قدیما که قرار بود زمستون بیاد اما الآن انگار شده 2 فروردین 1390
قدیما که قرار بود زمستون بیاد اما الآن انگار شده 2 فروردین 1390
اگه منظورتون Medieval که اول ممنون و دوم من از تریلر می خواستم کسی ندارهنوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم دوست مننوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من می خوام عضو سایت سیمز بشم تا بتونم وسایل خرید و فروش کنم از سایت ولی علاوه بر ساخت اکانت در سایت واسه ی این کار نیاز که ی کد از رجیستری بزنی توی سایت که معلوم بشه بازی شما اصل و کپی نیست اما سایت میگه که کد من غلط یا قبلا استفاده شده
یک هفته است که توی اینترنت گشتم و کلی و هر چی کد بود امتحان کردم ولی جواب نمیده
تورو خدا کمکم کنین که چطوری این کد رو گیر بیارم
![]()
این جور کدا که واسه خیلی از بازی ها هست (اسمشو یادم رفته) جدا از سریال نامبره که میزنی واسه نصب .
توی خود پاکت اورجینال بازیه فکر کنم .
من الان تمام پچ های سیمز رو نصب کردم و تا آخرین ورژن هم از سایت سیمز آپدیتش کردم و الان ورژنم 6.1.11.009001
مشکلی که من دارم این که شما الان خودت وارد سایت سیمز بشو و ی اکانت بساز ، بعدش تلاش کن که بخوای از سایت سیمز ی وسیله دانلود کنی یا مثلا ی چیزی که بچه ها توی سایت برای فروش گذاشتن ، ی کد می خواد که کد کرک نیست
من به سایت های خارجی سر زدم گفتن که میری توی رجیستری و جایی سیمز رو نصب کردی اون کد اون جا نوشته شده و کپی پیس می کنی اما...
تا وقتی بازی رو کرک نکردی همچین کدی توی رجیستری وجود نداره و و قتی هم که کرک می کنی و ی کد بهت میده ، اون کد رو میزنی ، سایت میگه که کد غلط یا قبلا استفاده شده !
اگه منظور رو نتنستم خوب برسونم عکس بگیرم از پیغام های سایت
+
من create a world beta رو دانلود کردم و تمام پچ هارو ریختم اما هنوز هیچ کرکی از اون اول نریختم ، موقعی که میخ وام برم توی create a world beta پیغام میده که این نسخه بتا با سیمز شما مچ نمی باشد !!
کسی می دونه چش ؟
![]()
سایت اصلی به کد مخصوص بازی های ارجینال نیاز داره که فقط 1 بار استفاده میشه و بابتش باید بازی ارجینال رو بخری که 40 50 دلارهمن الان تمام پچ های سیمز رو نصب کردم و تا آخرین ورژن هم از سایت سیمز آپدیتش کردم و الان ورژنم 6.1.11.009001
مشکلی که من دارم این که شما الان خودت وارد سایت سیمز بشو و ی اکانت بساز ، بعدش تلاش کن که بخوای از سایت سیمز ی وسیله دانلود کنی یا مثلا ی چیزی که بچه ها توی سایت برای فروش گذاشتن ، ی کد می خواد که کد کرک نیست
من به سایت های خارجی سر زدم گفتن که میری توی رجیستری و جایی سیمز رو نصب کردی اون کد اون جا نوشته شده و کپی پیس می کنی اما...
تا وقتی بازی رو کرک نکردی همچین کدی توی رجیستری وجود نداره و و قتی هم که کرک می کنی و ی کد بهت میده ، اون کد رو میزنی ، سایت میگه که کد غلط یا قبلا استفاده شده !
اگه منظور رو نتنستم خوب برسونم عکس بگیرم از پیغام های سایت
حتی اگه یه آدم خیر هم پیدا بشه بیاد کد رو بزاره بدون اینکه خودش استفاده کنه یکی سریع تر بر میداره کد رو
یعنی هیچ راهی نداره !نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرکی ، رمزی ، پس این کرکر ها چه غلتی می کنن آخه !
+
این مشکل create a world رو کسی نمیتونه حل کنه ؟
Last edited by RAN_1368; 21-01-2011 at 13:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)