هنوزم pes سره معلوم نيست كيا دارن نمره ميدن بايد بيان از من بپرسن :دي
من كه خودم 99 ميدم از 100 .
Just PES 2010
هنوزم pes سره معلوم نيست كيا دارن نمره ميدن بايد بيان از من بپرسن :دي
من كه خودم 99 ميدم از 100 .
Just PES 2010
شده چند ه روز دیگه تا اومدن بازی 5 روز دیگر
بله دوست عزیز من نقد و بررسی بخش آنلاین بازیو که دیشب منتشر شد خوندم . گیمرایی که آنلاین بازی کرده بودن میگفتن حتی اگه طرف مقابل هم وضعیت زرد یا قرمز داشته باشه اینا دچار مشکل نمیشدن این چیزیه که تا الان توی هیچ نسخه ای از pes اینجوری نبوده . خیلیا آنلاینو تست کردن اما من کسی رو ندیدم که حتی یک ایراد کوچیک از آنلاین این نسخه بگیره .
البته من قبول دارم که این بخش زمانی خودشو نشون میده که تعدادی زیادی گیمر همزمان بازی کنند اما در مقایسه با تست هایی که از شماره های قبل این بازی صورت گرفته شده این نسخه بی نفص ترین وضعیت آنلاینو تا الان داشته .
فقط تمام شواهد بيانگر تركوندن پرو 10 هستش اين سايت ها وقتي يه بازي بخواد يه سال غوغا كنه همش ميان الكي الكي گير ميدن بهش تا بگن بله حتي اگه بازي خدا هم بدين ما حالتون رو ميگيريم......
ولي مهم اينه كه اين بازي امسال ما رو راضي كرده همين واسه ما كافيه حالا هر چقدر مي خوان بشينن امتياز كم و زياد كنند اگه خواستن من يه چرتكه هم دارم مي تونم واسشون بفرستم![]()
PESFAN بعضی از اطلاعات قسمت ادیت بازی را منتشر کرده:
1- ملیت بازیکن ها را نمیشه تغییر داد (بیس کپی وجود نداره)
2- 12 تا کفش قابل ویرایش وجود داره
3- از چهره های از پیش تنظیم شده نمیتونید برای ادیت استفاده کنید؛ بلکه فقط آپشنی برای ساختن و یا اسکن چهره وحود داره
4- 81 طرح لباس در 4 شاخه(قسمت) وجود داره که بعضی از اونا جدید هستند و بعضی از قدیمی ها برداشته شدن.
5- فضای لازم برای قراردادن 200 لوگوی لباس، 400 چهره جدید و 40 پرچم و آرم وجود داره.
![]()
نمیدونم شماها چطوری حساب میکنید میشه 5 روز. آقا جان بازی 23 اکتبر یا همون یک آبان (حالا یکی دو روز کمتر یا بیشتر که ما به اون کاری نداریم) ریلیز میشه. یعنی 7 روز دیگر.![]()
ببنیم مگر این نمره ها تو نحوه خرید مثلآ گیمرهای اونور فرق میکنه ؟
حسین جان اینجا هر چی بگیم زیاد جور در نمیاد و منم هنوز نسخه کامل بازی رو بازی نکردم که بیام نظر کارشناسی بدم! فقط می خواست نظر سایت ها رو بگم! ولی یه موضوعی هست اینه که تکنولوژی مورد استفاد مهم نیست, مهم نتیجه کار هستش!مسعود جان اگه واقعا اهل منطق هستی میتویم یک بحث و تبادل نظر عقلایی در مورد نمرات و نقدهایی که اینا کردن با هم داشته باشیم تا کاملا برات ثابت بشه این نقدها و این نمرات با جهت گیری داده شده و نه بر اساس واقعیت .
پس لطفا به سوالات من جواب بده :
من سوال اولمو اینجوری شروع میکنم شما مگه نمیگی یورو گیمر عادلانه و تخصصی بازیها رو نقد میکنه و بهشون نمره میده میشه بفرمایید این سایت وزین روی چه منطق محکمی میگه گرافیک بازی تغییر چندانی نکرده در صورتیکه همونطوریکه چند پست قبل اشاره شد توی این نسخه از تکنیک نورپردازی داینامیک استفاده میشه که به تنهایی یک تغییر عمده و اساسی برای گرافیک محسوب میشه اگه دوست دارین من کاملا این مقوله رو براتون توضیح بدم .
این سوال منو جواب بدین تا بریم سراغ سوال بعد
این همه بازی از Unreal Engine 3 استفاده میکنن ولی هیچ کدوم نتونستن گرافیک بازی Gears of War 2 رو ت بازیهاشون ایجاد کنند!
نمیشه گفت چون طرف ماشینش لامبورگینی هستش حتما تو مسابقه از یه بنز می بره! راننده مهم هستش که چطور از ماشینش استفاده کنه!
مهم تیم سازنده هم هستش تا از این تکنولوژی چطور استفاده کنن!
من نمی دونم چطور استفاده کردن ولی اینطور که از نقد ها پیداست نتونستن بهره ی خیلی زیادی رو از این تکنولوژی بدست بیارند!
در ضمن حسین جان ابا اون تاپیکی که قرار بود بزنیم یکی از مدیرا موافقت کرده! انشا الله تمامی موارد رو خودمون با هم سر یه میز میشینیم و بررسی میکنیم : دی
! اینطوری من یه چیزی بگم و شما یه چیزی بگی فایده نداره!
شاید کسی باشه که این نمره ها براش مهم باشه و توی خرید بازی ها برای اون تاثیر گذار باشهببنیم مگر این نمره ها تو نحوه خرید مثلآ گیمرهای اونور فرق میکنه ؟
البته فن های بازی فکر نکنم براشون مهم باشه
اینم یه گیم پلی دیگه از ریویوکد بازی(انگلیس با آلمان):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)