تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 848 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488528578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بله دقیقا مشکل از خود پارس آنلاینه بعد از اون مشکلی که واسه شبکشون پیش اومد بطور کلی پینگ ها خراب شده
    من پینگ بازی دو ساله دارم با 100 تا 102 وصل میشم دو روزم یک سره وصل باشم بازم همون بود پینگ وقتی هم ip جدید میگرفتم حداکثر با دو سه بار قطع و وصل مودم دوباره به همین پینگ میرسیدم.

اما الان کلا همه پینگ ها بشدت بالا رفته یه عالمه از ip ها دارن پینگ 200 یا 250 میدن ! 50 مرتبه بیشتر قطع و وصل میکنم مودم رو تا یک ip درست و درمون بگیرم که پینگش پایین باشه اونم حداقل حداقلش شده 115 تا 118 و جالبیش اینجاست که وسطش یک خط در میون پینگ 150 میده خخخخ
    یا اگه ثابت بمونه نهایش یک ساعت این پینگ 115 رو دارم بعدش میشه 200 و باز دوباره واسه گرفتن پینگ پایین روز از نو ؛ روزی از نو

اینجوری نمیشه ،
    من ده بار با پشتیبانی تماس گرفتم با کمال پرویی میگن شبکه مشکلی نداره و اوکی هست و تضمین ما پینگ 300 و 350 هست .
    مشکل حل شده اگه واسه شما حل نشده مشکل خودته !!!
    تجربه به من میگه وقتی پشتیبانی چیزی رو گردن نمیگیره بجای کل کل کردن و هدر دادن وقتم ، isp عوض کنم .
    همیشه این راه جواب داده isp جدید رو قبل از رفتن تست میگیرم و با خاطر جمعی و راحتی نقل مکان میکنم ؛
    اصلا ارزش نداره آدم اعصاب خودش رو با یک شبکه داغون و مشکل دار خورد کنه ، وقت خودشم تلف کنه و به حرف چهارتا آدم بیشعور تو پشتیبانی گوش کنه که یا تقصیر رو میندازن گردن زیرساخت و یا اینکه بکلی مشکل پیش اومده رو منکر میشن.
    سلام
    دیدید پارس آنلاین چیه!!! اون وقت هی طرفداریش رو بکنید!

این مشکل حجم خوری هم به همین صورت هست. شاید برای شما خوب باشه ولی برای من که حجم خوری شدید داره!!
    قطعی وصلی هاشون هم که

قبلا که قطع می شد جبران خسارت انجام می دادن و خودشون 1 روز اضافه می کردن یا حجم می دادن. الان قطع شدن رو عادی می دونن
    چند سال پیش واقعا خوب بود ولی الان دیگه نه. تمام مشکلات شبکه هم تقصیر شرکت ارتباطات زیرساخت هست!! برای این که هم طبیعی جلوه بده ماهی یکیش رو خودشون به گردن می گیرن و می گن مشکل شبکه پارس آنلاین هستش
    کسی ISP خوب با پینگ مناسب می شناسه ؟ هزینش ماهی حدود 40 تومن بشه با 20~30 گیگ ترافیک و دانلود شبانه!!
    پیدا کردید بگید! ممنون

2. 2 کاربر از mehdi 78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان

کسی اطلاع داره که سرویس های نامحدود پارس آنلاین به چه صورتی هستن؟

میخواستم بعد از اتمام این سرویس 6 ماهه و بیخودی که بهم دادند، یه سرویس 512 نامحدود که هزینش 98000 تومن در ماه است بگیرم.

قصد دانلود 20 ساعت در 24 ساعت روز رو هم دارم.

میخوام ببینم سرعت دانلودش چقدره و این که آیا سرعت دانلودش بعد از چند گیگ دانلود کم میشه یا سرعتش تغییری نمی کنه.

ممنون
    سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیزچرا پنل شما برای شارژتا8مگ میاره ولی برمن تا2مگ اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این مقدار بستگی به کشش خط شما داره ؛ هرچی SNR بالاتر و نویز پایین تر ؛ فاصله کمتر داشته باشید و یا تلفن و غیره روی خط شما نباشه کیفیت خط بالاتر میره
    این عدد بیشتر میشه و میتونید قرارداد بالاتر ببندین . قرارداد های بالای 2مگ فقط بطور خودکار و از داخل پنل قابل بسته شدن و خرید هستن .
    متصدیان فروش نمی تونن این سرویس ها رو به شما بفروشن و میبایست قبلش کیفت خط شما در حد بالایی قرار بگیره تا امکان فروش از طریق پنل فراهم بشه.

بعد از اینکه وضعیت خطتتون رو به بهترین وضعیت ممکن برای استفاده در آوردین زنگ بزنید پشتیبانی و درخواست سرعت بالاتر بدین ؛ دو روز خط شما رو مانیتور میکنن و در نهایت سرعت های بالاتر توی پنل شما میاد.
    Last edited by shaahani; 17-06-2017 at 22:51.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مرسی دوستِ عزیز برای توضیحاتِ جامع و کاملت
    قضیه SNR که منتفیه ! قدِ ۱۲ طبقه باید کابل بگیرم
    تجربه‌ام در رابطه با وایمکس خوب بود
    قطعی اینا نداشت . . .
    دیگه بیشتر از ۱۰۰ گیگ فکر نکنم مصرف روزانه‌ام باشه . . . (البته مصرف خانواده رو هم بیاد در نظر بگیرم. )
    خلاصه که امروز زنگ میزنیم مبین نت انشاالله که راضی باشیم.
    خوبه دیگه اگه با وای مکس مشکل نداشتی حله دیگه این سرویس های جدید که بهترم شدن .
    ما بازی گروهی که میکردم اینا که وای مکس داشتن قطع میشدن 50 نفر منتظر 3-4 نفر میشدیم و خودشونم شاکی بودن
    اما خوب گیم خیلی فرق میکنه تو مصرف های دیگه احتمالا رضایت بخشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان

میخواستم بعد از اتمام این سرویس 6 ماهه و بیخودی که بهم دادند، یه سرویس 512 نامحدود که هزینش 98000 تومن در ماه است بگیرم.

میخوام ببینم سرعت دانلودش چقدره و این که آیا سرعت دانلودش بعد از چند گیگ دانلود کم میشه یا سرعتش تغییری نمی کنه.

ممنون
    اصلا بصرفه نیست طرفش نرو

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    دیدید پارس آنلاین چیه!!! اون وقت هی طرفداریش رو بکنید!

من از اولم گفتم که اینترنت ایران قابل دفاع کردن نیست و یکی از یکی بدتر هستن
    اگه میبینید یه چیزی میگم که دفاع بنظر میرسه اول اینکه در مقایسه با خیلی شرکت های ADSL دیگه هست و اون چیزیه که بنظرم واقعیت داره
    حالا این داستان حجم خوری رو شما و خیلی های دیگه روی پارس آنلاین و یا شاتل دارین ؛ من ندارم اومدم گفتم که مشکل ندارم شاید به باقیه هم یک کمکی بشه.
    از نظر من روزی اینترنت در ایران اینترنت میشه که پینگ به مراکز مختلف متمرکز شهری در دنیا هیچکجا بالای 150 نباشه و ارتباطات نزدیک ما مثل آسیا و اروپا زیر 50 باشه ، اون روز از نظر من بدونید که اینترنت اوکی هست و یا یک isp که چنین سرویس هایی بده رو قبول خواهم داشت.
    این موضوع اگه اتفاقم بیفته بطور سراسری اتفاق میفته ؛ یه isp تکی نیست که ارائه بده و باقیه نداشته باشن. راهشم اینه که مثل خیلی قدیما هر شرکت خودش اینترنت بگیره و اجباری در استفاده از زیرساخت نداشته باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون
    اگر فقط برای دانلود می خواید می تونید بسته های فورجی شبانه نامحدود ایرانسل یا همراه اول بگیرید که خیلی ارزون تر در میاد و چند برابر هم بیشتر می تونید دانلود کنید
    سرعت 512 زغالی ارزش ماهی 98 تومن رو نداره و کل یک ماه هم در حال دانلود باشید بیشتر از 150 گیگ نمیشه دانلود کرد

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون
    کلا سرویس های نامحدود از نظر من خوب نیست چون سرعتشون خیلی کمه و اعصاب خورد کن هستن .
    من یک ماه امتحانی گرفتم سرعت اسمی سرویس تا آخر ماه ثابت بود یعنی 512mbps میشه 64 کیلوبایت در ثانیه .

بنظرم سرویس حجمی بهتره که مثلا شبانه نامحدود داره .

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

پارس انلاین چرا اینجوری شد سرعت دانلودمن اومد رو190کیلوبایت بعد snr رفته رو32اگه کیفیت خطم بالاست برچی قبلن پائین ترنشون میداد یکم عجیبه تاحالا رو32نرفته بود این دیگه چه مدلشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by feranko724; 18-06-2017 at 02:30.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پارس انلاین چرا اینجوری شد سرعت دانلودمن اومد رو190کیلوبایت بعد snr رفته رو32اگه کیفیت خطم بالاست برچی قبلن پائین ترنشون میداد یکم عجیبه تاحالا رو32نرفته بود این دیگه چه مدلشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هرچی پهنای باند پایین تر باشه SNR میره بالاتر .
    SNR همون فشار آب هست موقعی که داری باغچه رو آب میدی ، اگه دستت رو جلوی شیلنگ بگذاری و سطح مقطع رو کوچک کنی ، هرچی کوچک تر کنی فشار آب بیشتر و بیشتر میشه و به محل دورتری میرسه .
    الان با پهنای باند 1.5mbps قدرت سیگنالت 32 هست ؛ اگه پهنای باند رو زیاد کنی برسونی به 8 یا 16 اون وقت SNR ممکنه به 20 هم نرسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •