تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 479 از 1174 اولاول ... 379429469475476477478479480481482483489529579979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,781 به 4,790 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

منچستر سیتی Talent داره اندازه ی هیکل آرسنال !!! فقط امکانات نداشت که الان پیدا کرده !!!
    به رئیس گروه!
    چطوری و.......د؟!؟!؟!!!!!!!!!!!
    خیلی میخوامت.......

حالا من به اونش کار ندارم ولی ببین ده برابر آبرامویچ یعنی چی...
    بابا آبراموویچ جز 7-8تای اول هم نیست!(ثروتمندترینها رو میگم...)
    البته اینکه پولدار هستن شکی نیست...ولی نه اونقدری که گفته شد.....
    1000 میلیارد دلار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

الجزیره اسپورت روی نایل ست میگیره؟

آره ولی کارتیه ها

دیگه حالم از این دلبوسکه بهم میخوره...باوجود حضور ایکر و راموس،امیدوارم اسپانیا به جام جهانی نره تا این رو بندازن بیرون...
    .... ...ش(فحش بود به جناب دلبوسکه عزیز.شما هم جای نقطه چین یه چیز بزارید)

محمد جان...من چاکرتم هستم...ولی خداییش حالم ازش بهم میخوره!
    یعنی اولا که اومده بود خیلی دوسش داشتم..اما با این کاراش حالم رو بهم زد....
    دی استفانو زنش مرد چون اون به بارسا نرفت و اومد رئال!اما این گریه کرد که از رئال بره!
    خیلی پر رو بود....هنوز هیچی بارش نبود و کلی ادعا داشت....!
    بازم اگه نارحتت کرددم ببخشید....سعی میکنم دیگه چیزی ازش نگم......
    ولی این رو بگم که حال کردم هیگواین بهش تیکه انداخت!وقتی یووه یه پیشنهاد عالی بهش داده بود....
    هیگو جون گفته بود:با پول نمیشه همه چیرو بدست آورد و منم با روبینیو فرق میکنم.......
    ایول.....( کلن آرژانتینیهاخیلی با برزیلی ها فرق میکنن!)
    من دیگه درباره روبینهو چیزی نمیگم(مگه اینکه بحثی دربارش بشه)
    ---------------------------
    زنده باد رئال مادرید
    دمت گرم.

پیشنهاد یوونتوس چند بوده؟؟؟

___

یکی بره این اماراتیه رو خفه کنه که بد داره دنیای فوتبال رو به هم میریزه...
    کاش فیفا یه قانونی واسه خرید بازیکن میذاشت که مثلا هر تیمی تو هر سال بتونه n$ رو صرف خرید بازیکن کنه

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

خوب چارلیز جان من که از خودم نگفتم شما روزنامه همشهری رو قبول داری؟ تو شماره دیروز نوشته بود که ثروت خانوادش انقدره در ضمن تو اون لیست اسم اینجور آدما رو نمیگن اگه اینجوری بود 100% رتبه اول ماله یک ایرانی بود فهمیدی که چی گفتم ( بیا تو گروه تا کامل برات بگم)

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

این جا تاپیک رئاله یا سیتی؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

این جا تاپیک رئاله یا سیتی؟!
    در مورد مسائل رئال صحبت میشه....
    حالا یکی از بازیکنامون رفته من سیتی....ما هم داریم میبحثیم که چرا رفته من سیتی....اصلا این من سیتی کیه!

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مالک اماراتي منچسترسيتي با 70 ميليون يورو بدنبال "بوفون"

"سليمان الفهيم" مالک امارتي تيم منچستر سيتي بدنبال جذب "جيان لوييجي بوفون" دروازه بان ملي پوش تيم يوونتوس ايتالياست.

به گزارش ايسنا از دبي، روزنامه الاتحاد در شماره امروز خود از پيشنهاد 70 ميليون يورويي الفهيم به بوفون خبر داد.

اين مالک اماراتي همچنين از علاقه به جذب تيري هانري فرانسوي – رودفان نيستلروي هلندي و ديويد ويا اسپانيايي خبر داده است.

تيم منچستر سيتي به تازگي از مالک تايلندي به گروه مالي ابوظبي به مالکيت الفهيم منتقل شده است.
    بوفون بعد از بازی با ایتالیا مصاحبه کرده و گفته خوشحاله که مفید بوده و تونست به تیم ملی کمک کنه.و اینکه فکر میکردند راحت ببرند ولی خیلی به مشکل برخوردند و ازین حرفا،

بعد ازش پرسیده راجب پیشنهاد منچستر سیتی چه نظری داری ؟
    گفت من فوتبال رو دوست دارم،نه تخیل فوتبال ! ما داریم توی واقعیت زندگی می کنیم. اصلا ارزش نظر دادن نداره.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

[QUOTE]من از کسایی که از آب گل آلود ماهی میگیرن متنفرم! پیشنهاد یوونتوس یه پیشنهاد کاملا معمولی بود نه نجومی! تازه از این گذشته این قضیه مال 2 ماه پیش بوده و این که جناب هیگواین چرا الان مطرحش کرده رو همتون میدونید... خودشیرین![/QUOTE]
    محمد...خودشیرینی یعنی چی؟!؟!؟!؟!؟!چرا بخاطر روبینهو همه بازیکنا رو داری فراموش میکنی؟؟؟
    اصلا اینا رو ول کن......
    ببین من قبول دارم که مسئولین رئال با روبینهو بد رفتار کردن.......
    اما قبول کن که روبینهو خیلی بچه بازی و ندیده بازی درآورد.....دیگه این اواخر داشت به رئال توهین میکرد!میگفت که من اگه تویه رئال بمونم نمیتونم بشم بهترین بازیکن دنیا!!!حالا جدای از اینکه از همین الان خودشو داره میبره تویه حاشیه....به تمام تیم و هواداران با این حرفش توهین کرد.....

------------------------------------

[QUOTE].... ...ش(فحش بود به جناب دلبوسکه عزیز.شما هم جای نقطه چین یه چیز بزارید)
    [/
    QUOTE]
    اسپانیا دیشب با بدبختی 1-0 بازی رو برد....!
    [QUOTE]دمت گرم.[/QUOTE]
    چاکریم....
    [QUOTE]یکی بره این اماراتیه رو خفه کنه که بد داره دنیای فوتبال رو به هم میریزه...
    کاش فیفا یه قانونی واسه خرید بازیکن میذاشت که مثلا هر تیمی تو هر سال بتونه
    n$ رو صرف خرید بازیکن کنه[/QUOTE]
    یادت نیست 3-4 سال پیش خودمون همین کارو میکردیم...حالا اگه اون موقع این قانون رو میزاشتن میگفتیم با رئال لجن...تویه فوتبال باید آزادی باشه....

[QUOTE]
    خوب چارلیز جان من که از خودم نگفتم شما روزنامه همشهری رو قبول داری؟ تو شماره دیروز نوشته بود که ثروت خانوادش انقدره در ضمن تو اون لیست اسم اینجور آدما رو نمیگن اگه اینجوری بود 100% رتبه اول ماله یک ایرانی بود فهمیدی که چی گفتم ( بیا تو گروه تا کامل برات بگم)
    [/QUOTE]
    علیرضا...من هم گفتم اونجا یه صفر رو اشتباهی و زیادی گذاشتن.....اینجور افراد کین بابا...اگه قراره اسم ثروتمندترینا رو اعلام کنن باید همه رو اعلام کنن....در ضمن اون ایرانی رو هم که میگی میدونم منظورت کیه....ولی اون فکر نکنم جز 10 تای اول باشه....ولی جز 20 تا حتما هست......(دخترش تویه لندن یه خیابون خریده بود!!!!!!!!!)

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اشنایدر به ترکیب اصلی رئال بازگشت.
    --------------------------------------------------------------------
    هلندي بازيساز رئال مادريد پس از رفع مصدوميت از هفته دوم در تركيب ثابت قرار مي‌گيرد.

به نقل از ماركا، وسلي اشنايدر، مهاجم هلندي رئال مادريد دوران استراحت خود را پشت سر گذاشته و اكنون آماده انجام وظيفه در تركيب است.

برنارد شوستر، سرمربي آلماني نيز نام اين بازيكن را براي بازي هاي آينده وارد فهرست ثابت كرده است.

پزشك رئال مادريد پيش از اين نام اشنايدر را در فهرست بازيكنان آماده ماه اكتبر لحاظ كرده بود؛ اما اين بازيكن هلندي زودتر از موعد اعلام شده براي بازي آماده شده است.
    ---------------------------------------------
    تبریک میگم به همه.....بخصوص به امین جونم!

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

اشنایدر به ترکیب اصلی رئال بازگشت.
    --------------------------------------------------------------------
    هلندي بازيساز رئال مادريد پس از رفع مصدوميت از هفته دوم در تركيب ثابت قرار مي‌گيرد.

به نقل از ماركا، وسلي اشنايدر، مهاجم هلندي رئال مادريد دوران استراحت خود را پشت سر گذاشته و اكنون آماده انجام وظيفه در تركيب است.

برنارد شوستر، سرمربي آلماني نيز نام اين بازيكن را براي بازي هاي آينده وارد فهرست ثابت كرده است.

پزشك رئال مادريد پيش از اين نام اشنايدر را در فهرست بازيكنان آماده ماه اكتبر لحاظ كرده بود؛ اما اين بازيكن هلندي زودتر از موعد اعلام شده براي بازي آماده شده است.
    ---------------------------------------------
    تبریک میگم به همه.....بخصوص به امین جونم!
    OH , Yeaaaaaaaaaah !
    ایول البته من 10 روز پیش می دونستم !!!

این پولدارا هم واسه معروف شدن میان تیم می خرن و فوتبالو نابود می کنن !
    واقعا طرف انقدر بیشعوره ؟! 135 میلیون ؟! چیو می خواد ثابت کنه ؟ اینکه خیلی خره ؟!!!
    تیم باید متناسب با چیزی که در می آره بازیکن بخره ! نه اینکه اون یارو مکزیکیه بیاد تیم شنگول یونایتد رو بخره
    بعد با 700 میلیون پوند !!! همه بازیکن ها رو بیاره توی تیم !
    Last edited by shympw; 07-09-2008 at 14:53.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض رئال در تعقیب پودولسکی

مقامات رئال مادرید در تلاش هستند تا مهاجم ناراضی بایرن مونیخ آلمان را به سانتیاگو برنابئو بیاورند.

به نقل از سایت گل پودولسکی مهاجم آلمانی بایرن از نیمکت نشینی در این تیم ناراضی است و قصد خروج از این باشگاه را دارد.

این مهاجم توانا که جام جهانی 2006 درخشش قابل توجهی داشت و این درخشش او باعث شد تا مقامات بایرن او را از باشگاه کلن خریداری کنند.

این بازیکن با وجود مهاجمانی بزرگ در بایرن مثل لوکا تونی و میرسلاو کلوزه فرصتی برای درخشش در این تیم را نداشته و اخیرا آمدن به بایرن مونیخ را یک اشتباه تلقی کرده.

این بازیکن ملی پوش مورد علاقه سران باشگاه رئال مادرید و برند شوستر قرار گرفته و احتمال خرید او در نیم فصل را زیاد دانسته اند که با خرید این بازیکن می توانند ناکامی هایی که در خرید رونالدو و فابریگاس و... بوده را تا حدودی جبران کنند.

به گزارش مارکا سران مادریدی قصد دارند تا قبل از شروع نقل انتقالات زمستانی و نیم فصل برای خرید این بازکن اقدام کنند تا در ماه ژانویه او را به راحتی و بدون دردسر به سانتیاگو برنابئو بیاورند.
    -------------------------------
    به نظر من خرید خیلی خوبیه.....همونطوری که گفتم..به نظر من رئال به مهاجم خیلی بزرگ احتیاج نداره... به جوونی مثل لوکاس احتیاج داره....اونم میشه مثل هیگواین...یه یار تعویضی که خیلی +ه.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •