تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 752 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488528578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من قیمتش رو از مجله ی ماهانه ی T3 گفتم مگرنه آمازون که همیشه نگاه کنید رو قیمت اصلی یه خط کشیده و قیمتی که خودش میده از جاهای دیگه ارزون تره!
    احتمالا حق با شما باشه اما نباید فراموش کرد که یک فروشنده قیمت کالا رو زمانی تعیین می کنه که اون رو موجود داشته باشه یا قابل تهیه باشه به هر حال همیشه قیمت ذکر شده در مجلات قیمت میانگین و معمولآ که چه عرض کنم اکثر اوقات از حداکثر قیمت بازار هم بالاتره چون مجله انتشار ماهانه داره و اینکه کسی مجله رو به جهت بدست اوردن قیمت نگاه نمیکنه(استثناء: مجلات قیمت گذاری در نظر گرفته نشند
    ) که مربوط به یک ماه پیش باشه آیا به نظر شما قیمت ها ممکنه ثابت باشند البته با توجه به اینکه معمولآ مجلات بیشتر تمرکز بر معرفی محصولات خاص و جدید دارند نه همه محصولات چه خوب چه بد حالا با این فرض آیا قیمت اولیه معرفی هر کالایی قیمت واقعی اون هست

و این هم چند تا قیمت معتبر دیگه جهت جلب اطمینان شما نسبت به پست ها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    و اون موردی که شما درباره آمازون اشاره کردید یک اشتباه نیست اتفاقآ به نفع خریداری مثل من و شماست مثلآ چند مدل مطرح و شناخته شده:

کد:
    کد:
    کد:
    اگه دقت کنید اون قیمتی که خط زده شده قیمت اولین موجودی در آمازون بوده و بعدآ به دلایلی:
    1. افت قیمت
    2. فروش با درصد تخفیف
    3. فروش توسط یک فروشگاه خرده دیگه که آمازون این کالا رو براش میفروشه
    4. فروش سریع به جهت اینکه این محصول برای اونها سود نداره
    5. فروش حتی زیر قیمت خرید برای اینکه یه جورایی از شر اون کالا راحت بشن

دنیای کوچیکی هست این تجارت الکترونیکی اما ریزه کاری زیاد داره و تا این رو یاد بگیریم از رده خارج شده و یک چیز دیگه باید یاد گرفت
    اتفاقآ این مسئله باعث اعتراض برندها شده که چرا قیمت گذاری به اینصورت هست و خود آمازون هم به طور مستقیم اعلام کرده که این روش قیمت گذاری خوشایند برندها نیست و برای همین چند ماهی هست که کمتر قیمت جدید که معمولا با افت شدید هست توی صفحه اصلی نشون داده میشه تا شاید برندها خوش به حالشون بشه که آمازون داره به همون قیمت می فروشه ولی در عمل قیمت واقعی اون پشت صفحه قرار داره
    به هر حال اگه چند باری خرید کنید متوجه تمام این دست مسائل خواهید شد
    میشه یه مرجعی معرفی کنید که این رده بندی هارو انجام داده باشه؟ به عنوان مثال گفته باشه این برندها فوق حرفه ای،این برندها حرفه ای و...
    دوست عزیز هیچ جایی وجود نداره جزء تجربه و شناخت شما و اطلاعاتی که از کیفیت و اکثر تولیدات یک برند بدست اومده مثلآ (صرفآ در مورد هدفون):
    آیا میشه گفت سنهایزر برند فوق حرفه ای هست و Klipsch قابل قیاس با اون نیست؟
    آیا میشه گفت که AKG برند حرفه ای هست و Klipsch قابل قیاس با اون نیست؟
    آیا میشه گفت سونی برند حرفه ای هست و Klipsch قابل قیاس با اون نیست؟
    آیا میشه گفت Hifiman برند فوق حرفه ای هست و سونی قابل قیاس با اون نیست؟
    آیا میشه گفت STAX برند فوق حرفه ای هست اما AKG قابل قیاس با اون نیست؟
    و . . .

تجربه و شناخت اکثر محصولات اونهاست که ما رو به جایی می رسونه که می تونیم به این سوالها جواب درست بدیم

بابا روکش P5 از چرم طبیعیه که این خودش به کیفیت بالای ساختش اشاره داره ولی خوب میشه بگید کاربردتون چیه که این مذل براتون جوابگو نیست؟ ویا کاربرد این هدفون دقیقا چیه؟ البته با توجه به اینکه گفتید تاحالا صدای این برند رو نشنیدید پس فکر کنم نشه قطعا نظر داد که برای چه سبک هایی مناسبه
    عزیزم کاربرد من همونطور که گفته بودم:
    هدفونی مکمل HD800 می خام که بتونه از HD800 بسیار بهتر سبکهای Gothic رو باز پخش کنه و حداقل سطح و کلاس فوق حرفه ای داشته باشه حالا با این توضیحات:
    آیا پیشنهاد شما در حد همون HD800 هست؟
    آیا پیشنهاد شما توانایی های مدل پیشنهادیم که HE-6 بود رو داره؟
    آیا این هدفون میت ونه نصف HD800 کیفیت داشته باشه که نیاز من رو برطرف کنه؟
    مشکل مالی ندارم ولی این دلیل نمیشه که هر هدفون ارزونی رو رها کنم و یکراست برم گرونه رو بخرم و خلاص و یا اینکه پیشنهاد هدفون ارزونی رو چون فقط ارزونه پس احتمالآ با کیفیت نیست رد کنم
    به هر حال اولویت اولم قیمت نیست بلکه :
    1. شفافیت
    2. جزییات
    3. پاسخ سریع
    4. دقت
    5. رنج داینامیک بالا
    6. سانداستیج خوب
    7. کیفیت ساخت
    8. شاید بشه گفت "قیمت" که چیزی که در نظرم هست نهایتآ 3 تومنه نه بیشتر با احتساب همه هزینه ها

احتیاج به توضیح نیست که چرم طبیعی درجه کیفیت های متفاوت داره مثلآ کیفیت این چرم بعید میدونم به کیفیت چرم Cup هدفونهای فوق حرفه ای مثل HE-6 برسه اونجا قرار نیست هدفون یکی دو سالی کار کنه بعد چرمش به خاطر اینکه در تماس با عرق پوست که پراز اسید و نمک هست که این دو ترکیبشون = موادی جهت از بین بردن چرم ، متلاشی بشه
    در مورد اینکه Klipsch به دو مدل S4 و S5 گیر داده و اونو خودش با حداقل 4پسوند بیرون داده من هم با شما موافقم ولی خوب یک مدل On-Ear جدید هم داده که فعلا تو بازار ما خبری ازش نیست! اون مدل هم هست
    Klipsch Mode M40 Noise Canceling که با توجه به اینکه در مورد P5 هم پسوند Noise Canceling اومده میشه گفت در یک دسته قابل برسی و مقایسه است ولی نکته ای که هست اینه که قیمتش از P5 بیشتره(تو سایت آمازون انگلیس قیمتش رو زده تقریبا 300 پوند) و دیزاینش نسبت به P5 هم به نظر من بهتره(من عاشق جعبه ی چرمی داخل جعبشم ) این مدل از کلیپش به نظر میاد یه لول بالاتر از بقیه ی مدل هاشه و فکر کنم مدل قابل اعتنایی باشه
    منتظر محصولات آینده این دو برند هستم وامیدوارم بهتراز گذشته باشند

به هر حال به هیچ عنوان از هیچ برندی طرفداری نمیکنم و از هر مدلی هم کورکورانه طرفداری نخواهم کرد و هیچ وقت هم مدلی رو بدون دلیل واقعی رد نخواهم کرد چون هر برندی صدای خاص خودش رو داره و هر مدل کیفیت صدای خاص خودش

در آخر آخر آخر از هر برند و هر مدل هدفونی که دوست داشتید تهیه کنید و بدونید که اون مدل بهترین دنیاست نه اونی که به شما پیشنهاد میکنند

شما هم موفق باشید.

2. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

حالا بیشتر نظر خودتون رو کدام هست کدام بهتره بگیرم دیگه هدفونی تو این محدوده از این دوتا بهتر نیست ؟
    حالا 100 بالا پایین مشکلی نیست
    کم کم داریم به یه جاهی خوبی می رسیم اما یک سوال قبل از خرید از خودتون بپرسید:
    آیا دوست دارم حرفه ای صدا رو دنبال کنم؟

اگه جوابش بله باشه:
    به نظرم برای انتخاب بهتر احتیاج به تجهیزات بهتر هست مثلآ :
    1. سورس تراک با کیفیت
    2. سورس صدا با کیفیت
    3. آمپ
    4. حالا باید هدفون انتخاب کرد و با توجه به موجودی سخت افزار نه اینکه هدفون انتخاب کنیم و از آخر بیایم اول اینطوری مطمئن باشید که هدفون رو همون روز اول پس خواهید فرستاد و هر انچه از تصورتون بگذره به من سراپا تقصیر خواهید گفت (:

به هر حال با توجه به کاربرد حرفه ای و بودجه 600 تومن فقط برای هدفون به ترتیب اولویت در کیفیت صدای حرفه ای و مدلهای موجود در اینجا:
    1. Sennhsier HD650 که دقیقا قیمت جدید ندارم اما میشه این قیمت حالا کمی بالاتر گیر آورد که ارزش داره
    2. Sennhhiser HD600 که هم قیمت بالایی هست ولی با سورس شما هماهنگ تره
    3. BeyerDynamic DT880 Pro 250 که کارت صدای شما فعلآ جوابگو هست اما نه کاملآ
    4. Sennhiser HD598 که مثل بالایی هست اما کمی سخت تر درایو میشه

با توجه به اینکه ظاهرآ اولین هدفون حرفه ای شما یکی از این مدلها خواهد شد و سورستون چندان مناسب نیست بهتره که 880 رو انتخاب کنید تا بعدآ بتونید آمپ هم اضافه کنید و اینجا میشه با حدود 650 تومن آمپ با کیفیت گیر آورد که مناسب باشه مثلآ:
    schiit LYR

فراموش نکنید که برای من نوعی خرید نمیکنید بلکه برای سخت افزار خودتون حرید میکنید و فقط اینجا به شما پیشنهاد خرید داده میشه نه بیشتر

شما هم موفق باشید.

4. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

جدیدا یسری هدفون توسط 50Cent تبلیغ میشه تو Pageاش ! میخواستم ببینم کسی درمورد اینا اطلاعاتی داره ؟
    البته تاریخ عرضه رو 2012 نوشته و فعلا میتونی Pre Order کنی!

کد:
    Last edited by hellmayor; 22-11-2011 at 09:42.

داره خودمونی میشه good god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

یک سوال داشتم از دوستان که تجربه استفاده از HJE350 رو دارن ,و همینطور رضای عزیز که"

یک نقد کوتاه از HJE350 پاناسونیک ،حالا از لحاظ مید، های،soindstage و... بهم بدید.

راستی دوستان تو تهران هستن میتونن فروشگاهی که نمونه اصل این برند رو داره بهم پیام خصوصی بدن/

ممنون

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام

یک سوال داشتم از دوستان که تجربه استفاده از HJE350 رو دارن ,و همینطور رضای عزیز که"

یک نقد کوتاه از HJE350 پاناسونیک ،حالا از لحاظ مید، های،soindstage و... بهم بدید.

راستی دوستان تو تهران هستن میتونن فروشگاهی که نمونه اصل این برند رو داره بهم پیام خصوصی بدن/

ممنون
    به این پست مراجعه کنید دوست عزیز
    کد:

8. 4 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه دقت کنید اون قیمتی که خط زده شده قیمت اولین موجودی در آمازون بوده و بعدآ به دلایلی:
    1. افت قیمت
    2. فروش با درصد تخفیف
    3. فروش توسط یک فروشگاه خرده دیگه که آمازون این کالا رو براش میفروشه
    4. فروش سریع به جهت اینکه این محصول برای اونها سود نداره
    5. فروش حتی زیر قیمت خرید برای اینکه یه جورایی از شر اون کالا راحت بشن
    ممنون بابت ذکر این نکته من همیشه فکر میکردم قیمت پایین تر آمازون یه روال کلی تو این سایته که شامل همه ی کالاها میشه! ای کاش سایت های خیلی خیلی کوچیک فروش آنلاین خودمون(به نسبت غولی چون آمازون) از این کارها هم یاد بگیرند(قیمت ارزون تر،تخفیف و...) تا مصرف کنندگان ایرانی هم بتونند قدری(هرچند که با این اوضاع احوال و این بازار آشفته امیدی وجود نداره) به مفهوم خریدن(در مفهوم کلی) و حقوق مصرف کننده و ارزش و تکریم(از سوی تولید کنده و عرضه کننده) هم آشنا بشن(چیمون درسته که این درست باشه)

دوست عزیز هیچ جایی وجود نداره جزء تجربه و شناخت شما و اطلاعاتی که از کیفیت و اکثر تولیدات یک برند بدست اومده مثلآ (صرفآ در مورد هدفون):
    آیا میشه گفت سنهایزر برند فوق حرفه ای هست و Klipsch قابل قیاس با اون نیست؟
    آیا میشه گفت که AKG برند حرفه ای هست و Klipsch قابل قیاس با اون نیست؟
    آیا میشه گفت سونی برند حرفه ای هست و Klipsch قابل قیاس با اون نیست؟
    آیا میشه گفت Hifiman برند فوق حرفه ای هست و سونی قابل قیاس با اون نیست؟
    آیا میشه گفت STAX برند فوق حرفه ای هست اما AKG قابل قیاس با اون نیست؟
    و . . .
    تجربه و شناخت اکثر محصولات اونهاست که ما رو به جایی می رسونه که می تونیم به این سوالها جواب درست بدیم
    بالاخره یا از تجربه ی افراد میشه اینارو فهمید ویا باید به رویوو های سایت های حداقل معتبر تو این زمینه اعتماد کرد! این رو هم میدونم صرفا گرون بودن به معنی بهتر بودن نیست! خیلی از برندا فقط پول اسمشون رو میخورند!
    و کیفیتی که میدند اونی نیست که واقعا بابتش پول پرداخت شده! این نکته ی خیلی مهمیه!

عزیزم کاربرد من همونطور که گفته بودم:
    هدفونی مکمل HD800 می خام که بتونه از HD800 بسیار بهتر سبکهای Gothic رو باز پخش کنه و حداقل سطح و کلاس فوق حرفه ای داشته باشه حالا با این توضیحات:
    آیا پیشنهاد شما در حد همون HD800 هست؟
    آیا پیشنهاد شما توانایی های مدل پیشنهادیم که HE-6 بود رو داره؟
    آیا این هدفون میت ونه نصف HD800 کیفیت داشته باشه که نیاز من رو برطرف کنه؟
    مشکل مالی ندارم ولی این دلیل نمیشه که هر هدفون ارزونی رو رها کنم و یکراست برم گرونه رو بخرم و خلاص و یا اینکه پیشنهاد هدفون ارزونی رو چون فقط ارزونه پس احتمالآ با کیفیت نیست رد کنم
    به هر حال اولویت اولم قیمت نیست بلکه :
    1. شفافیت
    2. جزییات
    3. پاسخ سریع
    4. دقت
    5. رنج داینامیک بالا
    6. سانداستیج خوب
    7. کیفیت ساخت
    8. شاید بشه گفت "قیمت" که چیزی که در نظرم هست نهایتآ 3 تومنه نه بیشتر با احتساب همه هزینه ها
    من فکر کردم شما برای تجربه ی شنیداریتون(با توجه به توان مالی که دارید و عشق و علاقه در زمینه ی موزیک و ابزار قابل حمل) پشت سرهم به خریدن و تست هدفون های مختلف می پردازید لذا این بود که پیشنهاد خرید P5 از برند B&W رو دادم چون تو صفحات زیاد این تاپیک دیدم اشاره ای بش نشده در صورتی که تو هدفون های زیر 400 دلار(تو سایت های رویوو) جزو گزینه های قابل اعتنا خطاب شده بود مگرنه با این هدفی که شما دارید(مکمل HD800 واسه سبکایی چون Gothic و خوب توان مالی طبیعتا با فیلترهایی که سر راه انتخابتون قرار میدید هدفون اشاره شده حذف خواهد شد) ولی من از یه چیزی تعجب میکنم شما مگه همین تازگی با صرف هزینه ای بالغ بر 1میلیون تومن هدفون سونی مدل EX1000 رو نخریدید و مگه با تحمل کلی رنج و مشقت صدای واقعیشو ازش بیرون نکشیدید،آیا اون جوابگو نبود؟ خوب اگه قرار باشه با یک میلیون به هدفونی نرسیم که صداش حداقل تو سبکای مختلف جوابگو نباشه به نظرتون شاید انتخاب اشتباهی نکردیم؟ من اصلا قصد زیر سوال بردن انتخابتون رو ندارم و دانش فنی هم در این ابعاد ندارم که بخوام ادعایی بکنم ولی هنوزم فکر میکنم هزینه ی 1میلیونی دیگه باید چیزی به ما بده که بتونه راضیمون کنه مگر اینکه برندی که ازش خرید کردیم یک برند گرون فروش باشه!

احتیاج به توضیح نیست که چرم طبیعی درجه کیفیت های متفاوت داره مثلآ کیفیت این چرم بعید میدونم به کیفیت چرم Cup هدفونهای فوق حرفه ای مثل HE-6 برسه اونجا قرار نیست هدفون یکی دو سالی کار کنه بعد چرمش به خاطر اینکه در تماس با عرق پوست که پراز اسید و نمک هست که این دو ترکیبشون = موادی جهت از بین بردن چرم ، متلاشی بشه
    طبیعتا با توجه به شناختی که از برند فوق العاده ی B&W دارم حتی اگر از لحاظ کیفیت صوتی در هدفون ها عالی نباشه(با توجه به توضیحی که راجب هدفون هاش دادید،مگرنه در ساخت بلندگو واقعا بینظیر و جزو بهترین و گرون ترین هاست در کنار برندهایی چون Focal،Kefو...) حتما کیفیت ساخت عالی داره و چرم بکار رفته تو محصولاتش جزو بهترین هاست.

منتظر محصولات آینده این دو برند هستم وامیدوارم بهتراز گذشته باشند
    نظرتون رو راجب مدل M40 کلیپش نگفتید،خوش حال میشم نظرتون رو بگید.

10. 2 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز تو بازار یه مدل کریتیو دیدم EP 830 با پک جدید . پکش کوچیک شده بود و رنگش سفید . با گارانتی آواژنگ . قیافه هدفون هم همون ep830 سابقه . قیمتش از 28 تا 35 تومن بود ! فروشنده ها میگفتن یه کم کیفیتش افت کرده نسبت به قبلیا ! ولی از مدلی مثل ep630 بهتره !!! میخواستم ببینم کسی این مدل رو امتحان نکرده ؟؟؟؟؟ این بهتره یا ep630 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

جدیدا یسری هدفون توسط 50Cent تبلیغ میشه تو Pageاش ! میخواستم ببینم کسی درمورد اینا اطلاعاتی داره ؟
    البته تاریخ عرضه رو 2012 نوشته و فعلا میتونی Pre Order کنی!

کد:
    دوست عزیز هیچ وقت هدفون پیش خرید نکنید:

1. قیمت بسیار بالاست چون هر محصول تازه تولیدی بعد از عرضه تازه معایبش مشخص میشه که این یک مورد اساسی و تعیین کننده قیمت هدفون در آینده نه چندان دور مثل چند ماه بعد از اولین عرضه میشه، افت قیمتی حتی بیش از اونچه که تصور کنید مثلآ اغلب برندها قیمت هدفونهای نیمه حرفه ای خودشون رو دوست دارند 500 دلار اعلام کنند بعد از گذشت 6 ماه ممکنه حتی شما حاضر نباشید به این هدفون حتی با قیمت 150 دلار فکر کنید

2. از کیفیت قطعی اون چیزی مشخص نیست
    3. همه چیز روی کاغذ هست
    4. ممکنه اون چیزی که همه درباره ش میگن نباشه
    5. برندهای مطرح و معتبر هیچ کدام و هیچ وقت پیش فروش نداشتند و ندارند
    6. اگه خیلی هدفون با کیفیت و با طرفداری هست چرا برند سعی نمیکنه زودتر این گنج طلاییش رو توی ویترین خوشگل فروشگاهها بزاره تا سود بیشتری نصیب خودش کنه؟!
    7. خیلی امیدوار هم به تولید %100 یک پیش خرید نباشید چون این مورد انصراف از تولید یکی از بندهای قرارداد شما با برند برای فرار از دست خریدارانی هست که ممکنه همون چند هدفون تولید شده نصیبشون نشه البته نه به این خاطر که الماسی رو ازشون گرفتند بلکه به این خاطر که جلوی شکایتی اساسی رو از جانب شما گرفتند
    8. . . .

شما هم موفق باشید.

13. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون بابت ذکر این نکته من همیشه فکر میکردم قیمت پایین تر آمازون یه روال کلی تو این سایته که شامل همه ی کالاها میشه! ای کاش سایت های خیلی خیلی کوچیک فروش آنلاین خودمون(به نسبت غولی چون آمازون) از این کارها هم یاد بگیرند(قیمت ارزون تر،تخفیف و...) تا مصرف کنندگان ایرانی هم بتونند قدری(هرچند که با این اوضاع احوال و این بازار آشفته امیدی وجود نداره) به مفهوم خریدن(در مفهوم کلی) و حقوق مصرف کننده و ارزش و تکریم(از سوی تولید کنده و عرضه کننده) هم آشنا بشن(چیمون درسته که این درست باشه)
    اونا اسمش رو میزارن نبوغ تجارت که اینجا بوق تجارت هست یعنی هرچی بیشتر سروصدا کنی بیشتر مشتری خواهی داشت که حتی کار به جایی رسیده که به جای سروصدا از نور و . . . استفاده می کنند البته کاملآ متاسفانه

به هر حال به هیچ عنوان استعداد نوابغی که در آمازون مدیریت بسیار تخصصی و حرفه ای میکنند رو نمیشه حتی با اروپایی ها و آسیایی شرقی مقایسه کرد اینجا که جای خود داره
    بالاخره یا از تجربه ی افراد میشه اینارو فهمید ویا باید به رویوو های سایت های حداقل معتبر تو این زمینه اعتماد کرد! این رو هم میدونم صرفا گرون بودن به معنی بهتر بودن نیست! خیلی از برندا فقط پول اسمشون رو میخورند!
    و کیفیتی که میدند اونی نیست که واقعا بابتش پول پرداخت شده! این نکته ی خیلی مهمیه!
    با شما کاملآ موافقم
    من فکر کردم شما برای تجربه ی شنیداریتون(با توجه به توان مالی که دارید و عشق و علاقه در زمینه ی موزیک و ابزار قابل حمل) پشت سرهم به خریدن و تست هدفون های مختلف می پردازید
    درسته
    لذا این بود که پیشنهاد خرید P5 از برند B&W رو دادم چون تو صفحات زیاد این تاپیک دیدم اشاره ای بش نشده در صورتی که تو هدفون های زیر 400 دلار(تو سایت های رویوو) جزو گزینه های قابل اعتنا خطاب شده بود
    بله درسته من سراپا تقصیر هم تایید کردم که هدفون خوبی هست
    مگرنه با این هدفی که شما دارید(مکمل HD800 واسه سبکایی چون Gothic و خوب توان مالی طبیعتا با فیلترهایی که سر راه انتخابتون قرار میدید هدفون اشاره شده حذف خواهد شد)
    داشتن توان مالی خوب بهانه یا دلیل کاملی برای رد یا انتخاب هدفون نیست چون قصد ندارید آماتوری به کاربرد نگاه کنید
    ولی من از یه چیزی تعجب میکنم شما مگه همین تازگی با صرف هزینه ای بالغ بر 1میلیون تومن هدفون سونی مدل EX1000 رو نخریدید و مگه با تحمل کلی رنج و مشقت صدای واقعیشو ازش بیرون نکشیدید،آیا اون جوابگو نبود؟
    چه تعجی، Ex1000 برای کاربرد حرفه ای پرتابل انتخاب شده بود نه گوش دادن بسیار حرفه ای چون وقتی کاربرد پرتابل باشه شما هر لحظه به چیزی توجه میکنید که احتمالا اون موسیقی یا به عبارت درست تر صداها نباشه
    به هر حال اون خریدی که الان میشه شروعش مربوط به خیلی وقت پیش می شده و اینطور نیست که همین که این رسید برم یکی دیگه بگیرم و برای اینکه صحتش مشخص بشه می شه گفت آیا آخرین خرید هم استایل انتخاب آینده هست و آیا اخرین خرید مناسب کاربرد مطرح شده هست؟
    خوب اگه قرار باشه با یک میلیون به هدفونی نرسیم که صداش حداقل تو سبکای مختلف جوابگو نباشه به نظرتون شاید انتخاب اشتباهی نکردیم؟ من اصلا قصد زیر سوال بردن انتخابتون رو ندارم و دانش فنی هم در این ابعاد ندارم که بخوام ادعایی بکنم ولی هنوزم فکر میکنم هزینه ی 1میلیونی دیگه باید چیزی به ما بده که بتونه راضیمون کنه مگر اینکه برندی که ازش خرید کردیم یک برند گرون فروش باشه!
    یک کمی بیشتر دقت کنیم به این نتیجه می رسیم که:
    یک هدفون ابزاری بسیار بسیار محدودتر از اونچه که تصور میکنیم هست و به همین خاطر ما با "کمال" که حد تعریف نهایت کیفیت باشه هیچ وقت روبرو نخواهیم شد ما نهایتآ با ایده ال طرف هسیتم مثلآ فلان مدل، ایده ال فلان سبکها یا صداها هست البته این در واقع به نوعی همون "کمال" یا به عبارت صحیح تر "شبه کمال" ، در کیفیت هست که دوست داریم اون رو بدست بیاریم.
