با تشکر
اضافه کنم که سعی کنید همیشه سالم و نو بمونه چون پیش اومده که پاره شده و بدرون تسمه تایم و در نتیجه خرج موتور ...
با تشکر
اضافه کنم که سعی کنید همیشه سالم و نو بمونه چون پیش اومده که پاره شده و بدرون تسمه تایم و در نتیجه خرج موتور ...
سلام . راننده ی با تجربه همیشه یک تسمه دینام و تسمه کولر توی یک کیسه ی دربسته در صندوق عقب داره . درضمن تسمه ها خصوصاً تسمه تایم رو از جاهای معتبر خارجی بخرین . اصلاً مجبور نیستین از تسمه های بنجل و بی کیفیتِ نمایندگیهای ایرانی بخرین . از تسمه فروشیها بخرین یا نمایندگیهای خارجی و ترجیحاً امریکائی یا ژاپنی یا اروپائی یا کره ای .تسمه ها شماره داره و تسمه های خیلی از ماشینها شبیهِ همه .تسمه تایم هم فقط کافیه عرضش و تعداد دندانه هاش یکی باشه .آچارهای تعویضش رو هم توی صندوق عقب داشته باشین خصوصاً در مسافرت تا مجبور نشین تسمه ی آشغال و گرون بخرین و کلی پول تعویض بدین . چون شیر به خود سپه شکن باش , فرزندِ خصالِ خویشتن باش .اطلاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-06-2014 at 15:07.
سلام به دوستان عزیز
من یه پراید مدل 89 دارم یه هفته میشه سرعتم بالای 50 که میره، صدای زوزه (وووووو) داخل اتاق میپیچه. دنده هم خلاص میکنم همین صدا هنوز هست. دیروز هم کاسه چرخ ها رو در آوردم و بلبرینگ های چرخ هایعقب رو چک کردم سالم بودن و گریس کاریشم کردم ولی هنوز صدا میاد که معلوم نیست از کجاس.
کسی میتونه بگه مشکلش از کجاس؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by hamid2043263; 04-06-2014 at 14:53.
پراید 131، اگه لنت عقب تموم بشه چراغ ABS روشن میشه؟
سلام
برای چک کردن بلبرنگ ، باید بلبرنگ کامل شسته بشه و بعد با دقت خیلی زیاد بهش نگاه کرد.کوچیکترین خوردگی داخل بلبرنگ باعث صدا میشه
در مورد مشکلتون اطلاعی ندارم.
خیر.
چراغ abs فقط در صورتی روشن میشه که سیستم abs ایرادی پیدا کرده باشه و در این صورت abs عمل نمیکنه.
دوست گرامی شما فقط بلبرینگ چرخ عقب رو باز و تمیز کردید
اگه صدایی که می گید از بلبرینگ باشه می ونه از چرخ جلو که خیلی معمول هست باشه و تا به بلبرینگ دیفرانسیل ( درون گیرباکس) باشه . باید تک تک چک و محل صدا و خرابی رو پیدا کنید
با سلام .
راهِ ساده ای برایِ چک کردن بلبرینگِ چرخ هست :
چرخ رو بزنین روی جک
با دست بچرخونینش در سکوتِ کامل .
باید صدای زبر و خش خش نداشته باشه
حالا بالا و پائین چرخ رو بگیرین و تکون بدین
نباید لقّی داشته باشه
اگر لقی داره , دیگه بلبرینگ خراب شده و باید عوض بشه
اگر صدای خشکی داره موقع چرخش اما لق نیست پس فقط گیریسش خشک شده و میشه با درآوردنِ بلبرینگ و شستنش با بنزین و خشک کردنش و گیریسکاری با یک گریس درجه یکِ مخصوص چرخ که حرارتِ زیاد رو تحمل میکنه , از خراب شدنِ بلبرینگ جلوگیری کرد
هزینه ی گریسکاریِ بلبرینگ با هزینه ی تعویض یکی هست چون یک اندازه کار میبره اما هزینه ی کلّی خیلی کمتره چون نیازی به خرید بلبرینگ نیست .
بلبرینگ خراب نمیشه مگر اینکه گریسش خشک بشه یا گریسش نامرغوب باشه یا بار و فشار بیش از حد گذاشته بشه روی چرخ .
پس با گریسکاریِ چرخ هر 4 یا پنج سال یکل بار میشه از خراب شدنش جلوگیری کرد
به شرطی که بلبرینگ امریکائی یا اروپائی یا ژاپنی یا کره ایِ اصلِ باکیفیت باشه و گیرس هم ساخت همون کشورها و با کیفیت باشه و خاکگیرِ بلبرینگ هم سالم باشه و از خودرو در آب استفاده نشه خصوصاً آب شور مثل به آب اندازیِ و درآوردن قایق از آب دریا یعنی آب به بلبرینگها نرسه .
برای مطمئن شدن از سلامتِ جلوبندی هم دو چرخ جلو رو بزنین روی جک و چپ و راستِ چرخ رو بگیرین و با قدرت تکون بدین .
اگر حتی اندکی لقی داره پس جلوبندی مشکل داره به شرطی که بلبرینگ چرخ لقی نداشته باشه .
برای مطمئن شدن از تاب نداشتن محور یا رینگ یا لاستیک هم چرخ رو با دست بچرخونین درحالیکه با زمین مماس باشه و فقط یک میل بالاتر از کاشی باشه .
باید بعضی جاهاش به زمین میگیره پس یا رینگ مشکل داره یا لاستیک .
اگر خیلی زیاد باشه , در حرکت باعث لرزشِ عمودیِ چرخ و ضرر برای کمکها و بلبرینگ چرخ و جلوبندی میشه .
برایِ مطمئن شدن از بالانس بودنِ چرخهای جلو :
هر دو چرخ روی جک
ترمز دستی تا آخر کشیده
آجر پشت و جلوی چرخهای عقب
دنده خلاص
استارت
کلاچ
دنده 5
آرام گاز دادن و آرام ول کردن کلاچ
بالا بردن سرعت
نباید اصلا ماشین و فرمان بلرزه
اگر بلرزه چرخها یا یکیش بالانس نیست که خیلی برای کمکها و بدنه و اتاق و لاستیک و سیستم فرمان و جلوبندی و بلبرینگها ضرر داره .
میتونین سرعت رو تا 140 هم بالا ببرین اما فقط برای دو ثانیه تا ببینین لرزش داره یا نه .
بعدش خلاص کنین و با ترمز آرام آرام چرخ رو متوقف کنین .
اگر در همون سرعت 60 یا 80 لرزش داره , دیگه لازم نیست سرعت رو بالاتر ببرین
چرخ رو متوقف کنین و با روش تاپیک صرفه جوئی لرزش رو از بین ببرین با برداشتن وزنه های سربی یا نغییرش مکانشون یا تغییر وزنه ها و نصب وزنه های سبکتر یا سنگینتر .
باید وزنه ها درست و محکم نصب بشه وگرنه در سرعت زیاد پرتاب میشه به اطراف و ممکنه حادثه ساز بشه .
اگر نمیدونین کدوم چرخ بالانس"نیست باید یکیش رو باز کنین و دیگری رو تست کنین .
روش بالانس کردنش هم در تاپیک صرفه جوئی در هزینه های خودرو درج شده که میتونین خودتون در منزل با رعایت نکات ایمنی انجام بدین و خیلی دقیقتر از بیشتر دستگاههای باصطلاح کامپیوتری .
چرخهای عقب رو هم میشه باز کرد و زاپاس رو به جاش نصب کرد سپس چرخ رو نصب کنین جلو و بالانسش کنین و دوباره نصبش کنین عقب .
ایمنی بر همه چیز مقدمه .
هرگز به جک اعتماد نکنین حتی اگر بهترین مارک باشه .
همیشه یک چهارپایه فلزی یا الوار یا سنگ محکم یا لاستیک زاپاس رو بذارین زیر بدنه تا اگر جک در رفت یا شکست حادثه پیش نیاد
باید وزن ماشین تقسیم بشه روی جک و اون شیء تا نه تمام فشار روی جک باشه نه روی اون شیء
توضیحات بیشتر در تاپیک صرفه جوئی در هزینه های خودرو .
سلام، من ماشینم زیرش آب چکه می کنه و چراغاشم جز کوچیکا روشن نمیشه، میخواستم ببرمش تعمیرگاه اما تعمیرکار همیشگی از تهران رفته، خواستم بدونم دوستان کسی ؟تعمیرکار مطمءن و با انصاف ریو سراغ داره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام
پرايد مدل ٨٤ دارم، اخيراً بعضي وقتها هنگام حركت يه دفعه صداي جير جير ( شايد شبيه ساييده شدن دو تا فلز روي هم) براي چند ثانيه از داخل موتور بلند ميشه و بعد خودبخود قطع ميشه، بعد از اين اتفاق هر دو عقربه كيلومترشمار و دور موتور ثابت ميشند و حتي وقتي سرعت رو كم ميكني يا توقف ميكني، باز عقربه ها تكان نميخورند تا اينكه بعد از چند ثانيه گير اونها هم خودبخود برطرف ميشه (گاهي همون حين حركت وقبل از اينكه ماشين رو متوقف كنم ) و سرعت و دور موتور را دوباره درست نشون ميدن، لطفا راهنمايي كنيد كه علت چي هست.
Last edited by Hamid4777; 05-06-2014 at 18:52.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)