دوستان سوال من اینه که برای نصب ویندوز روی مک درایور همه ی قطعاتش موجوده؟
بعد ویندوز پرفورمنس دستگاه رو پایین میاره؟
دوستان سوال من اینه که برای نصب ویندوز روی مک درایور همه ی قطعاتش موجوده؟
بعد ویندوز پرفورمنس دستگاه رو پایین میاره؟
خوب من بیشتر از 2500 نمیتونم هزینه کنم ... گرافیک مکبوک ایر 13 اینچ iintel hd 3000 هستش . این گرافیک چه بازیایی رو ساپورت میکنه ؟ اخه من فقط فوتبال و یه ماشین بازی میکنم .
بله به برنامه به اسم بوت کمپ تو خود دستگاه موجوده که تمام درایورها رو به یک دفعه نصب می کنه
نه انقدر بالا هست که پایین نمیاد
دقیقا جفت همون بازی ها مثل فیفا یا مثلا نید فور اسپید رو اجرا می کنه
اما ایر جدید چون سی پی یو قوی تری داره قیمتش بالاتر رفته و اگه بحث وزن و باریکی نباشه، 13 پرو اولویت داره و کارکرد بهتری هم ارائه می ده
ممنون دوست عزیز
یک سوال دیگه هم داشتم
ویندوز رو می شه به عنوان یک سیستم عامل جداگانه نصب کرد و همزمان مک هم سر جای خودش باشه؟
یا باید از طریق vmware نصب بشه؟
به هر دو صورت میشه ! هم به صورت جداگانه و هم به صورت مجازی
دقیقا جفت همون بازی ها مثل فیفا یا مثلا نید فور اسپید رو اجرا می کنه
اما ایر جدید چون سی پی یو قوی تری داره قیمتش بالاتر رفته و اگه بحث وزن و باریکی نباشه، 13 پرو اولویت داره و کارکرد بهتری هم ارائه می ده[/QUOTE]
مکبوک پرو md313 حدود 2200 هست که با مکبوک ایر 13 اینچ تقریبا همه مشخصاتش یکیه پس ایر رو واسه قیافش ترجیح میدم البته اگه مک بوک پرو حدود 2.5 باشه که گرافیک قوی هم داشته باشه که اونو میگیرم . هست ؟
kasi nabood javab ma ro bede?
خلاصه می گم
تنها مدلی از اپل که می شه مثل یه کنسول بازی روش حساب کرد مدل اول 15 اینچه که 2200 دلار قیمتشه
رو 13 خیلی خیلی بعیده کارت گرافیک گذاشته شه
الان که به آخر سال نزدیکیم، بله ارزش صبر کردن داره که هم قیمت دلار برگرده پایین هم احتمالا تا 2 ماه دیگه یا زودتر سری بعدی میاد که مزایای خودش رو به همراه خواهد داشت
سلام خدمت دوستان
قصد خرید لپ تاپ برای امور پردازشی با کانفیگ زیر هستم.
CPU : Core i5 or i7
RAM : 4GB
HDD : 640
VGA : 1GB
Display : 15.6
به نظرتون Apple MacBook با چنین کانفیگی دست دوم پیدا میشه؟ اصلا دست دوم ارزش خرید داره؟ اگه جواب مثبته دست دومش چنده؟
1-جایی هست که بشه دست دوم محصولات اپل رو بخریم ممنون
2- بعد مک بوک ایر برای برنامه نویسی و طراحی صفحات وب و همچنین کار با اتوکد مناسبه جواب میده یعنی؟ ممنون
3- کجا میتونم مک بوک رو به صورت پلمب شده تهیه کنم؟ یعنی جلوی چشم از پلمب در بیاره و بهم تحویل بده؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)