میخواستم اگر ممکنه راهنمایی کنید هارد حدود 5 ماهه کند شده اما از دیشب بسیار ضعیف که حتی نمیشه باهاش کار کرد
ممنون
از hd tune عکس گذاشتم.
میخواستم اگر ممکنه راهنمایی کنید هارد حدود 5 ماهه کند شده اما از دیشب بسیار ضعیف که حتی نمیشه باهاش کار کرد
ممنون
از hd tune عکس گذاشتم.
چندتا از بلاک های هارد مشکل داره
شما این کار رو فعلا انجام بده
اول از همه اتصالات هارد رو چک کن و جای کابل دیتا رو عوض کن و هارد رو با یک پاور دیگه تست کن و بایوس مین رو آپدیت کن
با نرم افزار hdd regenerator یک تست کامل هم از هارد بگیر رو حالت scan and repair و نتیجشو بگو
مشکلم تقریبا مثل ایشون بوده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید :
مشکل هنوز فکر کنم پا بر جاست ولی تعدادی ار بد سکتور ها رفع شده.
آقا مهرداد لینک بالا رو حتما چک کنید این لپتاپ فکر کنم هارد خراب کن هست.
Last edited by Seller-R; 13-07-2012 at 10:15.
شما دوباره رو scan and repair تست بدسکتور با hdd regenerator بگیرید ببینید بازم بد سکتور میگیره یا نه این خیلی مهمه خبرشو بدید
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من یک هارد دارم 40 گیگ! که وقتی وصل میکنم! یعنی کابل IDE اونو وصل میکنم به مادربرد.
هارد روشن میشه اما انگار برقش قطع و وصل میشه! حتی دی وی دی رایتری که به اون کابل IDE وصل میکنم.هنگامی که هارد به همون کابل وصله دی وی دی رایتر هم خاموش و روشن میشه! کابل سالمه و وقتی مستقیم به دی وی دی رایتر وصل میکنم کار میکنه!
می خواستم بدونم که این هارد دیسک رو چگونه میشه درستش کرد!؟
یعنی برق هارد رو میزنید هارد روشن میشه و دوباره خاموش میشه ؟ یعنی موتورش کار میکنه بعد یک دفعه کار نمیکنه اینطوریه ؟
دی وی دی رایتر رو به اینصورت میکنه: دیدید که وقتی دی وی رایتر رو open میکنیم و مجددا میزینم که Close بشه چراغش چندتا چشمک میزنه که اسکن میکنه دیسکی داخلش هست یا نه؟ !!! دی وی دی رایتر همینطور چشمک رو میزنه!
هارد دیسک هم روشن میشه یک دفعه تر تر میکنه و دورش میاد پایین دوباره میره بالا و همینطور کم و زیاد میشه! هارد دیسک هم Detect نمیشه! خاموش نمیشه یجورایی! انگار خاموش روشن میشه! شاید تا دیسک از دور بیفته دوباره روشن میشه که استاپ کامل نمیکنه!
سیستم رو با یک پاور دیگه تست کنید
درست نشد برد الکترونیک هارد ممکنه ایراد داشته باشه باید برد هارد هم تست حرارت گرفته بشه و هم ولتاژ گیری بشه
بفرمایید :
![]()
جواب در پ.خ داده شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)