کدوم صفحه بود تو جستجو چیزی پیدا نکردم.
با تشکر
کدوم صفحه بود تو جستجو چیزی پیدا نکردم.
با تشکر
همونطور که زده Under Development هستش و در دست ساخته.ببخشید 2011 – (Under development) - Microsoft Flight اومده؟
آموزش GPS توسط Dani.Flight بخش اول:کدوم صفحه بود تو جستجو چیزی پیدا نکردم.
با تشکر
آموزش GPS توسط Dani.Flight بخش دوم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه منظور شما دسته ی بازیه , به نظر من بهترین حالت اینه که راست و چپ شوک سمت راست رو برای rudder
تنظیم کنیو شوک سمت چپ رو دست نزنی ! حالت پیش فرض بالا پایین شوک سمت راست قدرت موتور رو کنترل می کنه که موقعی که می خوای از rudder استفاده کنی موتور قاطی می کنه !!!
![]()
من خودم خبری از انتشار دقیق این بازی به گوشم نرسیده و این لیست رو از سایت ویکیپدیا گرفتم در صورتی که هنوز هیچ تریلر و عکسی از این بازی منتشر نشدهببخشید 2011 – (Under development) - Microsoft Flight اومده؟
من این نسخه رو دارمش!2001 – Flight Simulator 2002
خداییش اینم خیلی خوب شبیه سازی کرده و توش 777 هم پیش فرض داره ولی کابین 3 بعدی نداره و گرافیکش هم پاییه
دوستان کسی نیست بگه اموزش کامل این بازی رو از کجا بیارم بابا همش سقوط دییونه شدم وای چه لذتی داره وقتی اروم رو باند فرود بیای ولی من هنوز تو حسرتش موندم![]()
فایل دانلود در پست اول هست دوست من + شما در بخش flight lesson کل آموزش ها رو پیش برین و مدرک بگیرین بعد به راحتی می تونین خلبانی کنین و لذتشو ببریندوستان کسی نیست بگه اموزش کامل این بازی رو از کجا بیارم بابا همش سقوط دییونه شدم وای چه لذتی داره وقتی اروم رو باند فرود بیای ولی من هنوز تو حسرتش موندم
موفق باشید
دوست عتزیز در صفحه اول فقط فایل 1.6 هست و بقیه نیست!!!
1.6 یعنی اینکه همه اون قبلی هارو هم شامل می شه !!!![]()
از دوستان کسی فرودگاه های ایرانی را Scenery کاملش را داره ؟
اخه بصورت پیش فرض فرودگاه های ایرانی خیلی ساده است مثل فرودگاه امام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)