منم الان يه بازي ميكردم داشت دمو (فيلم) نشون ميداد اما بعضي قسمتها 1 ثانيه وايميساد؟؟؟؟؟؟؟دليلش ديسكه يا دستگاه؟؟؟؟؟؟؟البته وقتي دوباره بازي رو ريست كردم مشكل حل شد!!!!!!!!
منم الان يه بازي ميكردم داشت دمو (فيلم) نشون ميداد اما بعضي قسمتها 1 ثانيه وايميساد؟؟؟؟؟؟؟دليلش ديسكه يا دستگاه؟؟؟؟؟؟؟البته وقتي دوباره بازي رو ريست كردم مشكل حل شد!!!!!!!!
كسي اين مشكل براش پيش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
قیمت الان بازار تهران که فکر کنم بهترینش سلیم 250 گیگ باشه چنده؟
کمترین و بیشترین قیمتی که می تونم پیدا کنم رو بهم بگید.
با تشکر
250 'قيمت عاديش حدود الان 400 تومنه-----
منم الان يه بازي ميكردم داشت دمو (فيلم) نشون ميداد اما بعضي قسمتها 1 ثانيه وايميساد؟؟؟؟؟؟؟دليلش ديسكه يا دستگاه؟؟؟؟؟؟؟البته وقتي دوباره بازي رو ريست كردم مشكل حل شد!!!!!!!
مثله ایننکه آپدیت جدید تو راهه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PlayStation®3 System Software Update Version
3.42 2010-09-07
An update to the PS3™ system software was released on September 7, 2010. You can use this update to upgrade your system software to version 3.42.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PlayStation®Network
Main features in system software update version 3.42
A security patch has been added to address security vulnerabilities in the system software.
من آبدیت 3.41 روی می خوام روی آبدیت 3.15 نصب کنم به صورت آفلاین
یک پوشه به نام PS3 و بعد به نام Update باز می کنم و آبدیت رو می ریزم توش .
توی setting دستگاه که می خوام آبدیت کنم پیغام می ده که فایل آبدیت پیدا نشد .
کسی نمی دونه مشکل از چیست ؟ ؟ ؟
سلام دوستان
شرمنده كه اين سوال را اينجا ميپرسم چون تو تاپك بازيها دنيال تاپكش گشتم ولي پيدا نكردم
بازي metal gear solid 4 كه مربوط به همين كنسول هست من تو يه قسمتيش گير افتادم تو پارت 4 وقتي با اين مرده كه در قسمتهاي قبلي يه تير وسط پيشونيش زدن و زنده شد و الانم جاي تيره هست مبارزه ميكني من هر چي ميزنمش جونش تمام ميشه و دوباره پر ميشه بيشتر از 1 بارهم اينكارو كردم ولي هي جونش پر ميشه كسي ميدونه چطوري بايد اون را كست و شكست داد ممنون اگه كمك كنيد
بازم معذرت ميخوا اينجا پرسيدم
بعد از اینکه اولین بار مرد سریع تا میخواد بلند بشه برین پشتش و خفتش کنید و اون امپوله ( توی قسمت اسلحه هاتون یه آمپول هست و باید اون رو انتخاب کنید) را بزنین به گردنش تا بمیره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)