ممنون میشم اگر از دوستان دیگه هم کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه .
خوب شما الان میفرمایی چکار کنم من ؟ حتما میخوام توی این هفته درخواست بدم .
پیشنهادی نداری ؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
ممنون میشم اگر از دوستان دیگه هم کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه .
خوب شما الان میفرمایی چکار کنم من ؟ حتما میخوام توی این هفته درخواست بدم .
پیشنهادی نداری ؟
یعنی با 1مگ الان شبا راحت 250 رو دانلود داری ، یک ساعتم که بیشتر حال میکنی ! به نظر اگه این ثبات داشته باشه عالیه !
اما یک چیز مسخره اینکه نمیرزه سرویس 3 ماهه بگیری مثلا 1مگ رو ! چون 3 ماهه یک مگ رو به 66 میدن که 1.5 گیگ کمتر ترافیک میدن ! اما اگه ماهیانه بگیری 69ت میشه که 1.5 گیگ هم داری تازه
راستی با گواهی اشتغال به تحصیل که یک مگ میدن ؟ بازی در نمیارن که ؟!
الان دوباره اینترنت من قطع شد.با اینکه دیشب تا 5 صبح لینکهام دانلود نشده بود و از 5 خودم شروع کردم.شبانشون هنوز مشکل داره!
جالبیش اینکه زنگ زدم پشتیبانی یا اشغال بود یا اینکه جواب نمیدادن.زنگ زدم فروش طرف گفت شماره پشتیبانی عوض شده و تلفنشون هم قطعه!!
یعنی دوباره رفت تا خدا میدونه چند روز دیگه اینترنت من وصل بشه!
دوستان امروز من با امور نمایندگی های اسیاتک تماس گرفتم و مسائل نمایندگی اصفهان رو بهشون گفتم . گفتم نمایندگیتون این مشکل هارو داره . گفت منظورتون کدوم نمایندگی هست ؟ گفتم شبکیه گفت دیگه با این شرکت قرار داد نداریم و بزودی هم از روی سایت مشخصاتشون رو پاک میکنیم . گفتم پس تکلیف در اصفهان چیه ؟ گفت تا 20-30 روز دیگه در اصفهان نمایندگی جدید معرفی میکنیم .
در حال حاضر هم اسیاتک در اصفهان نمایندگی نداره .
حالا امیدوارم روی حرفشون بمونن و نمایندگی جدید رو بزودی مشخص کنن .
Last edited by ariajoker; 25-12-2011 at 12:04.
اصلا به همین جهت هم هست دارن منتقل میشن روی مخابرات و با اونا قرار داد میبندن ...
جالب شد .
کسی این جا از رنگین کمان سرویس گرفته قیمتاش خیلی عالیه با مخابرات برابره
دوباره دانلود شبانه قطع شده.بچه های شبکیه دانلود نکنید.قطع بشه وصل کردنش کار حضرت فیله.
الان اوضاع پارس آنلاین چطوره؟
درود
ای دهن این مرکز شهید قندی سرویس
الان 8 روز تموم شد و هنوز که هنوزه رانژه نکردنددست فن آوایی ها بدبخت نیست؛ اون که همیشه قشنگ و محترمانه پاسخ داده؛
2 بار هم زنگ زدم خود مرکز، دیروز دیگه طرف اعتراف کرد و گفت دست تنهاست و تا هفته آینده طول میکشه. حالا شاید از قستمای دیگه چند تا بچه ها بیاند کمکش!
تازه امروز فن آوا بهم گفت دعا که به 3 هفته و اینا نکشه![]()
سلام دوستان این سر ویسی که از 2030 میگیریم میشه در خواست داد تا 512 کنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)