تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 478 از 983 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488528578978 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نگفتم کار نمیکنه من میگم وقتی میخام برم تو بازی و وقتی روی نییو گیم میزنم و بعد نقشه رو انتخاب میکنم و روی استارت میزنم یه لحظه یه خطا میده و خارج میشه
    این بات باید روی کانتر خام نصب بشه. یعنی اگه یه بات قبلا روش نصب شده باشه، کار نمیکنه. باید اول اون قبلیه رو uninstall کنی. مال کانتر 1.6 هستش و رو کاندیشن زیرو و .... هم کار نمیکنه. شاید هم اشکال از پچی باشه که نصب کردی. چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

یه راهه ساده تر برای بات

این فایل رو آپلود کردم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از دانلود extrac کنید بعدش تو این شاخه کپی پست کنید :

C:\Program Files\Valve\cstrike

بعد برید تو بازی کلید H رو بزنید add bot رو انتخاب کنید

ممکنه برای بار اول یه خورده اولش سیستمتون تو بازی کند بشه اونم واسه اینه که بات ها میخوان اون map رو یاد بگیرن اولش analiz میکنه بعدش از دفعه های دیگه درست میشه ( به هیچ دکمه دست نزنید تا آنالیز تموم بشه بعدش خودش میره تو بازی )

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اول اینکه هر چه کلید h رو میزنیم هیچ اتفاقی نمییفته فقط وقتی دکمه پ رو میزنی که کد ها بیاد میشه کد اضافه کردن رو بزنی و یه بات مییاد ولی 10 تا20 بار طول میکشه تا انالیز بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من تا الان با کانتر آنلاین مشکلی نداشتم اما سیستم رو عوض کردم مجبور شدم دوباره نصب کنم الان پچ 23 و sxe هم دارم
    اما باز این ارور رو میده لطفا کمک کنید
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در ادامه پست قبلی که دادم الان توی اکثر سرورها میتونم برم
    اما داخل سرور master game که میرم این ارور رو میده cick client error check logs
    داخل game zone هم از آنتی چیت ایراد میگیره

برای خودم خیلی عجیبه قبلا یه فایل پچ از اینجا دانلود کرده بودم که مشکل رو حل کرده بود اما الان نمیتونم پیداش کنم.
    لطفا اگر اون را دارید برام بزارید یا اگر راه دیگه ای میشناسید بگید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ادامه پست قبلی که دادم الان توی اکثر سرورها میتونم برم
    اما داخل سرور master game که میرم این ارور رو میده cick client error check logs
    داخل game zone هم از آنتی چیت ایراد میگیره

برای خودم خیلی عجیبه قبلا یه فایل پچ از اینجا دانلود کرده بودم که مشکل رو حل کرده بود اما الان نمیتونم پیداش کنم.
    لطفا اگر اون را دارید برام بزارید یا اگر راه دیگه ای میشناسید بگید
    ممنون
    من خودم قبل از این که سیستممو عوض کنم، همچین مشکلی داشتم. به احتمال خیلی زیاد آنتی چیت با کارت گرافیکت نمیخونه چون من تو سیستم قبلیم هر کاری کردم درست نشد(پچ عوض کردم، از یه نسخه کانتر دیگه استفاده کردم و ...) ولی وقتی یه کارت گرافیک از دوستم گرفتم و امتحان کردم، مشکل حل شد. الانم که سیستممو عوض کردم مشکلی ندارم.

اگه با سرورایی که آنتی چیت نمیخواد مشکل نداری و فقط با سرورای آنتی چیت دار مشکل داری، 90 درصد دلیل مشکلت همینه.
    موفق باشی
    Last edited by mahdi_mbi; 13-02-2009 at 13:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام میشه آیپی یکی از گیم سرور های کانترو بهم بدین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من خودم قبل از این که سیستممو عوض کنم، همچین مشکلی داشتم. به احتمال خیلی زیاد آنتی چیت با کارت گرافیکت نمیخونه چون من تو سیستم قبلیم هر کاری کردم درست نشد(پچ عوض کردم، از یه نسخه کانتر دیگه استفاده کردم و ...) ولی وقتی یه کارت گرافیک از دوستم گرفتم و امتحان کردم، مشکل حل شد. الانم که سیستممو عوض کردم مشکلی ندارم.

اگه با سرورایی که آنتی چیت نمیخواد مشکل نداری و فقط با سرورای آنتی چیت دار مشکل داری، 90 درصد دلیل مشکلت همینه.
    موفق باشی
    ممنون از راهنماییت اما باید بگم من فقط هارد و بعضی قطعات رو عوض کردم و گرافیک سر جاش هست من قبلا هم همین مشکل را داشتم که وقتی وارد سرور میشدم از آنتی چیت ایراد میگرفت اما بعد از همینجا یه پچ 2 یا 3 مگابایتی اگه اشتباه نکنم دانلود کردم که این مشکل را حل کرد.
    اما الان هرچی نگاه میکنم پیداش نمیکنم
    مخ خودم داره سوت میکشه

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام ، اعضا محترم من کانتر سورس ورژن 1.6 بازی میکنم ، از این Map های تکراری خسته شدم و میخوام براش نقشه دانلود کنم چند بار این کار رو کردم و برای 1.6 دانلود کردم اما اجرا نمیشه و تو Log بازی ارور میده ، کسی لینک دانلود نقشه برای 1.6 سورس نداره ؟؟ ممنون. .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام ، اعضا محترم من کانتر سورس ورژن 1.6 بازی میکنم ، از این Map های تکراری خسته شدم و میخوام براش نقشه دانلود کنم چند بار این کار رو کردم و برای 1.6 دانلود کردم اما اجرا نمیشه و تو Log بازی ارور میده ، کسی لینک دانلود نقشه برای 1.6 سورس نداره ؟؟ ممنون. .
    برو به این آدرس، هر مپی بخوای داره (احتمالا اون مپایی که تو دانلود می کردی مال سورس نبوده و مال 1.6 یا کاندیشن زیرو بوده):
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •