تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 479 از 2403 اولاول ... 3794294694754764774784794804814824834895295799791479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,781 به 4,790 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

Downstream=1533
    من تو لاکانی هستم 223
    البته سرعت دانلودم تور روز دست نخورده و حتی به 180 میرسه اما همونطور که نمودار نوسان رو دیدی شب از 100 بیشتر نشده
    و میانگین سرعت هم تو 5 ساعت 95 بوده که خیلی امید وار کنندست بعد 1 ماه که واقعا داغون بود و من دوشب سرعت خوبی داشتم اینم بگم، تازه رفتم تمدید کردم اون دفعه هم که تازه گرفتم اوایل عالی بود بعد خراب شد
    شاید اندیشه اول اولا به مشترکینش حال میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نه قاطی کرده بود.
    الان دوباره زدم درست شد!
    واسه منم زده 1079!
    یعنی باید دانلودم 100 باشه؟
    ولی الان که بین 110 و130 !
    1079/8=134.875

---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------

Downstream=1533
    من تو لاکانی هستم 223
    البته سرعت دانلودم تور روز دست نخورده و حتی به 180 میرسه اما همونطور که نمودار نوسان رو دیدی شب از 100 بیشتر نشده
    و میانگین سرعت هم تو 5 ساعت 95 بوده که خیلی امید وار کنندست بعد 1 ماه که واقعا داغون بود و من دوشب سرعت خوبی داشتم اینم بگم، تازه رفتم تمدید کردم اون دفعه هم که تازه گرفتم اوایل عالی بود بعد خراب شد
    آره دیگه منم اوائل 230 بودم...

خودمونیما، اندیشه واقعا مزخرفه...

داره خودمونی میشه maxmania's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

Downstream=1533
    من تو لاکانی هستم 223
    مرسي از تو ضيحاتتون

آره يه خوبي داره كه حداقل سرعت يه دفعه صفر نمي شه ، يكنواخت دانلود مي شه

راستي شما از چه برنامه اي براي مونيتور پهناي باند استفاده مي كنيد ؟

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

alt+ctrl+delete

برگه networking رو قسمت سبز رنگ دبل کلیک کنی مثل شکل توی عکس میشه بهترین برنامست اگر ویروس نداشته باشدی که مانیتورینگت رو دست کاری کنه.
    برای نمایش سرعت و ترافیک مصرف شده از netlimiter برنامه خوبه هر جنبنده ای بخاد از نت استفاده کنه ای برنامه ازت اجازشو میگیره

نمیشه گفت اندیشه مزخرفه کلا کی از isp خودش تو ایران راضیه منو تو دومی سومی باشیم اونا هم دستشون بستست الان سرعت من داغونه فقط دو شب خوب بود چیکار کنم شاید بعدا بهتر شد شاید یه روزی دیگه این تایپیک تعطیل شد و همه از isp هاشون راضی و دیگه فرقی نکنه از کجا سرویس بگیریم

5. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مرسي از تو ضيحاتتون

آره يه خوبي داره كه حداقل سرعت يه دفعه صفر نمي شه ، يكنواخت دانلود مي شه

راستي شما از چه برنامه اي براي مونيتور پهناي باند استفاده مي كنيد ؟

Bandwidth Monitor

آسان، انعطاف پذیر، امکانات زیاد...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------

متوسط سرعت دانلود 142KBps در حالی که سقف دانلودم باید 1079Kbps یا 134KBps باشه...

البته ISP همچنان سایت هارو blacklist کرده و این سرعت با V*P*N... مرکز 722 سرویس 128...
    Last edited by bios2bb; 15-06-2010 at 08:00.

7. این کاربر از bios2bb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چرا همه سایتهای اپ لود عکس فیلتره
    ...
    این هم یه سایت ایرانی برای آپلود عکس . فکر هم نکنم فعلا این بکی رو فیل کنن ! چون طبق نوشته ای که تو سایتشون گذاشتن پایبند قوانین کشور هستند !!! به هر حال برا گذاشتن موقت عکس تو forum بد نیست .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ...واسه منم زده 1079!
    یعنی باید دانلودم 100 باشه؟
    ولی الان که بین 110 و130 !
    همونطور که bios توضیح داد همیشه با تقسیم بر 8 میتونی کیلو بیت رو به کیلو بایت تبدیل کنی .
    من هم سرعت downstream مشابه دارم اما سرعتم حدود 100 هست .. همین الان هم که ساعت 2:20 شبه سرعت دانلود تورنتم با نوسان کم بین 90 تا 100 کیلو بایته .
    اون سرعتی که تو downstream نشون میده سقف سرعت هست . که بعضی وقتا هم موقتا ممکنه سرعتمون از اون هم بالاتر بره . الان از نظر تئوری شما تا سرعت 134 کیلو بایت میتونی دریافت داشته باشی و با توجه به سرعت 130 که داری یعنی شرایطت خوبه. سرعت نهایی که تا در خونه ها میرسه بستگی به خیلی چیزا داره ... واسه همین بعضی ها با وجود سقف سرعت مشابه و اشتراک مشابه سرعتشون مشابه نیست ... مثلا شما به سرعت 130 میرسی اما من حداکثر به 100 .
    برای mtx عزیز هم که هنوز downstream حدود 1533 هست یعنی سقف سرعتش تو روز هنوز حدود 190 هست واسه همین میتونه روزا به سرعت 180 هم برسه . با این حساب فعلا خط 2 وضعیت بهتری داره .
    Last edited by birak; 15-06-2010 at 01:38.

9. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

alt+ctrl+delete

نمیشه گفت اندیشه مزخرفه کلا کی از isp خودش تو ایران راضیه منو تو دومی سومی باشیم اونا هم دستشون بستست الان سرعت من داغونه فقط دو شب خوب بود چیکار کنم شاید بعدا بهتر شد شاید یه روزی دیگه این تایپیک تعطیل شد و همه از isp هاشون راضی و دیگه فرقی نکنه از کجا سرویس بگیریم
    حتی اگه اینجوری هم بشه و همه isp ها خوب بشن که بعید میدونم بازم من دوست دارم این تاپیک ادامه داشته باشه و بچه ها بیان درباره سرعتاشون صحبت کنن من واقعاً خوشحالم که این تاپیک وجود داره و یه سری از بچه های رشت میان دور هم درباره اینترنت و دانلود و اینجور چیزا صحبت کنن واقعاً اگه دیگه کسی اینجا پست نزنه ناراحت میشم
    دیشب سرعت من بد نبود 1.8 دانلود کردم اندیشه 128 خط 5
    اینم مال الانه ساعت 12:43

11. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اول در مورد این تست گرفتن ها برای سرعت و ping بگم که گاهی دوستان اشتباه میکنن در تست گرفتن ها و فک میکنن که اون درسته...مثلا تویه گرفتن ping اگه بیایم مثلا doha رو بگیریم اما serverی که ما باهاش سرو کار داریم مثلا تویه آلمان باشه، دقیقا بیراه رفتیم و ping نادرستی رو بدست آوردیم....واسه سرعت دانلود هم همین طوره...باید ببینیم معمولا ما از کدوم سرور ها دانلود میکنیم (تویه ایران فک کنم بیشتر رویه rapidshare ، mega ، filefactory و ... باشه) که ما باید speed رو با اون server ها مقایسه کنیم...اگه تویه این سایت ها نشه ip داد و speed رو با اون ip تست کرد...حداقل میشه شهری که سرور تووش هست رو انتخاب کرد و جوابی که میگیریم به واقعیت نزدیک تره برای ما

----
    اما سوالی داشتم، الان یک هفته ای میشه که سرعت اینترنت (البته بیستر رویه ping و latency ) برای من اومده پایین، البته به خاطره امتحاناته پایان ترم زیاد وقت نمیکنم بیام پشته pc ، معمولا دورو بره ساعته 2-3 بعد از ظهر که امتحان کردم اینطور بوده...اندیشه دارم 128 هست و مرکز 4 هم هستم.برای شما هم همینطوره؟

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام اولاً تستی که من گرفتم بچه ها در موردش خیلی صحبت کردن و میدونم تسته قابل اعتمادی نیست ولی میشه بطور تقریبی روش حساب کرد
    در مورد سرعت هم اندیشه downstream رو آورده پایین به خاطر نزدیک شدن به تابستون و زیاد شدن کاربرا شما هم برو تو تنظیمات مودمت ببین downstream چنده

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خط 5 پیش شماره 553 هم سرعتش افت کرده و مقدار Downstream به 1077 رسیده ... سرعت دانلود بالاخص در شب ها افت میکنه
    البته قبلا هم گفتم در ایام تابستان تمام ISP ها چنین رویه ای دارند و معمولا سرعتها رو به حالت عادی برمیگردونند

در این مورد هم باید خدمتتون عرض کنم، در تماسی که من با شرکت اندیشه داشتم، در روزی که مشکل شدید سرعت داشتم، به من گفتن که پهنای باند جدید خریدن و قراره تا چند هفته ی دیگه تو رشت اعمال کنن.
    حالا دیگه کی این کارو انجام بدن، من هم مثل شما منتظرم
    اگه واقعا چنین موردی حقیقت داشته باشه ، خیلی خوبه که سرعت کاربرا افزایش پیدا کنه
    البته منظورشون از چند هفته دیگه فکر کنم همون اواخر تابستونه که معمولا سرعتها افزایش پیدا میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •