چرا آپدیت نشده؟
مسئله این است![]()
چرا آپدیت نشده؟
مسئله این است![]()
شما زحمت اپدیتش رو میکشی لطفا ؟ یه کار داوطلبانه است.
به ما که گفتن فعالیت کن تا اوستا شی یه ساعت دارم فعالیت میکنم هیچی به هیچی
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
همیشه همینقد مختصر راهنمایی میکنید بابا ما صفر کیلومتریم اخر فروم باز
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
Last edited by siminam; 24-03-2012 at 17:28.
خب شما دقیقا بگید در مورد لیست دوستان چه کمکی میخوایید؟؟مثلا میخوایید کسی رو به لیست دوستان اضافه کنید؟؟یا کسی رو از لیستتون حذف کنید یا............؟؟؟!!!همیشه همینقد مختصر راهنمایی میکنید بابا ما صفر کیلومتریم اخر فروم باز![]()
بعدش اینجا همه از صفر شروع کردن چه من چه آخر فورم باز چه ناظرش و...... والا کسی هم کمک نکردهشاید گاهی خیلی گیر کردیم کمک خواستیم انقدر باید دستکاری کنی تا دستت بیاد چی به چیه
به ما که گفتن فعالیت کن تا اوستا شی یه ساعت دارم فعالیت میکنم هیچی به هیچیهمش یه ساعت؟؟اگه میخوای اوستا شی ناظر شی مدیر شی باید شبا اینجا چادر بزنی بخوابی
![]()
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 24-03-2012 at 18:15.
دوست عزیز شما باید بپرسی دقیقا دنبال چه راهنمایی ای هستی :
همونطور که توی شکل نشون دادم اول روی تماسها و دوستان کلیک کن ، بعد نام کاربری (id) کسی که میخوای براش درخواست دوستی بفرستی رو توی قسمت شماره ی 2 تایپ یا کپی کن و add friend رو بزن . اگه میخوای فقط توی لیست تماس ها باشه و درخواست دوستی نفرستی ، فقط روی add contact کلیک کن. اگرم جفتشو خواستی که هر دوتاش رو بزن .
شماره ی 3 فردی رو نشون میده که من درخواست دوستی براش فرستادم و هنوز جواب نداده .
شماره ی 4 فردی هست که فقط داخل لیست تماس های من هست و درلیست دوستان نیست .
شماره ی 5 فردی هست که هم در لیست دوستانه هم در لیست تماسها .
شماره ی 6 هم بعد از اتمام کار برای ذخیره کردن کارها بزن .
این دیگه کاری داره ؟
شمــا مشکلـی رو که داریـن بگـین دوستـان برطـرف کنـن !چرا آپدیت نشده؟
مسئله این است![]()
چیـز سـاده رو معمـولـاً بـاید خیلـی سـاده جـواب داد .همیشه همینقد مختصر راهنمایی میکنید بابا ما صفر کیلومتریم اخر فروم باز![]()
سلام ودرود
میخوام خبرنامه پی سی رو غیر فعال کنم............؟
من که درست نفهمیدم کدوم قسمت
ولی شاید تو قسمت "ويرايش اختيارات " باشه.
منظورتون اطلاع رسانی به وسیله ی ایمیل هست باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام کنید.
شاد باشید.
یه چیزی وقتی روی جستجو بالای انجمن کلیک میکنی کامل دیده نمیشه قسمت پایینترش که جالب نیست اگه میشه بدرستید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)