سلام به همه دوستان
چطور اطلاعات دفترچه تلفنی که در اکسل دارم به اکسس منتقل کنم
سلام به همه دوستان
چطور اطلاعات دفترچه تلفنی که در اکسل دارم به اکسس منتقل کنم
سلام و عرض ادب. یه مشکل تو pivot table دارم که در ریبون anslize گزینه calculated دکمهfield $ item sets فعال نمیشه. ممنون میشم اگه جواب بدید. بااحترام
با سلام
من 2 تا سوال/مشکل دارم در اکسل :
1- من وقتی میخوام فایلی رو یکبار میخوام پرینت کنم دو بار پرینت میشه . این مشکل فقط در اکسل است و در ورد و نرم افزارهای دیگر نیست
2- این سوال جدا از سوال اول هستش :
یک پرینتری داشتیم که با وایرلس بهش وصل بودم و همه چیز درست بود و خوب پرینت در میومد. وایرلس قطع شد و من کابل رو وصل کردم و تمام تنظیمات صفحاتم موقع پرینت گرفتن ریختند بهم . چرا؟
سلام
آیا روشی هست که نموداری که طولش بیشتر از ارتفاع هست رو مربعی کرد؟ البته غیر از درگ کردن و کوچک کردن دستی نمودار؟
سلام دوستان
من هرکاری میکنم نمیتونم توی بخش پرینترم برگه A3رو ببینم . اصلا نیست!!
میشه دستی اینکارو کنم ؟ و بهش عرض و ارتفاع A3 رو بدم؟
همه سیستم ها A3رو داشتن ولی این یکی نداره!!!!
Sent from my SM-N900
داخل خود تنظیمات properties تنظیمات کاغذ رو داره
شما باید وارد نرم افزار اکسس بشید از تب External Data گزینه اکسل را انتخاب کنید و اطلاعات را به اکسس وارد کنید
گزینه stop if true در پنجره rules manager که از قسمت conditional formatting
انتخاب می شود چه کاربردی داره، اگه ممکنه با مثال توضیح بدید.
![]()
Last edited by Cyberlife; 26-04-2015 at 22:38.
به نام خدا
سلام
من مشخصات حدود 600 کتاب الکترونیکی لاتین رو تو اکسل وارد کردم و بر حسب عنوان می خوام مرتبشون کنم. اما نمی دونم چرا تا سطر سی ام درست حسابی مرتب نمی شه و از سطر سی ام به بعد درست مرتب می شه.
من حتی تا سطر سی ام رو یه بار کات کردم و بردم انتهای فایل و عملیات سورت کردن رو دوباره انجام دادم. اما همون قسمت کات شده دوباره اومد بالا و دوباره همون مشکل. اصلاً نمی فهمم مشکلش چیه.
حتی فورمت کل فایل رو یک بار یکسان کرم از نظر نوع داده و نوع فونت . اما باز هم مشکل بر قرار بود.
ممنون می شم کمک کنید.
سلام
احتمالاً از زبان متن باشه مثلاًکل متن فارسی باشه این سط عربی باشه اگه میشه و زیاد نیست از دوباره سطر رو بنویس احتمال زیاد درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)