تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 479 از 1635 اولاول ... 3794294694754764774784794804814824834895295799791479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,781 به 4,790 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این دوربینای CANON خیلی خوبه ولی شانس ما بلوتوث نداره ازیت میکنه...............
    راستی کسی میدونه این IA چیه وآیا تایپیک جداداره؟
    ممنون
    درباره IA این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین.

بله - بحث درباره اصطلاحات تخصصی تاپیک جدا داره. (همون لینکی که دادم)

//
    بلوتوث قابلیتی نیست که در دوربین ها چندان مرسوم باشه .. جالبه که تا الان اغلب کمپانی هایی رفته اند دنبالش که میدونن در زمینه کیفیت عکس مزیت رقابت با مارک های معتبر رو ندارند و دارن سعی می کنن با استفاده از اینطور قابلیت های جانبی کمیاب مشتری جذب کنن (حداقل تا اونجا که من دیده ام).. مثل کداک و سامسونگ

با سلام

من مدتی یه پستهای دوستان رو خوندم. از همتون ممنونم. ولی من هنوز برای خرید دو مدل کانن مردد هستم . اگه میشه راهنمایی کنین.

sx200 IS یا Ixus 200 IS
    ؟

sx200 زوم بالایی داره (12 برابر ) ولی ixus200 با همون رزولوشن زوم 5 برابر داره. به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم؟
    ممنون ولی میشه منظورتون رو بیشتر توضیح بدین. وزنش که اونقدرها فرق نمیکنه(یعنی اون چند گرم برای یه ورزشکار مثل من فرق نمیکنه) و از نظر راحتی هم در هر دو مدهای آتو و تنظیم خودکار وجود داره.

من تو سایت cameralabs.com دیدم که کیفیت عکس sx200 رو 3 درجه پایینتر از ixus زده (با ذکر مثال). میخام ببینم دوستانی که استفاده کردن اینو احساس کردن یا نه. مرسی.
    منظور رفیقمون این بود که یکی از اینها با تاکید روی زوم ساخته شده و دیگری با تاکید روی سایز ..

من هم فکر نمی کنم انقدرها کیفیت عکس شون متفاوت باشه .. فکر می کنم تفاوت اصلی رو واید تر بودن لنز ixus200 در مقابل تنظیمات Manual بهتر sx200 ایجاد کنه.. بعلاوه زوم بیشتر sx200 .. یعنی باید ببینی کدوم اینها برات مهمتره ..

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ALI SAGHI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

با سلام. دوستان من تمامي پست هاي مربوط به w290 سوني رو خوندم ولي هنوز بين w290 و w270 موندم كه كدوم رو بگيرم.
    اگه ميشه به اين سوالاتم پاسخ بديد كه از شك و ترديد دربيام:
    1- منظور از پهناي زاويه چيه؟ واين كه w270 پهناي زاويه 30mm داره ولي w290 كه گرونتره پهناي زاويه 28mm داره؟ به نظر شما اين مزيت بزرگي براي w270 حساب ميشه؟
    2- با توجه به 20 تومن اختلاف قيمتي كه دارند كدوم به صرفه تر هستش و دوستان توصيه ميكنند؟

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون ولی میشه منظورتون رو بیشتر توضیح بدین. وزنش که اونقدرها فرق نمیکنه(یعنی اون چند گرم برای یه ورزشکار مثل من فرق نمیکنه)
    اتفاقا برای ورزشکاری مثل تو هم فرق میکنه.نمیدونم تا حالا موبایل سبک و موبایل سنگین داشتی.در نظر بگیر قرار نیست این وزنه ها رو بلند کنی بلکه منظور اینه که اگه کارت با دوربینت اینه که دایم این ور اون ور بری یه دوربین سبک و جمع و جور خیلی برات مناسب تره ولی اگه دوربینت بزرگ تر باشه خیلی زود متوجه می شی که حمل و نقلش برات ناراحت کننده است.دقت کن اینجا مسئله راحتی حمل و نقل است و نه خستگی.
    به همین دلیل گرم ها و سانتی متر ها به حساب میاد وگرنه کمپانی ها هزینه های سنگین را برای رسیدن به نتایجی بهتر در سطح سانتی متر و گرم تلف نمی کردند.البته بگم 40 گرم اختلاف وزن اساسی محسوب نمیشه ولی خب بهرحال وجود داره وبه اندازه خودش احساس میشه در ضمن افزایش وزن باعث افزایش حجم میشه که اون بیشتر محسوسه.حالا شاید بعدها خودت بیشتر درکش کنی

از نظر راحتی هم در هر دو مدهای آتو و تنظیم خودکار وجود داره.
    در هر دو مدل مد دستی Manual وجود نداره.اگر در مورد عکاسی اطلاعات تئو.ری و البته عملی داشته باشی یه جاهایی با کمک این مد دستی می تونی عکسی بگیری که مد اتوماتیک نمی تونه بگیره یا اگه بگیره بدرد نمی خوره.(اتفاقا زیاد پیش میاد) -یه جوری گفتی انگار نداشتن مد دستی رو من بعنوان مزیت ایکسوس گفتم ! -

من تو سایت cameralabs.com دیدم که کیفیت عکس sx200 رو 3 درجه پایینتر از ixus زده (با ذکر مثال). میخام ببینم دوستانی که استفاده کردن اینو احساس کردن یا نه. مرسی.
    بهرحال کیفیت عکسای ایکسوس در حالت اتوماتیک خیلی خوبه ولی فکر کنم در مورد SX200 اشتباه میکنی در هر حال لینکش رو بذار برسی کنیم

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    به نظر دوستان بین FinePix S200EXR و Nikon Coolpix P90 و Canon Powershot SX20 کدوم بهتره؟
    میدونم که 2 تا اولی SLR-Like و سومی کامپکته و شاید این مقایسه درست نباشه ولی ....
    سلام دوستان
    نظرتون درمورد نيكون p90 چيه
    دوربين خوبي هست؟ تو اين رنج قيمت چه دوربين ديگه اي رو پيشنهاد ميكنيد كه بهتر باشه
    اگه توضيح بديد ممنون ميشم
    با تشكر
    همین چند صفحه قبل راجع به این دوربین ها صحبت شده. P90 که از نظر کیفیت پایین تر از دو تای دیگه قرار میگیره. فوجی در محیط کم نور و روی حساسیت های بالا عکس های بهتری میگیره ولی وزنش زیاده و ماکروی خوبی نداره و SX20 هم یه مجموعه ی متعادل و کم نقص رو ایجاد کرده و به نظر من انتخاب بهتریه.
    ضمنا که هر سه دوربین SLR-Like هستند.
    ممنون ولی میشه منظورتون رو بیشتر توضیح بدین. وزنش که اونقدرها فرق نمیکنه(یعنی اون چند گرم برای یه ورزشکار مثل من فرق نمیکنه) و از نظر راحتی هم در هر دو مدهای آتو و تنظیم خودکار وجود داره.

مهمترین تفاوت این دو دوربین در تنظیمات دستی هست (SX200) و بعد از اون محدوده ی زوم (IXUS 200 واید بهتری داره و SX200 تله ی بیشتر). و علاوه بر اون اینطور که به نظر میرسه باتری IXUS باید قوی تر باشه. از نظر نویز با توجه به این که ظاهرا هر دو دوربین از سنسور مشترک استفاده میکنند نباید تفاوتی وجود داشته باشه. در مورد این که کیفیت لنز کدوم بهتره اطلاع دقیق ندارم.
    اگه طراحی شیک و جمع و جور براتون مهمه و واید بودن لنز معیاره IXUS انتخاب بهتریه. ولی اگر تنظیمات دستی و زوم بالا میخواین SX پاسخگوی نیازهای شماست.
    Last edited by prowler88; 16-02-2010 at 23:21.

6. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با سلام. دوستان من تمامي پست هاي مربوط به w290 سوني رو خوندم ولي هنوز بين w290 و w270 موندم كه كدوم رو بگيرم.
    اگه ميشه به اين سوالاتم پاسخ بديد كه از شك و ترديد دربيام:
    1- منظور از پهناي زاويه چيه؟ واين كه w270 پهناي زاويه 30mm داره ولي w290 كه گرونتره پهناي زاويه 28mm داره؟ به نظر شما اين مزيت بزرگي براي w270 حساب ميشه؟
    2- با توجه به 20 تومن اختلاف قيمتي كه دارند كدوم به صرفه تر هستش و دوستان توصيه ميكنند؟
    بر اساس اطلاعاتی که من دارم مدل W270 دقیقا عین W290 هست فقط صفحه ی نمایشش یه مقدار کوچکتره. حالا شاید هم اطلاعات من غلط باشه.

8. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

m57

داره خودمونی میشه dreams4gotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اتفاقا برای ورزشکاری مثل تو هم فرق میکنه.
    منظور منم همون چند گرم بود دوست عزیز. ناراحت نشو.

بهرحال کیفیت عکسای ایکسوس در حالت اتوماتیک خیلی خوبه ولی فکر کنم در مورد SX200 اشتباه میکنی در هر حال لینکش رو بذار برسی کنیم
    اینم لینکش. همونطور که میبینی در لبه های عکس رنگهای اضافی و غیر شارپ به وضوح دیده میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی در ixus بهتره :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام..
    بچه ها بین دوربین های fz-35 و hx5 کدوم بهتره؟
    hx5 در هنگام فیلمبرداری زوم اپتیکال داره؟
    وقتی وارد بازار بشه قیمتش حدودا" چنده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بین این دوتا به نظر میاد sx120 عکسهای بهتری بگیره و در عوض 1500 امکانات و قابلیت های بهتری داره .. یه جور مصالحه اس ..

به گزینه های پاناسونیک در همین رده هم فکر کن ..
    سعی کن فقط به SX120 فکر کنی بقیه تویه این رنج قیمتی چندان راضی کننده نیستند(البته بجز موارد اتوماتیکی مثل ایکسوس 1100)
    تشکر دوستان

بالاخره بعد از یک هفته سرگردانی تصمیم گرفتم فردا یه Sx200 بخرم،به خاطر فیلم برداری hd و زومش.
    امروز تو یه فروم خوندم:(اصل نوشته)

"عکسهای این دوربین در روز کیفیت خوب و قابل قبولی داره ولی در شب کیفیت عکسهاش حتی با استفاده از مود auto افتضاح به تمام معناس و واقعا آدمو شرمنده میکنه ضمن اینکه موقع استفاده از نهایت زومش و بعد از فوکوس روی سوژه ، تصویر بصورت متناوب تار و روشن میشود ، لرزشگیر دستش هم که تقریبا توی عکسهایی که در شب گرفته میشه بنظر غیر فعال میرسه ، کار کردن با فوکوس دستیش هم بعلت کندی عملکرد دکمه دوار مربوطه خیلی سخت و عذاب آور میشه تا جایی که بعضی وقتا از صمیم قلب دلت میخواد بعد از این همه هزینه ای که کردی دوربینو محکم بکوبی به دیوار!!!"

می خواستم ببینم این موضوع چقدر جدیه؟؟
    و اینکه اختلاف قیمت panasonic zs3 با sx200 چقدره؟و با این تفاسیر با صرف نظر از قیمت کدوم رو پیشنهاد می کنید؟(آب که از سر گذشت چه ......)

پیشاپیش تشکر

داره خودمونی میشه dreams4gotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.
    آقا ببخشید میشه یکی از دوستان بگه رو دوربین ixus200 کانن میشه لنز کار گذاشت یا نه؟
    اگه اینجوری باشه دیگه مشکل زوم اون برطرف میشه و من فردا میرم یه دونه میخرم.
    راستش sx200 رو فقط برا زوم زیادش میخام.

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

الان با بودجه 500-600 دوربین واسه عکاسی چی پیشنهاد میشه ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •