی که در کنارش در نظر دارم یه وایو سری S که بدنش از فیبر کربن و با مشخصات یکسان گرافیک هم داره و خیلی چیزه توپی هست (چند روزی هم با این کار کردم) وزنش عالیه 15 این S از 13 مک بوک پرو سبکتره
    بعدی داستان کارت گرافیکه مثل اینکه 13 های مک گرافیک ندارن(برام عجیب بود با اینکه ضخامت مک با S یکی بود چه طور گرافیک رو نتونسته توش بزاره؟ در حالی که وایو داره از یه AMD 6630 استفاده می کنه که چیزه به نسبت قوی ای هست عمر باطریشم تو حالت اسپید که از این گرافیک بیشتره نیم ساعت کمتر از مک بود پس فکر نکنم به خاطره باطری باشه (احتمالا به خاطر گرم شدن یا همچین چیزایی باشه البته من تو وایو گرم شدن آنچنانی هم ندیدم البته خیلی هم ازش کار نکشیدم)
    خلاصه من که دارم نزدیکه 3 تومن(با این وضع ارز) برا این دستگاه خوش دست پول میدم دوست دارم بتونم در صورت تمایل بازی های کامپیوتری هم باهاش انجام بدم ( یعنی عین یه کنسول وصلش کنم به TV و با دسته های وایرلس بازی ای که دوست دارم رو بازی کنم) حالا این مک ها میتونن کراسیس 2 رو با بالا ترین گرافیک اجرا کنم (با توجه به اینکه این کار رو با یه وایو مدل 2 سال پیش که مدل ارزونی هم بود یعنی 1200 انجام دادم فکر نکم توقع بالایی از یه دستگاه 2600 باشه)
    در ضمن مدل وایو S خیلی راحت و بدونه گرم کردن این کار رو انجام داد طراحی خوبیم داره تنها عیبش این بود که اپل نبود

خلاصه موندیم بین مک بوک پرو و وایو S
    هر دو تارو چک کردمهیچی از هم دیگه کم ندارن(البته اگه مکینتاپ اپل و گرافیک وایو رو در نظر نگیریم) هم طراحیشون با هم قابل قیاص بود (یکی بدنه ی آلمینیومی عالی یکی فیبر کربن مات خوشگل) هم سرعتشون که هیچ فرقی نداشتن
    البته وایو مانیتور بهتری داشت

یه چیزه دیگه و البته یه سوال تکراری که خودم هم جوابش رو میدونم-ارزش داره واستم برا سری بعدی مک؟

احتمالا آره و این کار رو بکنم
    چیزایی که تا حالا تو شایعات اومده هم اینان
    خوباش
    ضخامتش به مک بوک ایر نزدیک میشه
    صفحش ریتنا میشه
    بدش
    درایو نوری احتمالا حذف بشه

ولی هنوض کسی نگفته گرافیکی چیزی رو مدل 13 هاش گزاشتن یا نه

alankeybord farsi nadaram-sharmande babat finglish

kasi nabood javab ma ro bede?

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خلاصه می گم
    تنها مدلی از اپل که می شه مثل یه کنسول بازی روش حساب کرد مدل اول 15 اینچه که 2200 دلار قیمتشه
    رو 13 خیلی خیلی بعیده کارت گرافیک گذاشته شه
    الان که به آخر سال نزدیکیم، بله ارزش صبر کردن داره که هم قیمت دلار برگرده پایین هم احتمالا تا 2 ماه دیگه یا زودتر سری بعدی میاد که مزایای خودش رو به همراه خواهد داشت

داره خودمونی میشه ahmadpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    قصد خرید لپ تاپ برای امور پردازشی با کانفیگ زیر هستم.
    CPU : Core i5 or i7
    RAM : 4GB
    HDD : 640
    VGA : 1GB
    Display : 15.6

به نظرتون Apple MacBook با چنین کانفیگی دست دوم پیدا میشه؟ اصلا دست دوم ارزش خرید داره؟ اگه جواب مثبته دست دومش چنده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

1-جایی هست که بشه دست دوم محصولات اپل رو بخریم ممنون
    2- بعد مک بوک ایر برای برنامه نویسی و طراحی صفحات وب و همچنین کار با اتوکد مناسبه جواب میده یعنی؟ ممنون
    3- کجا میتونم مک بوک رو به صورت پلمب شده تهیه کنم؟ یعنی جلوی چشم از پلمب در بیاره و بهم تحویل بده؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •