دیشب تست کردم.. هنوز نمیشه از نت شبانه هدیه استفاده کرد![]()
دیشب تست کردم.. هنوز نمیشه از نت شبانه هدیه استفاده کرد![]()
سلام دوستان
اگه سیمکارت ثبت نام کنیم سیمکارت 4 جی می دن؟ چون یکی از دوستام یه ماه پیش ثبت نام کرد 3 جی دادن
ممنون
سلام
راینتل اصلا سیم کارت های 3g و 4g جدا از هم نداره. تمام سیم کارت هاش پشتیبانی میکنن. باید اون منطقه که استفاده میکنه پوشش 4g داشته باشه
سلام ممنون منم این سوال رو داشتم.
یعنی این سیمکارت ها که روش نوشته 3.75g همون سیم کارت 4g هست؟
حتی اون قدیمی هاش هم الان 4g شده؟
پس چرا ایرانسل برای 4g کردن گفت سیمکارتاتونو عوض کنید؟
سلام
بله همشون از 4g پشتیبانی میکنن. اون موقع هم چون فقط 3g داشت روی سیم کارت های دایمی چیزی ننوشته بود و روی اعتباری ها 3.75g نوشته شده بود ولی الان همون سیم کارت ها همه از 4g ساپورت میکنن. من خودم همون اوایل که رایتل اومد چندین سیم کارت رایتل گرفتم (هم دایمی و هم اعتباری) و الان دست خودم و اطرافیان موجوده و همه روی 4g هستیم. ضمنا تو این یه ماه اخیر پوشش 4g توی تهران خیلی وسیع تر شده (قبلا اکثر جاها 3g بود)
ایرانسل شاید نسل سیم کارت هایی که داده بوده قدیمی تر بوده و یا شاید این هم یک روش دزدی دیگه از این شرکت بزرگ بوده (به احتمال زیادتر همین مورد) و از این همه مشترک هر کدوم 10-15 هزار تومن بگیره ببین خودش چقدر میشه!!!![]()
سیم کارت های ایرانسل به ویژه کد ۰۹۳۵ مال سال حدود ۸۶ هستن و اون موقع فورجی ای در کار نبوده, با اینحال ایرانسل به این روند ادامه داده و الان هم برای خدمات فورجی باید تعویض سیم کنیم در حالی که رایتل از ابتدا سیم کارت یوسیم عرضه کرده.
اختلاف قیمت بین ایرانسل و رایتل توی بعضی شرایط یکسان خیلی زیاده.
مثلاً برای طرح 1 ساله 12 گیگ ایرانسل میده 42 هزار تومن و رایتل میده 131 هزار تومن
در حالی که هر دو یک نسل سیمکارت و اینترنت هستند و نباید اینقدر فرق کنند.
البته در بعضی از طرح ها قیمتشون تقریباً برابره.
این اختلاف قیمت که هست برای چیه؟!![]()
Last edited by Mehran14233; 09-02-2016 at 03:45.
رایتل بر خلاف شعارش نه تنها اپراتور پیشگام نیست، بلکه از همه عقب تر هم هست!
اگر ایرانسل و همراه اول به میدان نیامده بودند، الان هر گیگ اینترنت 128 رو ده هزار تومن به مردم قالب میکردند.
یه مدت خوب شد اما معلوم شد که دوامی ندارد و در حال حاضر هم از لحاظ سرعت و پوشش از ایرانسل و همراه اول عقب افتاده و بازنده میدان هستش. ایرانسل یه مدت خیلی بد شد، اما الان خیلی بهتر شده و سریع خودش رو جمع و جور کرد و نشون داد از بقیه باسوادتر و پیشگام تره.
حالا ممکنه یکی از دوستان اینجا بگه تو خونه من رایتل از همه بهتره، اما نظر من کلی است. در حقیقت رایتل از سر اجبار و اینکه ورشکست نشه یه کارایی میکنه، وگرنه در صورت نبود رقیب، پدر مردم رو در میاوردن.
من تجربم تو تهران از نظر پوشش اینه که رایتل خیلی بهتره حتی در اطراف تهران تو کوه و دره ، همراه اول فاجعه هستش ایرانسل معمولی
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا. برای منم این موضوع خیلی جالب بود! تو وسط کوه همیشه آنتن داره در حالی که همراه اول خودم و ایرانسل و همراه اول دوستانم یا انتن نداشتن یا خیلی کم داشتن!!!
فقط تعرفه بسته هاش رو پایین بیاره از همه اپراتور ها فعلا بهتره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)