من قیمتش رو از مجله ی ماهانه ی T3 گفتم مگرنه آمازون که همیشه نگاه کنید رو قیمت اصلی یه خط کشیده و قیمتی که خودش میده از جاهای دیگه ارزون تره!
احتمالا حق با شما باشه اما نباید فراموش کرد که یک فروشنده قیمت کالا رو زمانی تعیین می کنه که اون رو موجود داشته باشه یا قابل تهیه باشه به هر حال همیشه قیمت ذکر شده در مجلات قیمت میانگین و معمولآ که چه عرض کنم اکثر اوقات از حداکثر قیمت بازار هم بالاتره چون مجله انتشار ماهانه داره و اینکه کسی مجله رو به جهت بدست اوردن قیمت نگاه نمیکنه(استثناء: مجلات قیمت گذاری در نظر گرفته نشند
) که مربوط به یک ماه پیش باشه آیا به نظر شما قیمت ها ممکنه ثابت باشند البته با توجه به اینکه معمولآ مجلات بیشتر تمرکز بر معرفی محصولات خاص و جدید دارند نه همه محصولات چه خوب چه بد حالا با این فرض آیا قیمت اولیه معرفی هر کالایی قیمت واقعی اون هست
و این هم چند تا قیمت معتبر دیگه جهت جلب اطمینان شما نسبت به پست ها:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
و اون موردی که شما درباره آمازون اشاره کردید یک اشتباه نیست اتفاقآ به نفع خریداری مثل من و شماست مثلآ چند مدل مطرح و شناخته شده:
کد:
کد:
کد:
اگه دقت کنید اون قیمتی که خط زده شده قیمت اولین موجودی در آمازون بوده و بعدآ به دلایلی:
1. افت قیمت
2. فروش با درصد تخفیف
3. فروش توسط یک فروشگاه خرده دیگه که آمازون این کالا رو براش میفروشه
4. فروش سریع به جهت اینکه این محصول برای اونها سود نداره
5. فروش حتی زیر قیمت خرید برای اینکه یه جورایی از شر اون کالا راحت بشن
دنیای کوچیکی هست این تجارت الکترونیکی اما ریزه کاری زیاد داره و تا این رو یاد بگیریم از رده خارج شده و یک چیز دیگه باید یاد گرفت
اتفاقآ این مسئله باعث اعتراض برندها شده که چرا قیمت گذاری به اینصورت هست و خود آمازون هم به طور مستقیم اعلام کرده که این روش قیمت گذاری خوشایند برندها نیست و برای همین چند ماهی هست که کمتر قیمت جدید که معمولا با افت شدید هست توی صفحه اصلی نشون داده میشه تا شاید برندها خوش به حالشون بشه که آمازون داره به همون قیمت می فروشه ولی در عمل قیمت واقعی اون پشت صفحه قرار داره
به هر حال اگه چند باری خرید کنید متوجه تمام این دست مسائل خواهید شد
میشه یه مرجعی معرفی کنید که این رده بندی هارو انجام داده باشه؟ به عنوان مثال گفته باشه این برندها فوق حرفه ای،این برندها حرفه ای و...
دوست عزیز هیچ جایی وجود نداره جزء تجربه و شناخت شما و اطلاعاتی که از کیفیت و اکثر تولیدات یک برند بدست اومده مثلآ (صرفآ در مورد هدفون):
آیا میشه گفت سنهایزر برند فوق حرفه ای هست و Klipsch قابل قیاس با اون نیست؟
آیا میشه گفت که AKG برند حرفه ای هست و Klipsch قابل قیاس با اون نیست؟
آیا میشه گفت سونی برند حرفه ای هست و Klipsch قابل قیاس با اون نیست؟
آیا میشه گفت Hifiman برند فوق حرفه ای هست و سونی قابل قیاس با اون نیست؟
آیا میشه گفت STAX برند فوق حرفه ای هست اما AKG قابل قیاس با اون نیست؟
و . . .
تجربه و شناخت اکثر محصولات اونهاست که ما رو به جایی می رسونه که می تونیم به این سوالها جواب درست بدیم
بابا روکش P5 از چرم طبیعیه که این خودش به کیفیت بالای ساختش اشاره داره ولی خوب میشه بگید کاربردتون چیه که این مذل براتون جوابگو نیست؟ ویا کاربرد این هدفون دقیقا چیه؟ البته با توجه به اینکه گفتید تاحالا صدای این برند رو نشنیدید پس فکر کنم نشه قطعا نظر داد که برای چه سبک هایی مناسبه
عزیزم کاربرد من همونطور که گفته بودم:
هدفونی مکمل HD800 می خام که بتونه از HD800 بسیار بهتر سبکهای Gothic رو باز پخش کنه و حداقل سطح و کلاس فوق حرفه ای داشته باشه حالا با این توضیحات:
آیا پیشنهاد شما در حد همون HD800 هست؟
آیا پیشنهاد شما توانایی های مدل پیشنهادیم که HE-6 بود رو داره؟
آیا این هدفون میت ونه نصف HD800 کیفیت داشته باشه که نیاز من رو برطرف کنه؟
مشکل مالی ندارم ولی این دلیل نمیشه که هر هدفون ارزونی رو رها کنم و یکراست برم گرونه رو بخرم و خلاص و یا اینکه پیشنهاد هدفون ارزونی رو چون فقط ارزونه پس احتمالآ با کیفیت نیست رد کنم
به هر حال اولویت اولم قیمت نیست بلکه :
1. شفافیت
2. جزییات
3. پاسخ سریع
4. دقت
5. رنج داینامیک بالا
6. سانداستیج خوب
7. کیفیت ساخت
8. شاید بشه گفت "قیمت" که چیزی که در نظرم هست نهایتآ 3 تومنه نه بیشتر با احتساب همه هزینه ها
احتیاج به توضیح نیست که چرم طبیعی درجه کیفیت های متفاوت داره مثلآ کیفیت این چرم بعید میدونم به کیفیت چرم Cup هدفونهای فوق حرفه ای مثل HE-6 برسه اونجا قرار نیست هدفون یکی دو سالی کار کنه بعد چرمش به خاطر اینکه در تماس با عرق پوست که پراز اسید و نمک هست که این دو ترکیبشون = موادی جهت از بین بردن چرم ، متلاشی بشه
در مورد اینکه Klipsch به دو مدل S4 و S5 گیر داده و اونو خودش با حداقل 4پسوند بیرون داده من هم با شما موافقم ولی خوب یک مدل On-Ear جدید هم داده که فعلا تو بازار ما خبری ازش نیست! اون مدل هم هست
Klipsch Mode M40 Noise Canceling که با توجه به اینکه در مورد P5 هم پسوند Noise Canceling اومده میشه گفت در یک دسته قابل برسی و مقایسه است ولی نکته ای که هست اینه که قیمتش از P5 بیشتره(تو سایت آمازون انگلیس قیمتش رو زده تقریبا 300 پوند) و دیزاینش نسبت به P5 هم به نظر من بهتره(من عاشق جعبه ی چرمی داخل جعبشم
.gif)
) این مدل از کلیپش به نظر میاد یه لول بالاتر از بقیه ی مدل هاشه و فکر کنم مدل قابل اعتنایی باشه
منتظر محصولات آینده این دو برند هستم وامیدوارم بهتراز گذشته باشند
به هر حال به هیچ عنوان از هیچ برندی طرفداری نمیکنم و از هر مدلی هم کورکورانه طرفداری نخواهم کرد و هیچ وقت هم مدلی رو بدون دلیل واقعی رد نخواهم کرد چون هر برندی صدای خاص خودش رو داره و هر مدل کیفیت صدای خاص خودش
در آخر آخر آخر از هر برند و هر مدل هدفونی که دوست داشتید تهیه کنید و بدونید که اون مدل بهترین دنیاست نه اونی که به شما پیشنهاد میکنند
شما هم موفق باشید.