برو مودم رو بگیر خودتو راحت کن
برو مودم رو بگیر خودتو راحت کن
خوب اینجور که معلومه شما واسه خود مودم Splitter نذاشتین. مودم هم بطور جداگانه Splitter میخواد.
ضمناً ، اگه مودم داری ، وصلش کن به خط تلفن و با شماره های هوشمند به اینترنت وصل شو تا مشکلت حل شه و اینجوری قطع و وصل نشی!!
اگه تهرانی: 9092303230 ، username و pass هم خالی بذار. ( راستش از مشخصاتت نفهمیدم کارتن خواب کدوم شهری! شایدم تو نیویورکی !!)
Last edited by a6l3i; 17-10-2009 at 02:03.
بچه ها یه سوال غیر فنی و مقدماتی می خواستم بپرسم :غیر از مودم 602دیگه چه چیزی واسه نصب نیاز هست؟
راستش منظورت رو خوب متوجه نشدم ولی تا اونجا که من میدونم :
سخت افزار لازم برای راه اندازی اینترنت DSL با مودم 602:
1- خط تلفن رانژه شده ------------------------------------- یک عدد
2- سیم تلفن ----------------------------------------------- یک عدد به متراژ کافی
3- مودم 602 ----------------------------------------------- یک عدد به همراه متعلقات
4- کامپیوتر یا لپ تاپ دارای کارت شبکه یا ورودی USB ---- یک عدد
5- کابل LAN ( برای اتصال مودم به سیستم )------------- یک عدد به متراژ کافی
تخم مرغ نمی خواد؟سخت افزار لازم برای راه اندازی اینترنت DSL با مودم 602:
1- خط تلفن رانژه شده ------------------------------------- یک عدد
2- سیم تلفن ----------------------------------------------- یک عدد به متراژ کافی
3- مودم 602 ----------------------------------------------- یک عدد به همراه متعلقات
4- کامپیوتر یا لپ تاپ دارای کارت شبکه یا ورودی USB ---- یک عدد
5- کابل LAN ( برای اتصال مودم به سیستم )------------- یک عدد به متراژ کافیمنظورم رو اشتباه رسوندم به هر حال حل شد مشکل...ممنون
مودم رو خودم بگیرم اون موقع شرکت گیر نمیده هر چی بشه مثلا بگه مشکل از مودم شماست یا یه همچین چیزایی؟(ایرانه دیگه)
چند تا راه وجود داره:
1-اول از همه برای هر تلفن و مودمت یک اسپیلیتر بذار
2- شاید سیم های تلفنت از کنار سیم برق رد بشن که باید یه سیم از جایی که تلفن وارد خونه می شه( معمولا کنار کنتور برق) بکشی تا پیش مودم و باز اسپیلیتر یادت نره...
3-کدوم شهرید؟ممکنه در اثر بارش بارون باشه که سیم تلفن در اثر رطوبت به سیم برق اتصال پیدا کنه و باعث قطعی موقت بشه...
اگه این 3تا راه نشد دیگه بیخیال شو مودمو بخر...ولی لن یا usb هیچ تاثیری در وصل شدن نداره...
بله.گیر که می دناگه مودمو خودت بگیری گیر می دن ولی بهشون رو ندی دیگه حرفی نمی زنن. برای نصب شما باید vpi/vci و همچنین username/password رو از isp ارائه دهنده بگیرید... بقیه کارا دیگه اسونه...
![]()
a6l3i جان این شکلک هارو از کجا میذاری؟؟؟؟!!!!!!!!1 چه باحالن....
بچه ها حال کنیدالان پارس انلاین اهواز پهنای باندو باز گذاشته بعضی مواقع سرعت دانلود تا 200 هم می رسه....
یکی از دوستان
up stream=450
down stream=2044
رسیده...![]()
بابا دمت گرم ، چجوری به پست هات ویبره attach میکنی؟ داشتم پستت رو میخوندم دیدم LCD لپ تاپ داره با مقیاس 4 ریشتر میلرزه ، جیم زدیم زیر طاق در ....!!!
لزومی نداره حتما از اونها بخری ، فقط بهتره برند یا مدلی که اونها می خوان رو تهیه کنی. از کجاش مهم نیست. اونها هیچ وقت چک نمیکنن که از اونها خریدی یا نه. فقط در مواقعی که ازشون سوال فنی کنی ، خواهند پرسید مودمت چیه. ( نه اینکه از ما خریدی یا نه).
خوبه دیگه ، به شما پهنای باندشو میدن به ما زلزلشو.
در مورد smile ها ، یه سری سایت هست که smile های رایگان دارن ، مثل این:
که با یه سرچ کوچیک عبارتی مثل free smile تو گوگل کلیشون رو پیدا میکنی. معمولا smile ها رو دسته بندی کردن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کافیه روی هر آیکونی که خواستی تو پست بیآریش ، راست کلیک کنی و گزینه Copy Image Location رو انتخاب کنی. بعد موقع نوشت پست ها ، روی آیکون اضافه کردن عکس بالای صفحه کلیک کنی و آدرس smile رو کپی کنی.![]()
ایولایول
داش پیسی رو ایول
واسه اونا میگم که مشکل منو دارن من مشکلم حل شد
ولی یه نصیحت من بعد از 3 هفته گوش کردن به حرفهای شرکت نتونستم حلش کنم ولی اینجا 2 روزه تونستم یا خرید یک عدد مودم نو و اسپیلیتر![]()
مرسی. راحتم کردی تو کف مونده بودما...
نه بابا به اینجا هم اصلا سرعت نمی دن 1یا دوروزه اینطوری شده قبلا 20 به زور میرفت... البته اون بالایی رو که گفتم انقدر زیاد با اکانت 128 بود...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)