تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 479 از 626 اولاول ... 379429469475476477478479480481482483489529579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,781 به 4,790 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان. تو مرحله ای که قراره نیکو پگورینو رو بکشه یه مشکلی داشتم. بعد از این که همه رو تو کازینوی مخروبه می کشم و سوار موتور می شم و با موتور قایق پگورینو رو دنبال می کنم، یه جا هست که باید با موتور از روی تخته پرش بپرم و هلی کوپتر رو بگیرم، اما بعدش نمی تونم برم داخل هلی کوپتر بارها هم امتحان کردم. اون بالا می نویسه که پشت سر هم اسپیس رو بزنید. من مرتب می زنم اما نمیشه و در نهایت نیکو میافته تو آب و پگورینو در می ره

ممنون می شم کمک کنین... ا

وقتی پست هم اسپیس رو بزنی نشون میده که داره زور میزنه میره بالا. تند تند باید بزنی. تفریبا خیلی هم باید بزنی!
    بخاطر کند بودن بازی این قسمت رو خیلی ها مشکل دارن. من با بد بختی ردش کردم. باید تند تند بزنی بعد بازوش رو میذاره لبه بعد یذره میره بالا بعد خودش میره بالا دیگه!!!
    بخاطر کند بودن یکم دقت بازی میاد پایین!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان و عرض خسته نباشید خدمت شما.

بی زحمت فایل فعال کردن جویستیک رو تو GTA IV می خواستم.

تو پست اول همین تاپیک هست، ولی لینکش خراب شده.

پس بی زحمت برام آپلود کنین. ممنون

داره خودمونی میشه رندی ا's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام اقایان من تازه این بازی رو خریدم حالا که اجراش کردم برای سیو باید یک اکانت افلاین درست کنم اگه میشه راهنمای قدم به قدم رو بگذارید اگه تصویر هم باهاش بود خدا خیرتان بده

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام اقایان من تازه این بازی رو خریدم حالا که اجراش کردم برای سیو باید یک اکانت افلاین درست کنم اگه میشه راهنمای قدم به قدم رو بگذارید اگه تصویر هم باهاش بود خدا خیرتان بده
    پست اول همین تاپیکو بخون ...

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

من سیصد چارصد بار اون صفحه رو خوندم هیچی نفهمیدم اگه لطف میکنی خودتان یکدفعه ی دیگه کامل بنویسید با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه SnoWall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Skyrim, lol

پيش فرض

سلام ؛
    من یک مشکل داشتم که نمیدونم علت چیه. من بازی GTA 4 EFLC رو خریدم، نصب کردم، خودش یک کرک ریزر داشت ولی برخی اوقات وسط بازی، همه چیز (حتی صدا) هنگ میکنه و این اتفاق وقتی میفته که احساس میکنم تکسچر خیابونها و ... لود نشده، حتی دیگه از رادیو و موبایل هم نمیشه استفاده کرد و اگر کلید Esc رو بزنی صفحه میره و سیاه میشه و دیگه منوها نمیایند، اگر میشه لطفا راهنمایی و کمک کنید.
    من حتی آخرین پچ این بازی رو هم دانلود و نصب کردم ولی افقه نکرد . لطفا کمک کنید.

با تشکر...

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

برای من social club نصب نشده به همین خاطر نمی تونم اکانت افلاین بسازم بعد وقتی وارد بازی مشم home رو که میزمنم صفحه game for windows live باز میشه بعد creart a new acount رو میزنم بعد یه پیغام میاد من yes رو که بزنم اینترنت اکسپلرر باز میشه منم که افلاین هستم اون رو close میزنم بعد وارد خود بازی میشم ازم یوزر وپسورد میخاد منم یه چیزی میدم next یه کد میخاد چه کار کنم ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من ديروز بازي gta iv رو بردم خونه ي يكي از دوستام نصبش كنم اما وقتي نصب شد فهميدم ويندوزش xp sp2 هست و به اين ويندوز نميخوره بعد رفتم از اينترنت آپديتش كردم و ويندوزش سرويس پك 3 شد.بعد وقتي خواستم وارد بازي شم ارور داد كه net framework رو دوباره نصب كنين.منم رفتم نسخه ي 4 نت فريم ورك رو دانلود و نصب كردم اما حالا نه ارور ميده و نه وارد بازي ميشه. Games Social Club باز نميشه
    از ديروز صبح تا شب رو همين بازي كار ميكردم تا درستش كنم اما نشد ديگه اعصابم خورد شده.
    خواهش ميكنم راهنماييم كنين

اگه نباشه جاش خالی می مونه SnoWall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Skyrim, lol

7

سلام ؛
    من یک مشکل داشتم که نمیدونم علت چیه. من بازی GTA 4 EFLC رو خریدم، نصب کردم، خودش یک کرک ریزر داشت ولی برخی اوقات وسط بازی، همه چیز (حتی صدا) هنگ میکنه و این اتفاق وقتی میفته که احساس میکنم تکسچر خیابونها و ... لود نشده، حتی دیگه از رادیو و موبایل هم نمیشه استفاده کرد و اگر کلید Esc رو بزنی صفحه میره و سیاه میشه و دیگه منوها نمیایند، اگر میشه لطفا راهنمایی و کمک کنید.
    من حتی آخرین پچ این بازی رو هم دانلود و نصب کردم ولی افقه نکرد . لطفا کمک کنید.

با تشکر...
    دوستان لطفا اگر جواب حل این مسئله رو میدونید بگید لطفا !!!

---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

گویا دیگه کمتر دوستان به این تاپیک سر میزنن چون اینجا همه فقط سؤال میپرسن تا جواب بدن... خب حداقل بگید ایراد از کرکه ، بازیه یا سیستم عمل یا سخت افزار ؟

داره خودمونی میشه Barca Messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بندر عباس_گچین

12 صفحه سیاه داس در شروع بازی gta iv

لطفا کمکم کنید من وقتی میخواهم وارد بازی بشم یه صفحه سیاه داس مییاد باید چه کار کنم اصلا وارد بازی نشدم از وقتی نصب کردم این مییاد باید چه کار کنم خواهش میکنم کمکم کنید نوشتشم اینه eror: cloud not run gta iv .eve قبلش هم چیزهائی نوشته ولی یعنی باید چه کار کنم ممنون کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •