تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 478 از 1547 اولاول ... 3784284684744754764774784794804814824885285789781478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

این بسته های 100 روزه 50 گیگ من الان بگیرم بعد از پایان دوره که از بین نمیرن ؟ چون تا حالا سرویس اکو نداشتم میخوام بیام اکو بگیرم این جشنواره رو دیدم

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این بسته های 100 روزه 50 گیگ من الان بگیرم بعد از پایان دوره که از بین نمیرن ؟ چون تا حالا سرویس اکو نداشتم میخوام بیام اکو بگیرم این جشنواره رو دیدم
    100 گیگ 54 تومن 3 ماهه ست باید تو 100 روز تمومش کنی اما ترافیک اصلی سرویس اکوت هرچی باشه از بین نمیره !
    یه اکر 128 بگیر بعد ترافیک بخر حاا یا 100 گیگو بخر یا 50 گیگ 54 تومن رو که زمانش تا پایان دوه ست و نه 100 روز .
    ضمنا 6 روز بیشتر وقت نداره واسه خریدش اگر سرویس از جای دیگه داری تا بیای تخلیه کنی و از شاتل بگیری تایمش تموم میشه .
    Last edited by George Shelly; 15-08-2016 at 12:31.

3. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

کانال تلگرام شاتل:
    با توجه به اقبال جشنواره خرید گیگ از سوی مشتریان فعلی و درخواست‌های چندین باره ایشان برای تکرار این جشنواره، خرسندیم به اطلاع برسانیم افزون بر شرایط و تخفیف‌های ویژه‌ای که هم‌اکنون برای خرید سرویس در جشنواره تابستانی شاتل در اختیار مشتریان جدید قرار گرفته است، شرایط بسیار ویژه و جذابی برای مشتریان فعلی شاتل برای خرید بسته‌های ترافیک فراهم شده است.
    در مدت این جشنواره مشتریان می‌توانند بسته ترافیک ۱۰ گیگابایتی شاتل (با مهلت استفاده ۱۰ روزه) را تنها به قیمت ۱۰،۰۰۰ تومان، بسته ترافیک ۱۰۰ گیگابایتی (با مهلت استفاده ۱۰۰ روزه) را با قیمت باورنکردنی ۵۰،۰۰۰ تومان و بسته ترافیک ۵۰ گیگابایتی را تنها به قیمت ۵۴،۲۴۰ تومان خریداری کنند. مهلت استفاده از بسته ۵۰ گیگابایتی، تا پایان دوره مشترک خواهد بود. این فرصت استثنایی از روز ۲۵ تا ۳۱ مرداد ماه ۹۵ در اختیار مشتریان قرار گرفته است.
    گفتنی‌ست، مالیات ارزش افزوده نیز به این مبلغ اضافه خواهد شد.
    کاربران سرویس‌های خانواده اکو، می‌توانند برای خرید این بسته به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و یا از طریق اپلیکیشن
    ‏MyShatel برای خرید اقدام فرمایند.

@
    Shatel

5. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من تازه از شاتل سرويس گرفتم
    سرعت انصافا خوبه
    اين طرح ها گيگ ارزان مثل صد گيگ صد روزه يا پنجاه گيگ هر چند وقت يك بار ميزاره؟ تا حالا سابقه داشته؟
    سيستم شاتل لند به چه صورته؟
    مثلا فيلم و سريال جايي داره كه ازش دانلود كرد؟ به روز و با كيفيت مناسب هست؟
    با سپاس

[emoji266]

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام میشه یه توضیحی در مورد سرویس ptp بهم بدین به چه دردی میخوره؟
    سرویس ptp مخفف point to point یا فارسیش نقطه به نقطه هست و یه بستر هست مثل adsl که اینترنت رو بهت برسونه
    سرعت بیشتر پینگ کمتر اپلود متقارن(سرعت اپلود برابر سرعت دانلود هست) و کیفیت به مراتب بالاتری نسبت به adsl داره و هزینش همینطور به شدت بالاتره !
    و کلا شرایطشو هم باید داشته باشین!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

انقدر حرصم در میاد از این سایت شاتل لند یه اسکل شده مدیر سایت برمیداره 4 تا برنامه و بازی اشغال مال 5 سال پیشو میزاره رو سایت یه سری نوب دانلودر هم میان کیف می کنن به به و چه چه راه میندازن اونوقت تازه تو قسمت خرید ترافیکم گذاشته 5000 گیگ اصلا شعورش نمیرسه که اصلا امکان داره کسی بتونه این حجم رو مصرف کنه یا نه اونم از سایتی که محتواش بی اندازه چرته ....
    قسمت فیلم هاشم که کلا سانسوری یعنی بزرگترین توهینه به خوم آدم که بخواد فیلم سانسور شده نگاه کنه ..
    قسمت اخبارشم که همیشه نصف و نیمه ست ....
    حال بهم زن به تمام معنا .
    رفیق نمیشه ازین 5000 گیگ برای پر کردن اپلود سنتر و دانلود استفاده کرد ؟؟ فقط باید ازین نماوا گیم شات و ماس ماسکای خودش که میده دان کنی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من تازه از شاتل سرويس گرفتم
    سرعت انصافا خوبه
    اين طرح ها گيگ ارزان مثل صد گيگ صد روزه يا پنجاه گيگ هر چند وقت يك بار ميزاره؟ تا حالا سابقه داشته؟
    سيستم شاتل لند به چه صورته؟
    مثلا فيلم و سريال جايي داره كه ازش دانلود كرد؟ به روز و با كيفيت مناسب هست؟
    با سپاس

[emoji266]
    هر 40 روز یکبار میزاره حدودا ممکن یکم این ور اون ور باشه اما حدودا همینه !
    قبلا فقط 50 گیگ رو میداد 61 تومن نامحدود زمانی این بار اوله که 100 گیگ گذاشته 54 تومن سه ماهه .
    نه کیفیت فیلم ها درست نیست هر چی فیلم آشغاله سانسوری رو گذاشته که اصلا ارزش دیدن نداره .
    فیلم باید خفن باشه

10. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

با سلام و تشکر ویژه از دوستان شاتلی که تجربیات خودشون رو اعلام می کنن تا ما هم استفاده کنیم!
    دوستان الان این طرح اکو شاتل 8 مگ با شبانه لینک رو روی چه سرعتی ست می کنن؟! (خطم تا 25 مگ دان و 2.5 مگ اپ رو ساپورت میکنه!
    چون الان ارت دارم و هنزو اونارو فرصت نشده استفاده کنم به علت مصرف بالا!
    ضمنا اگر فردی این 100 گیگ رو بگیره و شاتل لند رو هم میشه همزمان استفاده کنه؟! (یعنی ترافیک مصرفی شاتل لند رایگان حساب میشه دیگه درسته!؟)
    ممنون میشم پاسخ بدین
    منتظر پاسختون هستم بازم ممنون!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

رفیق نمیشه ازین 5000 گیگ برای پر کردن اپلود سنتر و دانلود استفاده کرد ؟؟ فقط باید ازین نماوا گیم شات و ماس ماسکای خودش که میده دان کنی؟
    بله میتونید از آپلودسنترش استفاده کنید و فایلهایی که خودتون میخواید انتخاب/ریموت و دانلود کنید!...
    اینترنت یک خدایی شاتل هست و بس!...
    موفق باشید.

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام و تشکر ویژه از دوستان شاتلی که تجربیات خودشون رو اعلام می کنن تا ما هم استفاده کنیم!
    دوستان الان این طرح اکو شاتل 8 مگ با شبانه لینک رو روی چه سرعتی ست می کنن؟! (خطم تا 25 مگ دان و 2.5 مگ اپ رو ساپورت میکنه!
    چون الان ارت دارم و هنزو اونارو فرصت نشده استفاده کنم به علت مصرف بالا!
    ضمنا اگر فردی این 100 گیگ رو بگیره و شاتل لند رو هم میشه همزمان استفاده کنه؟! (یعنی ترافیک مصرفی شاتل لند رایگان حساب میشه دیگه درسته!؟)
    ممنون میشم پاسخ بدین
    منتظر پاسختون هستم بازم ممنون!
    8مگ نگیر چون همه شون روی 16 بسته میشن 128 بگیر بعد گیگ اضافی بخر !
    آره شاتل لند جدا حساب میشه .

14. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •