بهتره بدونی الان اینجوری شده . قبلا 160 - 170 بود . لطفا دستورات تاپیک انتخاب بهترین dns سرور ممکن رو هم انجام بده .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بهتره بدونی الان اینجوری شده . قبلا 160 - 170 بود . لطفا دستورات تاپیک انتخاب بهترین dns سرور ممکن رو هم انجام بده .
Last edited by razmjoo; 05-08-2010 at 14:28.
DNS عوض کردم.هیچ وقت نمیزارم رو دیفالت بمونه.
راستی از وقتی اومدم ماکس نت صفحاتی DNS Error و TCP Error زیاد دیدم که تا حالا با همارا ندیده بودم.برای شما هم این جور صفحات میاد یا نه؟
DNS هم از اپن دی ان اس-گوگل و اولترا دی ان اس استفاده میکنم.دی ان اس شرکت هم گزاشتم آخر آخر.
دوستانی که از ماکس نت سرویس گرفتن لطفا بگن که سرعت اوناهم بیش از معمول هست؟
چون یکی از دوستام256 گرفته داره با سرعت 105kb/s دانلود میکنه.میخوام ببینم مال همه اونطوری هست؟اگه اینجوری باشه عوض 1mg میریم 128 میگریم حال میکنیم دیگه
میشه یه عکس از مقدارهای پایینی که تو مودم هست بزاری.شاید مشکل از خطه.(البته مقدارهای پایینی خوبه ولی گفتم یه مقایسه ای بکنم)
کاری هست که بتونم Downstream SNR رو بیشتر کنم؟
واسه چی می خواهید این کار رو بکنید وقتی سرویستون خوبه؟ اون به سرعت زیاد ربطی نداره.
راهی به جز کم کردن فاصله یا حذف کردن همه تلفنها نداره. شما اگر مودم رو سر ترمینال ورودی در ساختمان بگذارید حتما میره بالا ولی باز هم هیچ فرقی در سرویستون نداره؟
مگه سرویس 128 نامحدود نگرفتی؟ پس چرا 1024 آپ شده؟ سرعت دانلودت چنده؟
درسته خوبه ولی من منظورم پینگ بود.میدونم با سرعت 128 هیچ فرقی نمیکنه.
سرعت هم بین 0 تا 30 متغیره.متاسفانه نوسانش هم خیلی زیاده.
من چنین صفحاتی رو نمی بینم . در ضمن dns خود شرکت در اون تست پر سرعت ترین اومد و 3 تا با ترتیب بهم داد که اونا رو گذاشتم و پینگم خوب شد . از خودت نگذار . اگه تو اون برنامه dns شرکت رو سریع ترین بگه پس اون رو بگذار .
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
فکر نکنم راهی باشه این کار رو بکنی . در ضمن این مال خودته ؟ من با پیغام خصوصی برات می فرستم .
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
به نظرم بهتره دوره ی بعدی برگردی همارا . چون هیچ کس مثل تو این مشکل ها رو نداره . هم یوتورنت همه بازه . هم سرعت هیچکس نوسان نداره .![]()
3 تا پرسرعت تر از دی ان اس خود شرکت تو لیست هست.نمیدونم این شانس منه یا چیز دیگه.شاید هم از خطمه.
SNR خط شما عالیه.فاصلتون با مرکز مخابراتی چقدره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)