دینی انصافا خیلی راحت بود نسبت به پارسال.
ولی فیزیک اصلا آسون نبود وقت گیر بود بدجور.
دینی انصافا خیلی راحت بود نسبت به پارسال.
ولی فیزیک اصلا آسون نبود وقت گیر بود بدجور.
منم با نظر شما واقعا موافقم .
اینکه میگن سوالات سخت هست برای همه سخته , فقط یه شعار اعصاب خوردکن هست
سوالات که سخت میشه بیشتر به ضرر اون کسایی هست که خوندن وگرنه برای کسی که درست نخونده سخت و اسان معنی نداره فوقش 10تا بالا پایین میزنه اما کسی که خونده و سوال سخت میشه شاید 40 تا افت کنه
خود من ادبیات رو روی 85 حساب میکردم( و واقعا هم اینقدر کار کردم ) اما نمیدونم نصف تستهاشو رو زدم یا نهعربی و زبانش مثه همیشه بود و برخلاف نظر دوستان بنظرم دینی خوب بود . شاید بهترین نمره ام برای دینی بشه
ریاضی رو خیلی سخت و اسون برام فرفی نمیکنهاما شیمی و فیزیکش استاندارد و قابل پیش بینی بود
کلآ بنظم ریتم سوالات و شکل سوالات عجیب و قابل هضم نبود
من که اصلا به خواسته ام نرسیدم![]()
سعید ناامید نشو.
امسال کنکور برای قویترین سخت بوده،وامسال درصدها خیلی میاد پایین مخصوصا در اختصاصی.
خدا از دهنت بشنوه.
درصد های مورد قبولم ایناست :
ادبیات 50
عربی 30
دینی 50
زبان 60
=====
زمین 40
ریاضی 50
زیست 100
فیزیک 30
شیمی 80
هر درسی رو از این کمتر بشم ، از غصه نابود میشم.اصلا خودکشی میکنم.![]()
سلام، خسته نباشید، من پارسال کنکور دادم، و خیلی تو این سایت بودم، دیشب تا حالا خیلی استرس گرفتم، خیلی واستون دعا کردم، تبریک بهتون می گم، امیدوارم همتون موفق باشید، جوابها را هم ببینید، البته به نظر من، تا حدودی رتبتون مشخص می شه، بعدا آمادگیش را دارید......
سلام بچه های 88 نظرتون راجع به کنکور چی بود ؟به نظر من از پارسال بدتر بود من اصلا امید ندارم ...فکر کنم تو همه درس ها گند زدم ...کسی که تجربه شون بیشتر کمک کنن
بهنظرم نریم سئوالات رو بررسی کنیم، بهتره.
در مورد سختی آزمونهم که صحبت شد، درکل آزمون راحتی نبود. عمومیها سخت بود، ادبیات بیشتر جاها بین دو گزینه میموندم (مخصوصن در قرابتمعنایی) و واقعن دیگه نمیشد کاری کرد، اختصاصیا هم ریاضی و فیزیک نمی تونم نظر بدم، شیمی خوب بود.
ممنون از کسی که سنجشآخر گاج رو معرفی کرده، (نمی دونم اولین نفر کیمعرفی کرد) چندین سئوال بود که دقیقن از سالهای قبل اومده بود.
واسه اونایی هم که الان کنکور هنر دارن، آرزوی موفقیت میکنم
سلام خدمت داغ دیده های محترم !!!!!!
خدا خیرشون بده با این امتحان شخمی البته تو بعضی دروس
گور بابای هرچی سازمان سنجشو کنکوره ................
دمت گرم ، خیلی حال کردم باهات
ولی دینیاش انصافا سخت بود همش درک مطلب بود
ریاضیاشم خیلی عددای وقت گیری داده بودند
یه چیزی بهت بگم :
من 2 سال پیش ، کنکور آزاد آزمایشی دادم. فیزیک هیچی بلد نبودم. همه رو شانسی زدم.شده بود 60
ریاضی رو هم همه رو شانسی زدم.شدم 13-
حالا دیگه خودت حساب کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)