[QUOTE=milad.vista;6434375]
خواهش میکنم عزیز این حرفا چیه اگه شما 1000000 سوال هم بپرسید من جواب میدم بالاخره این فضا ها باعث دوستی میشه دیگه
سرویس 1 واسه این حجمی نداره که کسی که 1 مگابایت میگیره که محدود نمییخواد البته این سیاست پولی شرکت های پول دوست ایرانه
شما باید اعتباری بگیری عزیز چون هر ماه باید حسابت رو پر کنی ، دائمی ای هستش که شما پولی رو در اختیار ایرانسل قرار میدید و بسته به کارکرد شما از حسابتون کم میشه و در پایان دوره باید بازم پول به حساب ایرانسل قرار بدی دوست عزیز اگه لپ تاپ داری و دوست داری خونه اقوام و همه جا ببری نظر من وایمکس ایرانسل بگیر ببین من خودم تا حالا از شرکت های مختلف ای دی اس ال گرفتم که اسمشون رو نمیگم ولی هر بار گند زدن به سرعت ، نظر منو میخوای به نظر من وایمکس ایرانسل بگیر نامحدود 512 بگیر قیمتش فکر کنم 61360 باشه و نیاز به کابل و خط تلفن و دردسرهای اون نداره خودت میدونی مخابرات قدرتمند ایران هر روز یه گندی میزنه ولی اینم سیاست خودشونه ، وایمکس ایرانسل خوبیش خیلی بهتر از ای دی اس ال هستش ای دی اس ال جای ثابته و نمیتونی خونه کسی و مسافرت ببری ولی وایمکسو میتونی اگه نظر منو میخوای وایمکس ای دی اس ال بگیر و ازش لذت ببر این نظر منه
.gif)
بابت تشکر شما هم ممنونم
بسيار ممنونم بابت راهنمايي
اخبار در مورد بهترين شركتهاي اينترنت اي دي اس ال و وايمكس رو ديدي؟ البته ايرانسل بيشتر جاها خوبه ولي مبين نت هم بعضي جاها زده خوبه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم اخبار اختلالات اينترنت كه تا امروز ادامه دارد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينترنت رايگاه كره زده 500 برابر اينترنت پولي ايران. تازه پول اينترنت ما نسبت به سروي هاي پايين از همه جاي دنيا گرون تر هست چند برابر.