؟؟..........
؟؟..........
سئوال دیگه اینکه چرا کیفیت فیلمبرداری نسبت به عکس خیلی پایین تره ؟ راهی داره که کیفیت بره بالا ؟
خوب از دوربین های گوشی بیشتر از این انتظار نمی ره در حقیقت بیشتر برای عکس برداری اونم در مواقع خاص تعبیه شدند ولی بهتره که بری دوربین دیجیتال بگیری کیفیتش عالیه و یه 12 مگاپیکسلی رو می گیری 250 تومان قیمتش هم خیلی خوبه!
راهی هم نداره مگر اینکه درایور بریزی اونم فقط کمی بهتر می کنه در حد راضی کننده نیست.
خوب عزيز تابلو هست كه مموري شما ايرادداره
شما يه بار مموري را در گوشي فرمت كنيد
ببينيت فرق ميكنه يا نه؟
همانظور كه دوستمون گفتند نميشه كاريش كرد
من چند تا درايو ريختم اصلا در حد مطلوب نيست
هر چند فرمهاش ميره بالا و با پچ ميشه فرمت ضخيره سازي را mp4 كرد
و بازم بي فايده هست
سلام دوستان
من خودم کا800 دارم و ازش راضی هم هستم.
این سوال رو از قول دوستم که اونم کا800 داره و میخواد گوشیشو بفروشه دارم میپرسم.
میخواد شماره های توی گوشی رو پاک کنه جوری که دیگه امکان restore نباشه! هربار حتی بدون اینکه بک آپ هم بگیره پاک میکنه همه رو! ولی باز با استفاده از گزینه restore تمام شماره ها برمیگردن!!
حتی بعد از دیلیت، یه سیم دیگه هم توی گوشی انداخت بازم شماره ها رو تونست برگردونه! این یعنی اینکه اگه گوشیشو بفروشه طرف میتونه شماره های اینو برگردونه و ببینه!
آیا واقعا امکانش نیس جوری پاک بشه که دیگه ریکاور نشن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!
واقعا قانون مسخره ایه این درج پست بعد از تایید!
قبلا میومدم سوالم رو میپرسیدم فوقش دو ساعت بعد 2-3 نفر جواب میدادن کارم راه میفتاد میرفتم!
حالا باید یه روز صبر کنیم تا مدیر بیاد درج کنه! یه روزم صبر کنیم بچه ها بیان بخونن!
تکلیف ما که عجله داریم کارمون فوریه چی میشه؟
مسخره تر از این نمیشد دیگه!
ااا غروبی گفت بعد از تایید درج میشه که! اما الان این یکی درج شد بدون تایید!
نمیدونم چه خبره اینجا! ای کاش پست قبلیم رو سیو میکردما! الان نمیدونم کجاس!
دوباره سوالم رو مطرح میکنم! اما این بار خلاصه تر!
دوست من کا 800 داره! میخواد بفروشدش! شماره هاشو اما میخواد همه رو پاک کنه جوری که دیگه ریکاوری هم نشه! اما میگه هربار که پاک میکنه حتی وقتی هم که بک آپ نمیگره اما باز با گزینه restore برمیگرده شماره ها! حتی بعد از پاک کردن یه سیم کارت دیگه گذاشته توش باز شماره ها restore شدن!
چاره چیه دوستان؟
ااا غروبی گفت بعد از تایید درج میشه که! اما الان این یکی درج شد بدون تایید!
نمیدونم چه خبره اینجا! ای کاش پست قبلیم رو سیو میکردما! الان نمیدونم کجاس!
دوباره سوالم رو مطرح میکنم! اما این بار خلاصه تر!
دوست من کا 800 داره! میخواد بفروشدش! شماره هاشو اما میخواد همه رو پاک کنه جوری که دیگه ریکاوری هم نشه! اما میگه هربار که پاک میکنه حتی وقتی هم که بک آپ نمیگره اما باز با گزینه restore برمیگرده شماره ها! حتی بعد از پاک کردن یه سیم کارت دیگه گذاشته توش باز شماره ها restore شدن!
چاره چیه دوستان؟
مشكلتون رو به تيم مديريت و سوپر مديــرا بگيـــد اينجا پست دادن مشكلتون حل نميشـــه
موفق باشيد!![]()
سلام ، من چند وقت پیش fs و mine گوشی ام (کا 800) هست را به R8BF003 تبدیل کردم ، فقط تنها مشکلم اینه که دکمه میانبر سمت راست را وقتی می زنم به جای اینکه برنامه های بسته نشده و یا رویدادهای جدید و... را نشان بده میره تو اینترنت.
ممنون میشم کمک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)