سلام
دوستان من یه مودم وایمکس داشتم .... الان اگه برای طرح تعویض اقدام کنم چه مدل مودمی میدن ؟
آیا ارزش داره بگیرم ؟ یا مودم 4 جی معمولی بگیرم ؟
سلام
دوستان من یه مودم وایمکس داشتم .... الان اگه برای طرح تعویض اقدام کنم چه مدل مودمی میدن ؟
آیا ارزش داره بگیرم ؟ یا مودم 4 جی معمولی بگیرم ؟
در کل 4 جی معمولی بهتره
مودم Gp2101 که واقعا مودم خوبیه
همین رو بگیر بهتر از مودم های معمولیه
دوستان اگر موافق هستین یه تعداد هماهنگ بشیم بابت قیمت بالاتر بسته های TDD نسبت به FDD به 195 شکایت کنیم . قرار نبود بابت اینترنت بی کیفیت TDD هم پول به مودم انحصاری آشغال بی نام و نشون بدیم هم بسته های گرون تر بخریم . بابت کیفیت افتضاحش و مشکلات nat3 شاید نتونیم مستند حرف بزنیم ولی قیمت بسته ها که دیگه واضحه . واقعا ایرانسل کلاهبرداری کرده . واسطه شد مودم های آشغال چینی رو انداخت به ما و رفت . شک ندارم یه مدت دیگه میشیم مثل قضیه وایمکس . مجبوریم مودمو بندازیم کنار خونه به امید روزی که طرح تعویض با یه آشغال دیگه بذاره
Last edited by easyacer; 15-09-2017 at 08:39.
نت ۳ رو من شکایت کردم و جوابش: همینه که هست، فقط شما ناراضی هستی
خوب باید هماهنگ معترض شیم و مشکل و حرفمون یکی باشه و از جاهای مختلف باشیم . نت 3 به قول اون بابا شاید فقط مشکل گیمر ها باشه که عده شون کمه ولی قیمت که دیگه مشکل همه است و قابل انکار نیست
سلام یه مودم اینترنت ثابت z6000 ایرانسل داشتم میخواستم فریمورش رو آپدیت کنم از کجا میتونم گیر بیارم ؟
سلام من میخوام واسه انلاین زدن مودم tdlte /بخرم
خونمون طبق نقشه توی محیط خارجی هست باید حتما مودم فضای بازی بخرم یا اینا همش چرت پرت ایرانسل هست؟
مودم فضای باز که دیگه تولید نمیشه مگر اینکه دست دوم گیر بیارید ولی پوشش خارجی یا داخلی فقط با تست کردن مودم دقیق مشخص میشه نه با نقشه ، بعضی جاها تحت پوشش مودم داخلی هست ولی مودم داخلی خوب جواب نمیده بعضی جاها هم تحت پوشش مودم فضای باز هست ولی مودم داخلی به خوبی جواب میده پس باید تست کنید .
در کل مودم فضای باز ایرانسل کیفیت خوبی نداره و از نظر قدرت فرقی با مودم های داخلی نداره فقط چون در محیط باز و در ارتفاع نصب میشه سیگنال بهتری به شما میده.
سلام وب سایت آنتن که جدیدا فوتبال رو زنده پخش میکنه شرایط ترافیکش چجوریه ؟ نیم بها هست یا کلا رایگانه یا اینکه ترافیک کامل مصرف میکنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)