من که 1.1 گیگ دانلود کردم هنوز اپدیت نشده ! دو بار >> شکست . دم ایت![]()
من که 1.1 گیگ دانلود کردم هنوز اپدیت نشده ! دو بار >> شکست . دم ایت![]()
خوش بگزه تو این خراب شده بهتون
طبق یکسری از اخبار رسیده گایلد Devil Disciples ترکید و داره تعطیل میشه و دارن یه گایلد جدید درست میکنن که فکر کنم lead همون کسی باشه که او کار زشت رو انجام داد برای آقا مجتبی![]()
برای من که لول 57 هستم بدتر شده ! مپ جدید که فقط +60 ها رو پارتی می گیرن . DD2 هم که پر لایت شده و دیگه کسی Clean نمی کنه.
الانم که یه سفر 3 روزه میرم و 3 روزی وارد بازی نمیشم !
GMTactic تو فروم شایا گفت ، تعداد لایت های سرور Gaia خیلی بیشتر از Fury هست . مشکل فقط PvP بازی نکردن اوناست.
اکانت منو که REMOVE کردن.شماها حالتون رو کنید ولی از من میشنوید ول کنید برید یه بازی دیگه.به من ایمیل دادن برو ap بخر ما هم همه چیز های که تو اکانت داری از charater & item داری رو پاک میکنیم اکانت که بدرد ass مادرشون میخوره رو به من پس میدن.من که دیگه بر نمیگردم چون هم blade قول داد و عمل نکرد هم اونی که باید میشد نشد.
من نصیحتمو به شما کردم چون اراهی که شما میرید رو من جاده خاکیشو رفتم میدونم چه بلایی سرتون میاد
میدونستم میگن AP بخر یه reveval میخوای اون کراکترتو برگردونی .. اکانت من هم که برگشت کل item پاک شد ولی کاراکترام نه به من هم همینو گفتن ولی من رفتم پیش یه GS که تو سرور 2 بود گفت صحبت میکنم ببینم چی میشه ( دمش گرم ) ... فکر نکنم کراکتراتو پاک کنن فقط item پاک میکنن از یه کسی سوال کن البته اگه بگی من اونقدر پول ندارم شاید نگیرن یا کمتر بگیرن .... ولی اون اکانت ول نکن
یقرون بهشون نمیدم.دیگه از همشون متنفرم
اگه اینطوریه که احسان می گه صد در صد برگرد مجتبی . چون اون لباسات الان دوزار هم نمی ارزهفکر نکنم کراکتراتو پاک کنن فقط item پاک میکننراحت می تونی لول بشی و gear جدید بپوشی که clean بهت +70 پوینت می ده با 6 slot خالی .
اون موب های اول مپ کشتنشون سخت نیست exp هم خوب می ده ( بیشتر از dd2 ). یه پارتی معمولی بدون +59 هم درست کنی راحت می کشینبرای من که لول 57 هستم بدتر شده ! مپ جدید که فقط +60 ها رو پارتی می گیرن
اگر هم بخوام برگردم پول ap ندارم بخرم
من هم حودم رو آماده کردم که یه روزی چنین اتفاق هایی برام بیفته ! بازی آنلاین دیگه. ما هم که بدبخت بیچاره های ایرانی هستیم کاریش نمیشه کرد.
و نکته دیگه اینکه بازی بهتر از این و Free نیست. مگه اینکه اینترنت خفن داشته باشی بتونی LOTR بازی کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)