تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 479 از 503 اولاول ... 379429469475476477478479480481482483489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,781 به 4,790 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من که 1.1 گیگ دانلود کردم هنوز اپدیت نشده ! دو بار >> شکست . دم ایت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوش بگزه تو این خراب شده بهتون

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طبق یکسری از اخبار رسیده گایلد Devil Disciples ترکید و داره تعطیل میشه و دارن یه گایلد جدید درست میکنن که فکر کنم lead همون کسی باشه که او کار زشت رو انجام داد برای آقا مجتبی

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوش بگزه تو این خراب شده بهتون
    برای من که لول 57 هستم بدتر شده ! مپ جدید که فقط +60 ها رو پارتی می گیرن . DD2 هم که پر لایت شده و دیگه کسی Clean نمی کنه.
    الانم که یه سفر 3 روزه میرم و 3 روزی وارد بازی نمیشم !
    GMTactic تو فروم شایا گفت ، تعداد لایت های سرور Gaia خیلی بیشتر از Fury هست . مشکل فقط PvP بازی نکردن اوناست.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

برای من که لول 57 هستم بدتر شده ! مپ جدید که فقط +60 ها رو پارتی می گیرن . DD2 هم که پر لایت شده و دیگه کسی Clean نمی کنه.
    الانم که یه سفر 3 روزه میرم و 3 روزی وارد بازی نمیشم !
    GMTactic تو فروم شایا گفت ، تعداد لایت های سرور Gaia خیلی بیشتر از Fury هست . مشکل فقط PvP بازی نکردن اوناست.
    اکانت منو که REMOVE کردن.شماها حالتون رو کنید ولی از من میشنوید ول کنید برید یه بازی دیگه.به من ایمیل دادن برو ap بخر ما هم همه چیز های که تو اکانت داری از charater & item داری رو پاک میکنیم اکانت که بدرد ass مادرشون میخوره رو به من پس میدن.من که دیگه بر نمیگردم چون هم blade قول داد و عمل نکرد هم اونی که باید میشد نشد.

من نصیحتمو به شما کردم چون اراهی که شما میرید رو من جاده خاکیشو رفتم میدونم چه بلایی سرتون میاد

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اکانت منو که REMOVE کردن.شماها حالتون رو کنید ولی از من میشنوید ول کنید برید یه بازی دیگه.به من ایمیل دادن برو ap بخر ما هم همه چیز های که تو اکانت داری از charater & item داری رو پاک میکنیم اکانت که بدرد ass مادرشون میخوره رو به من پس میدن.من که دیگه بر نمیگردم چون هم blade قول داد و عمل نکرد هم اونی که باید میشد نشد.

من نصیحتمو به شما کردم چون اراهی که شما میرید رو من جاده خاکیشو رفتم میدونم چه بلایی سرتون میاد

میدونستم میگن AP بخر یه reveval میخوای اون کراکترتو برگردونی .. اکانت من هم که برگشت کل item پاک شد ولی کاراکترام نه به من هم همینو گفتن ولی من رفتم پیش یه GS که تو سرور 2 بود گفت صحبت میکنم ببینم چی میشه ( دمش گرم ) ... فکر نکنم کراکتراتو پاک کنن فقط item پاک میکنن از یه کسی سوال کن البته اگه بگی من اونقدر پول ندارم شاید نگیرن یا کمتر بگیرن .... ولی اون اکانت ول نکن

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یقرون بهشون نمیدم.دیگه از همشون متنفرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فکر نکنم کراکتراتو پاک کنن فقط item پاک میکنن
    اگه اینطوریه که احسان می گه صد در صد برگرد مجتبی . چون اون لباسات الان دوزار هم نمی ارزه راحت می تونی لول بشی و gear جدید بپوشی که clean بهت +70 پوینت می ده با 6 slot خالی .

برای من که لول 57 هستم بدتر شده ! مپ جدید که فقط +60 ها رو پارتی می گیرن
    اون موب های اول مپ کشتنشون سخت نیست exp هم خوب می ده ( بیشتر از dd2 ). یه پارتی معمولی بدون +59 هم درست کنی راحت می کشین

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگر هم بخوام برگردم پول ap ندارم بخرم

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من هم حودم رو آماده کردم که یه روزی چنین اتفاق هایی برام بیفته ! بازی آنلاین دیگه. ما هم که بدبخت بیچاره های ایرانی هستیم کاریش نمیشه کرد.
    و نکته دیگه اینکه بازی بهتر از این و Free نیست. مگه اینکه اینترنت خفن داشته باشی بتونی LOTR بازی کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •