گیرنده های یو اس بی برای PC هست چون باید روی ویندوز یا لینوکس نصب بشن اول،
درمورد کیت اطلاعی ندارم،
ست آپ باکس شاید گزینه بهتری باشه اگه کیفیت بالا می خواین.
گیرنده های یو اس بی برای PC هست چون باید روی ویندوز یا لینوکس نصب بشن اول،
درمورد کیت اطلاعی ندارم،
ست آپ باکس شاید گزینه بهتری باشه اگه کیفیت بالا می خواین.
سلام.
mkvtoolnix در واقع زیرنویس رو فیلم نمیچسبونه و بدون دستکاری و تبدیل فایل اصلی زیرنویس رو اضافه میکنه. فرمت MKV این قابلیت رو داره که چند فایل تصویری و صوتی و زیرنویس رو در یک فایل به صورت قابل انتخاب جای بده و زیرنویس در واقع با یه گیره به فیلم وصل میشه که میشه گیره رو جدا کرد یا وصل کرد ولی شما نیاز به نرم افزاری دارید که زیرنویس رو با چسب به صورت جدا نشدنی بچسبونه که نیاز به تبدیل دوباره فیلم داره که بستگی به سیستمتون و رزولوشن و کیفیت فیلم ممکنه تا ساعت ها طول بکشه.
شما دفترچه سری M رو نگاه به من بگو چه فرمت های زیرنویسی رو ساپورت میکنه شاید تونستم یه راهی پیدا کنم خرچنگی نشون نده! آخه من خودم VT30 R دارم کلاً زیرنویس ساپورت نمیکنه!
دوستانی که 42VT30 دارید لطف کنید یه نگاهی به منو تلویزیون بندازید. ببینید مثل 50VT30 گزینه Tint و Colour Remaster داره؟
![]()
با سلام خدمت دوستان گلم . عیدتون مبارک . امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشید . زحمت داشتم براتون
میشه یه تنظیمات توپ . خوش اب و رنگ البته نه تند و جیغ برای 50st30 بهم بگدی. فقط فقط مخصوص دیدن شبکه های دیجیتال داخلی و یکی هم برای دیدن فایل های ویدیویی از طرق فلش و ....وسایل جانبی.
وقتی رو مد داینامیک میزارم صدای ویز ویز تی وی بلند میشه . فشار میاد مثه اینکه روش ...
هر کار میکنم نمیتونه سفید رو خوب نشون بده رنگاشم همچین جیغی شده . 200 ساعت رو هم رده کرده .
ممنون میشم کمک کنید . تشکر. این اپدیت کوفتیشم که باید خوابش رو ببینیم انگاری . شانس که نداریم .
داره این گزینه ها رو
حالا مگه چی شده؟
چون یکی از کاربران سایت بهم پیام داد که نداره!
احتمالا منوش فارسی بوده ندیده
شایدم پاناسونیک مدل جدیده R Plus داده برای خاورمیانه و زده ابن دفه همه چی رو حذف کرده![]()
42VT30R![]()
Last edited by 1qaz2wsx3edc; 03-04-2012 at 15:24.
فكر كنم اين دو مورد زماني به منو اضافه ميشه كه سيگنال ارسالي بصورت ( NTSC و 60 هرتز ) باشه ... . اگه سيگنال بصورت ( PAL و 50 هرتز باشه اين دو گزينه طبيعتا نبايد وجود داشته باشه ((( دوستان در اين مورد يك بررسي داشته باشيد )))
ببینم اون گزینه Advance isfccc ON در منوی setup فعاله؟(شاید به اون ربط داشته باشه)
از اول نداشت این گزینه رو یا تنظیماتی رو دستکاری کردی اینجوری شد و احتمالا ماله همینه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)