تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 479 از 1049 اولاول ... 379429469475476477478479480481482483489529579979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,781 به 4,790 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

درباره اون دو تا تیکه که کنار تلویزیون میزارید قبلاً تو سایتمون پرسیدم، گفتن اسپیکرهای جلو و وسط مشکلی برای تلویزیون نداره.
    در مورد ساب و آمپ کنار هم، اطلاعی ندارم.

2. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مرسی خودم یه راهی پیدا میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز کنسول ها رو اینقدر نزدیک نزارین حرارت زیادی ایجاد می کنه و بهشون صدمه میزنه میز رو بگردین ببینی چه میزی مناسب هست من هم کنسول و وسیله زیاد دارم اما با توجه به اندازه 55 تی وی و سیستم صوتی اون میز رو انتخاب کردم همه چیز قشنگ سر جاش هست تنها کنسول ایکس باکس رو در سمت راست در کنار ساب و بیرون میز قرار دادم و نمای میز به خوبی حفظ شد اینجوری کنار هم و فشارده بخوای بزاری جالب در نمی یاد و نمای قشنگی نداره

5. این کاربر از flasher_for_nokia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام

یک سینمای خانگی با تفکیک صدای خوب می خواستم. مدل های DAV-DZ940K و DAV-DZ640K و DAV-DZ840K سونی را در اینترنت دیدم و از اونجایی که ال سی دی سونی است ترجیح میدم سونی باشه سینمای خانگی اما هرچی گشتم فرقی تو این مدل ها پیدا نکردم آیا کیفیت صدای این مدل ها با هم تفاوت زیادی دارد؟

ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز کنسول ها رو اینقدر نزدیک نزارین حرارت زیادی ایجاد می کنه و بهشون صدمه میزنه میز رو بگردین ببینی چه میزی مناسب هست من هم کنسول و وسیله زیاد دارم اما با توجه به اندازه 55 تی وی و سیستم صوتی اون میز رو انتخاب کردم همه چیز قشنگ سر جاش هست تنها کنسول ایکس باکس رو در سمت راست در کنار ساب و بیرون میز قرار دادم و نمای میز به خوبی حفظ شد اینجوری کنار هم و فشارده بخوای بزاری جالب در نمی یاد و نمای قشنگی نداره
    کنسولا که قرار نیست همه با هم روشن بشن بلکه هر دفه یدونه روشن میشه و بقیه خاموش هستن. در مورده قیافش هم قبول دارم ولی من همه چیزم کنسرو شده است! تنها چیزی که برام چندان مهم نیست همین قیافه هست چون فضا ندارم . اگه داشتم می تونستم یه میز 1 ونیم سفارش بدم برام بسازن که پوز تمام میزها رو هم بزنه و کاملا همون چیزی باشه که من لازم دارم ولی جا نیست. یعنی نبود ( زمانی که من میز گرفتم که میز 130 هم نمی شد بگیری بقدری اتاقم توش وسیله بود) و بزور یه سری وسایل رو از اتاقم ریختم بیرون
    الانم که نمی تونم دیگه این میز رو رد کنم بره
    تنها راهش اینه که به نظرم یه تیکه بدم برام بسازن ولی خوب فعلا تا اون آماده بشه می خوام این ساب رو کنار آمپ بزارم. کسی می دونه مشکلی ایجاد می کنه یا نه؟

Last edited by mhroozbeh; 03-10-2011 at 18:17.

8. این کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ميخواستم بدونم دنون 1311 بهتره يا اينكه يه جامو 606 بگيرم با يه آمپ دنون يا ياماها يا پايونير؟ هم براي موزيك هم فيلم البته موزيك بيشتر ممنون.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

چطوری؟
    من هیچ خروجی صدا روش نمی بینم.
    اگه ممکنه با توجه به شکل بفرمایید چطور از آمپ صدا بگیرم.

خواهشاً جواب این سوال بنده رو هم بدید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خواهشاً جواب این سوال بنده رو هم بدید.
    بزار من امشب نصب می کنم بهت می گم

12. این کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

شما هر سینمایی رو با کابل HDMI به تلویزیونتون وصل کنید هماهنگ میشه.
    این دو مدل سینمایی که نام بردید توی ایران وارد شده؟
    سونی مدل iz1000 از بانه میاد .پایونیر 717 وارد شده و نمایندگی داره .ولی با توجه به اینکه سیستمی میخوام که بتونم هم فیلم ببینم هم آهنگ گوش کنم مثل اینکه سیستم سینمای خانگی مناسب اینکار نیست. اگر بخوام سیستم پایونیر بگیرم چه مارک و مدلی اسپیکر بخرم؟ تا حدود 1.5 حاضرم برای اسپیکر هزینه کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

poonel جان من هنوز فرصت نکردم سینما رو متاسفانه رو براه کنم چون هر دفه یه مشکلی پیش میاد ولی گفتم مشکل شما رو لااقل حل کنم
    شما نباید سه تا فیشت رو از هم تفکیک کنی و ویدیو رو بدی تی وی و صدا رو به سینما بلکه همه رو بده به سینما و بعد دوباره از قسمت out همه رو با یه فیش که باید از بیرون بخری بده به tv
    این رو توی دفترچه هم احتمالا توضیح داده

====================================

یه سوال
    من تو ذهنم این بود که مثلا برای گرفتن صدای 5 کاناله به غیر از 4 تا HDMI یه روش دیگه هم هست که میشه انجام داد.
    من فکر می کردم که اگه مثلا همه سیستم هات رو بزنی به TV توسط HDMI و سیستم هات همه صدای 5 کاناله داشته باشن بعد توسط پورت اپتیکال خروجی tv یه سیم بکشی به پورت اپتیکال داخلی آمپ میشه صدای رو از سینما به شکل 5 کاناله گرفت. بعد اگه مثلا خواستی از یه سیستم دیگت استفاده کنی کافیه که سورس رو از طریق tv تعویض کنی و بعد خود به خود صدا سورس جدید از سینما پخش میشه. دقیقا همون کاری که قبلش با این فیش های معمولی استریو 3.5 انجام میدادم و فیش اسپیکر رو میزدم به پورت هدفون tv و هر موقع که سورس رو از tv تعویض می کردم صدا هم مثل تصویر سویچ میشد روی اون یکی سیستم. ولی امشب هر چی تست کردم نشد. این کار اصلا شدنی هست یا نه؟ اصلا این پورت خروجی اپتیک که روی تی وی ها هست مربوط به فقط سورس tv هست یا نه سورس های دیگه ای مثل HDMI ها و کامپوننت و کامپوزیت رو هم ساپورت می کنه و صدای اون سورس ها رو هم منتقل می کنه؟
    برام خیلی اهمیت داره این موضوع خواهشا اگر آشنایی دارید جواب بدید
    Last edited by mhroozbeh; 04-10-2011 at 01:29.

15. این کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •