این لینک ها هم بدون پراکسی واسه من کار نمیکنند
من خود ورژن 9رو نمیخواستم دانلود کنم در کل منظورم این بود که به این سایت در حالت عادی دسترسی ندارم!!!!
این لینک ها هم بدون پراکسی واسه من کار نمیکنند
من خود ورژن 9رو نمیخواستم دانلود کنم در کل منظورم این بود که به این سایت در حالت عادی دسترسی ندارم!!!!
با سلام
دوستان من دیروز ویروس کشKaspersky 8.0.0.454 رو به روز کردم
ولی وقتی به روزش میکنم میگه Key شما مسدود شده است
لطفا لینک یک Key مناسب برای این ورژن برای من بگذارید تا دانلود کنم
با تشکر
سریال ها و درخواست های مربوطه فقط در تاپیک کرک وسریال کاسپراسکای مطرح میشند. پست اول یا آخرین پست های اون تاپیک رو مرور کنید.
سلام
من با کلیک و افزودن این دو app به exclusion ها نیز نمیتونم از این پیام خلاص بشم ! چه کنم ؟
شما چک کنید پروسه های مزبور کاملا به لیست سفید کسپرسکی اضافه میشند
پوسته جدید برای kis 8.0.0.506
Black Skin 1.1 Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای استفاده از پوسته، فایل را از حالت فشرده خارج کنید. settings رو بزنید، به قسمت Appearance رفته گزینه
use alternative skin رو تیک دار کنید و در قسمت browse آدرس پوشه رو وارد کنید و ok کنید.
Last edited by omid-p30; 21-04-2009 at 08:18.
منظورتون عدم دسترسی به اینترنته ؟ در قسمت پایین صفحه اصلی روی Applications under control کلیک کنید. در پنجره ای که باز میشه برنامه مورد نظر رو پیدا کنید و روی تیک سبز رنگ در قسمت Network کلیک راست کرده Deny رو انتخاب کنید و پنجره رو ok کنید.
سلام
در کسپر بعد از پیدا شدن ویروس چطور میشه اون پاک کرد
البته اسپم رو هم بگید لطفآ
اگر کاسپر تهدیدی رو شناسایی کنه در حالت اوتومات که خودش تصمیم لازم رو میگیره. در حالت غیر اتومات یا interactive هم بعد از پیدا کردن ویروس پنجره پیغامش رو ظاهر میکنه که از کاربر بپرسه که باید چه کار کنه( در این حالت گزینه پیشنهادی خودش رو هم با عبارت recommended مشخص میکنه ) که خب میشه اولdisinfect رو انتخاب کرد تا ویروس های فایل آلوده خنثی بشند. اگر نشد یا از اول نمیشد پیغام delete رو میده تا فایل آلوده کلا پاک بشه.(البته یک بک آپ هم از فایل گرفته میشه که در صورت لزوم میشه restore کرد).اگر به هر دلیل مثل انتخاب گزینه skip در پنجره پیغام، کاری روی ویروس صورت نگرفته باشه تمامی تهدیدات فعال در قسمت active threats نشون داده میشند و نوار سبز رنگ بالای صفحه هم تغییر رنگ داده تا زمانی که عدد مربوط به active threats در صفحه اصلی 0 نشه سبز نخواهد شد. در این حالت با کلیک روی این نوار به عبارت neutralise all بر میخوریم که با کلیک روی اون، پنجره انتخاب تصمیم ظاهر میشه.
در مورد اسپم چون Anti spam رو نصب نکردم چیزی نمیدونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)