    یک هدفون زمانی که فوق تخصصی شد مناسب همه سبکی و همه صدایی نیست چون قرار هم نیست مناسب همه اونها باشه چون با محدود کردن محدوده پشتیبانی صوتی یک هدفون به همون "کمال" خواهند رسید چون دیگه لزومی نداره سازنده به فکر تمام محدودیتهای فیزیکی هدفون باشه، چون دیگه نیازی نیست به خاطر الکترونیک طراح خودشو درگیر دیافراگم و ارگونومی Cup جنس مواد ضد انعکاس و . . . بکنه با حذف پشتیبانی %100 از این سبک و تمرکز برروی نوع صدای یک یا دو سبک سعی می کنند صدای هدفون طوری بهینه بشه که هنگام باز پخش این سبکها بی نقص ترین به نظر برسه و این همون "کمال" هست که با هدفون به دست میاد و البته با قیمت بسیار بالا چون برای ساخت و طراحی یک هدفون در این سطح نیاز به هزینه و انرژی فوق العاده بالایی هست مثلآ اگه بخوایم رنج قیمت هدفون رو متناسب با افزایش کیفیت مقایسه کنیم میشه تقریبا متوجه شد که یه جورایی مثل یه نمودار لگاریتمی هست مثلآ:
    1. 50 تومن %20
    2. 100 تومن %40
    3. 200 تومن %60
    4. 400 تومن %70
    5. 800 تومن %80
    6. 2 تومن %90
    7. 5 تومن %100
    همونطور که مورد اول و دوم که فقط 50 هزار تومن با هم تفاوت قیمت دارند اما هدفون 100 تومنی دقیقآ 2 برابر 50 کیفیت صدا داره ولی مورد 2 میلیونی و 5 میلیونی فقط %10 افزایش کیفیت صدا دارند که این به هیچ عنوان با اختلاف قیمت 3 میلیون تومنی بین این دو مدل قابل مقایسه نیست اینجاست که همیشه گفته شده که اگه دوست دارید صدا رو به صورت حرفه ای دنبال کنید هدفون حرفه ای تری انتخاب کنید چون در این حالت شما برای کمیت انتخاب نمی کنید بلکه صرفآ برای کیفیت خرید میکنید برای همینه که اولویت قیمت از اول به آخر تنزل میکنه چون مهم نیست ولی نه اینکه هرچی توی جیب باشه بریزیم جلوی فروشنده و بگیم گرونترینشون رو بده عجله دارم، اتفاقآ برعکس زمانی که به این سطح برسیم خیلی با آرامش و خونسری انتخاب و خرید میکنیم مثلآ حتی ممکنه 1 سال درباره یک مدل خاص صبر و تحقیق کنید
    طبیعتا با توجه به شناختی که از برند فوق العاده ی B&W دارم حتی اگر از لحاظ کیفیت صوتی در هدفون ها عالی نباشه(با توجه به توضیحی که راجب هدفون هاش دادید،مگرنه در ساخت بلندگو واقعا بینظیر و جزو بهترین و گرون ترین هاست در کنار برندهایی چون Focal،Kefو...) حتما کیفیت ساخت عالی داره و چرم بکار رفته تو محصولاتش جزو بهترین هاست.
    درسته B&W هدفون حرفه ای تولید نکرده چون برند با تجربه ای در این زمینه نیست اما اسپیکر مبحث تخصصی اون هست و بد جوری با غول اسپیکرهای فوق حرفه ای مثل Magico , wilson audio دست به گریبانه
    نظرتون رو راجب مدل M40 کلیپش نگفتید،خوش حال میشم نظرتون رو بگید.
    خوب شاید چیزی بلد نیستم (:
    به هر حال ترکیب و یا پیاده سازی سیستم های اسپیکر چیز جدیدی نیست و Klipsch هم توی این هدفون به کار گرفته اما هیچ وقت فراموش نکینم که هدفون سیستم بسیار بسته تری نسبت به اسپیکر داره و روش ترکیبی اغلب
    خوب جواب نمیده مثلآ در این هدفون دو درایور به کار گرفته شده که یکی برای بیس و یکی های و مید هم معمولآ در این نوع استایل ترکیبی از صدای هر دو درایور میشه اما مشکل اونجاست که این دو درایور اغلب پشت سر هم قرار میگیرند و همیشه درایور بیس عقب تر و های روبرو و برروی اون نصب میشه حالا شما فرض کنید قراره دیافراگم درایور صدا تولید کنه که در حقیقت چیزی جزء جابه جایی هوا نیست. مثال فرض کنیم هر درایور یک چراغ قوه هست که نور متمرکز تولید میکنه حالا فرض کنیم که یکی بزرگتر هست و با نور بیشتر اما با زاویه بسیار باز ولی یکی کوچکتر و ضعیفتر ولی با زاویه بسته حالا اگه از روبرو به هر دو چراغ قوه نگاه کنید هر دو نور خیره کننده ای خواهند داشت ولی اگه چراغ قوه کوچکتر رو روبرو و دقیقآ در مرکز نور چراغ قوه بزرگتره قرار بدیم آیا باز هم تمام نور چراغ قوه عقبی دیده میشه ایا شما اثر پراش یا انعکاسهای ریز و هر چند جزیی رو در کنارهای نوری چراغ قوه کوچکتر به خاطر اینکه چراغ قوه کوچکتر روبروی خط دید و انتشار نور اون قرار داده شده نمی بینید؟

حالا همین اتفاق نا خوشایند بر سر صدا می افته صدای بیس با برخورد به درایور جلویی هر چند که کوچک باشه دچار انحراف شده و از توان واقعی اون کم میشه و اگه کمی حرفه ا تر بخواهیم به اتفاق نگاه کنیم دقیقآ بازتاب اصوات با هم ترکیب شده و باعث اختلال در صداهایی خواهد شد که بعد از تولید اولین ضربه بیس اتفاق می افته مثلآ ضربه بیس دوم ایجاد میشه اما در جلوی درایور توده ای از فشار و انعکاسهای بیکار در حال جابجایی به هر سمتی هستند تا بلکه انرژی انها به طریقی از بین بره و خنثی بشه ولی توی Cup کوچیک هدفون این فشارها بهترین جایی که می تونه انرژیشون رو بگیره خود دیافراگم درایور عقبی هست چون تقریبآ هم فاز با اونهاست
    و اتفاق دومی که می افته اینه که صدای درایور عقبی که فرضآ کاملآ صاف و یکدست هست از درایور جلویی عبور کنه میدونید چه اتفاقی می افته؟
    فرکانسهای درایور جلویی و عقبی به دلیل اینکه در یک راستا قرار دارند با هم میکس شده و اینجا میشه گفت طوفانی از اصوات جدیدی که اصلآ وجود نداشتند به سمت خروجی Cup هدایت میشه مثلآ اگه فرض کنیم درایور عقبی فرکانس خالص نه هم موسیقی که ترکیبی بسیار پیچیده از فرکانسها با توانهای مختلف هست، پخش کنه و درایور جلویی هم یک فرکانس دیگه مثلآ برای عقبی 100 هرتز و برای جلویی 1000 هرتز در حال پخش باشند اگه درایور ها در کنار هم باشند هر دو فرکانس با هم شنیده خواهند شد ولی زمانی که نصب اونها در یک راستا باشه فرکانسهایی که از خروجی Cup قابل دریافته جمع م وت فریقی از بینهایت این دو فرکانس هست که اصطلاحآ بهش گفته میشه هارمونیک مثلآ میشه این فرکانسها رو البته با توان رو به کاهنده دریافت کرد مثلآ:
    1100 و 900و 2000و 200و 2100و 1900و . . .
    که دو تای اولی توانشون تقریبآ نصف توان فرکانسهای اصلی هست و همین طور دو تای دوم نسبت به دوتای اول و . ..
    به هر حال این روش یک روش پیاده سازی اشتباه هست که یک متخصص آکوستیک به راحتی می تونه اجرایی بودن اون رو رد کنه چون عملی نیست البته برای بدست آوردن کیفیت بالاتر نه . . .

اگه علاقه مند بودید، توی پست بعدی بیشتر توضیح بخواهید چون این پست خیلی زیاد شده

شما هم موفق باشید.

15. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چند روزی یا بیشتر نیستم

یواش یواش پست بدید تا برسم به شما

شما هم موفق باشید.

17. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •