تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 479 از 2376 اولاول ... 3794294694754764774784794804814824834895295799791479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,781 به 4,790 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال

تصويب بودجه ۵ ميلياردى

ايران ورزشى- مديرعامل استقلال در جلسه هيأت مديره اين باشگاه بودجه پيشنهادى اش را مطرح كرد كه نهايتاً اين پيشنهاد مورد تأييد اعضاى هيأت مديره قرار گرفت. بودجه مدنظر فتح الله زاده ۵ ميليارد تومان براى سال جارى بود كه قرار است ۳ ميليارد آن از طريق اسپانسر و دو ميليارد ديگر آن از محل كمك هاى سازمان تربيت بدنى براى تيم استقلال تأمين شود. مديرعامل باشگاه استقلال در حالى بودجه ۵ ميلياردى را به تصويب اعضاى هيات مديره رسانده كه قيمت بازيكنان اين تيم در فصل جارى بيش از رقم فوق بوده است.

نورى و شكورى رسيدند

ميلاد نورى كه از ناحيه كتف آسيب ديده بود با انجام تمرينات ويژه مصدوميتش برطرف شد. هادى شكورى هم كه از ناحيه مچ پا مصدوم شده بود به شرايط بازى رسيده است و اين دو بازيكن مشكلى براى حضور در ديدار مقابل صباباترى نخواهند داشت.

استقلال با شهروند بست

ايران ورزشى- باشگاه استقلال تهران پس از توافق با شهردارى تهران در آستانه قرارداد با شهروند يكى از زير مجموعه هاى تعاونى اعتبارى شهر قرار گرفته است. توافق هاى نهايى نيز صورت گرفته است و به احتمال زياد استقلال تهران در ديدار مقابل صباى قم با نام شهروند بر روى لباس به عنوان حامى مالى جديد باشگاه به ميدان مى رود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در هر صورت اگه يه هافبك دفاعي ديگه داشتيم مي شد سيستم استقلال رو تغيير داد!

اونوقت يه سيستم رويايي مي شد ساخت.4-2-3-1
    البته اگه هافبك دفاعي خوب داشته باشيم به اضافه مهاجم خوب.

البته من به دفاع خطي استقلال زياد مطمئن نيستم. اما حداقلش بهتر از اين سيستم علي اضغري سه پنج دو جواب ميده.
    من فکر نمیکنم استقلال در دوران قلعه نویی تغییر سیستم بده به نفعش باشه چند روز پیش بازی دوستانه ی با یک تیم دسته پائین انجام شد که استقلال نیمه ی اول با دفاع خطی به میدون اومد اون نیمه استقلال 3-1 باخت نیمه دوم استقلال رفت روی سیستم 3-5-2 بازی را 3-3 کرد...

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

خسته نباشید دوستان

اینم ثبت کنید واسه ما

استقلال 2

صبا صفر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مهاجم پرتغالي استقلال وارد تهران شد

توماس قرار است ساعت 15 امروز با مسوولان استقلال جلسه‌اي را برگزار كند و در صورت جلب رضايت اين بازيكن در خصوص نحوه تنظيم قرارداد صحبت خواهد كرد.گفتني است در صورت موافقت توماس اين مهاجم پرتغالي از روز شنبه با يتم استقلال تمرين خواهد كرد.پيش از اين گفته شده بود كه اين بازيكن با استقلال به مشكل خورده است و به ايران نخواهد آمد.

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

جمعه 87/6/22
    صبا باتری قم - استقلال تهران، ساعت 20:30 ، ورزشگاه یادگار امام قم
    داور: خداداد افشاريان، كمك ها: حسن نوشه ور و مرتضي كريمي

برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینیهاشون میتونید پست 4948 رو ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 4357 مراجعه کنید :

کد:

برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.
    قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید

کد:

دوستان اگه کسی از قلم افتاده تذکر بدید

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

مهاجم پرتغالي استقلال قبل از بازي با صبا در تهران

مهاجم پرتغالي استقلال تهران پيش از ديدار اين تيم مقابل صباباتري قم وارد تهران مي شود.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" نزديک به يک هفته است که استقلالي‌ها منتظر حضور "ژائو توماس" در تهران هستند،اما در آخرين گفت و گوي انجام شده ميان مسئولان استقلال و اين بازيکن، وي تا قبل از روز جمعه در تهران خواهد بود.
    استقلال جمعه شب با صباباتري قم ديدار مي کند و ژائو توماس نيز تا قبل از بازي خود را به امير قلعه نويي معرفي خواهد کرد.
    درصورت توافق مسئولان استقلال با توماس،قرارداد وي هفته آينده به ثبت مي رسد.

برهاني نژاد: از پرسپوليس شکايت مي کنيم

بحث نداشتن پروانه کار در ميان بازيکنان پرسپوليس واکنش مديرعامل مس کرمان را در پي داشت.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" از کرمان خبر مي رسد که مسئولان مس در خصوص بازي نکردن بازيکنان خارجي پرسپوليس ابراز تمايل کرده اند.
    در همين باره عبدالرضا برهاني نژاد اظهار داشت:در صورتي که در بازي مس-پرسپوليس ،ميزبان از بازيکنان خارجي خود که پروانه کار در ايران را ندارند استفاده کند،ما از آن ها به مراجع قانوني شکايت خواهيم کرد.
    گفتني است دو تيم پرسپوليس و مس کرمان فردا پنج شنبه از ساعت 20:30 در ورزشگاه آزادي به مصاف يکديگر مي روند.

عضو هيات مديره استقلال: قلعه نويي با قدرت به کارش ادامه مي دهد

محمد سعيد نفريه عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران که فصل گذشته و در زمان سرمربيگري حجازي و کريمي،متهم به حمايت از امير قلعه نويي بود،باز هم نشان داد که حامي وي است.

اخيراً خبرهايي در خصوص اولتيماتوم هيات مديره استقلال به امير قلعه نويي مطرح شده،اما نفريه تمام اين شايعاتي را تکذيب مي کند.
    گفت و گوي عضو هيات مديره استقلال تهران با خبرنگار ورزشي برنا در ادامه مي آيد:

* درست است که هيات مديره تنها سه هفته به قلعه نويي زمان داده است؟
    - براي چه زمان بدهيم؟!

* اينکه از نتايج راضي نيستيد و گفته ايد اگر تا سه هفته ديگر قلعه نويي نتيجه نگيرد از استقلال خواهد رفت.
    - اين خبر صحت ندارد. من تعجب مي کنم چرا چنين اخباري منتشر مي شود. هيات مديره تا به امروز در خصوص کادر فني صحبتي نداشته است و اصلاً هم قرار نبوده که قلعه نويي بيايد و توضيحي بدهد. ايشان با قدرت به کارش ادامه مي دهد و ما مطمئن هستيم استقلال را به موفقيت خواهد رساند.

* از نتايج که راضي نيستيد؟!
    - خير اما تنها قلعه نويي را مقصر نمي دانيم و نمي توانيم از او توضيح بخواهيم. ما هم در عدم موفقيت استقلال شريک هستيم.

* چطور؟!
    - يکسري مشکلات است که ما بايد حل کنيم. وقتي تيم زمين تمرين ندارد قلعه نويي مقصر نيست. بهانه نمي آوريم اما بايد قبول کرد که يک مربي براي موفقيت نياز به ابزار دارد. در ضمن الان هم اول فصل است و زمان مناسبي براي مطرح کردن اين مسائل نيست.

* مشکل جذب اسپانسر حل نشد؟
    جذب اسپانسر کار سختي شده است. متاسفانه امسال يک مقدار کارمان گره خورده اما آقاي فتح الله زاده اختيار تام دارد تا اسپانسر استقلال را معرفي کند.

* بودجه 5 ميلياردي استقلال به تصويب رسيد؟
    - بودجه ما 7 ميليارد است نه 5 ميليارد .از اين 7 ميليارد، 7/4 ميليارد براي پول بازيکنان است و مابقي نيز خرج هزينه هاي جاري مي شود.

[B]اين تيم هنوز كار دارد
    قلعه‌نويي:
    موفقيت استقلال را باور دارم
    "كريمي" روي نيمكت بنشيند
    [/B
    ]امير قلعه‌نويي گفت: تنها براي كسب سه امتياز به ديدار صبا مي‌رويم.

سرمربي استقلال تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: خوشبختانه بازيكنان در حال رسيدن به شرايط خوبي هستند، هر چند كه معتقدم استقلال هنوز هم كار دارد و بايد بازيكنان به هماهنگي لازم برسند.

وي افزود: با اين حال به استقلال بسيار اميدوار هستم و اطمينان مي‌دهم كه اين تيم پتانسيل بالايي براي موفقيت در ليگ برتر دارد.

قلعه‌نويي درباره ديدار مقابل صباي قم گفت: در اين ديدار براي كسب سه امتياز به قم مي‌رويم. استقلال در اين فصل در تمامي بازي‌ها تنها به دنبال پيروزي است و حتي به تساوي هم فكر نمي‌كنيم.

وي ادامه داد: فيروز كريمي جايگاه ويژه‌اي داشته و استقلالي‌ها براي او احترام قائل هستند با اين حال بر روي نقاط ضعف و قوت صبا كار كرده‌ايم تا بتوانيم اين تيم را شكست دهيم.

قلعه‌نويي درباره اظهارنظر كريمي مبني بر قرار نگرفتن بر روي نيمكت در بازي مقابل استقلال نيز گفت: اميدوارم كريمي روي نيمكت بنشيند.

قلعه‌نويي درباره نارضايتي از وضعيت بازيكنان استقلال گفت: من از بازيكنان ناراضي نيستم بلكه معتقدم قدرت واقعي استقلال بيشتر از چيزي است كه تاكنون ديده‌ايم.

سرمربي استقلال درباره برخي ادعاها به نقل از وي درباره وجود جاسوس در اين تيم نيز گفت: ما در استقلال جاسوس نداريم و من چنين چيزي نگفتم، در هر صورت طبيعي است كه خبرنگاران برخي اخبار تيم را از بازيكنان بگيرند اما، تاكيد دارم كه نبايد مسايل خاص و دروني تيم يا موضوعاتي كه هنگام عصبانيت مطرح مي‌شود در رسانه‌ها انعكاس يابد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پیشبینی من :
    استقلال -1- -0- صبا باطری
    Last edited by Alireza Taji; 10-09-2008 at 17:24.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

گفت و گو با فارس
    جباري: از حرف پزشك پرسپوليس دلخور هستم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پزشك پرسپوليس نبايد عليه من و پزشك استقلال صحبت مي كرد و از حرف هاي او دلخورم.
    مجتبي جباري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: هرگز نگفته ام با صحبت مربيان تيم ملي روحيه خود را باز يافته و مربيان استقلال به من بي توجهي نشان دادند.
    جباري با اشاره به سخنان پزشك پرسپوليس عليه پزشك تيم استقلال گفت: از زرينه دلخور هستم. او نبايد عليه نوروزي صحبت مي كرد. من تمام كارهاي فيزيوتراپي خود را در ايران و زير نظر پزشك استقلال انجام دادم و سپس به هلند رفتم. ايشان برايم زحمت زيادي كشيده است.
    هافبك تيم استقلال در خصوص بازي با صبا گفت: اين ديدار بازي سختي است؛ ولي تمام تلاش خود را انجام مي دهيم كه در قم پيروز شويم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

توماس فردا از ايران مي رود
    مذاكرات موفقيت آميز استقلال با مهاجم پرتغالي
    خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي امروز با مسئولان باشگاه استقلال مذاكرات مثبتي انجام داد و فردا ايران را ترك خواهد كرد تا هفته آينده به همراه خانواده اش به تهران بازگردد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، ژائو توماس مهاجم 33 ساله پرتغالي شب گذشته وارد ايران شد و امروز در باشگاه مذاكراتي با مسئولان استقلال تهران انجام داد.
    مدير روابط عمومي باشگاه استقلال در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: با اين بازيكن به توافق نهايي دست پيدا كرديم. وي در آستانه عقد قرارداد با استقلال قرار دارد.
    وي افزود: توماس فرداشب ايران را ترك خواهد كرد تا هفته آينده به همراه خانواده اش به تهران بازگردد.
    توماس سابقه بازي در تيم هاي بنفيكا ،رئال بتيس، الريان و العربي قطر را دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    برهاني: از نيمكت نشيني در استقلال تهران ناراحتم
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از نيمكت نمشيني در استقلال ناراحتم،‌ البته اين امري طبيعي است.
    آرش برهاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از اينكه در اين فصل در استقلال نمكت نشين هستم، نارحتم چراكه در تمرينات تمام تلاشم را انجام مي دهم و نمي دانم كه چرا در تركيب اصلي تيم قرار نمي گيرم.
    وي افزود: اگر قلعه نويي به من اعتقاد نداشت قرارداد من تمديد نمي شد؛ اما نمي دانم چرا در تركيب اصلي قرار نمي گيرم.
    برهاني تاكيد كرد: تمام بازيكنان از نيمكت نشيني ناراحت مي شوند و اين امري كاملا طبيعي است. اميدوارم بار ديگر جاي خود را در تركيب اصلي تثبيت كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •