تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 478 از 598 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488528578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

حالا که من 2تا از درسای پیشم مونده و مدارکم کامل نیست باید چی رو ببرم دانشگاه واسه ثبت نام؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

حالا که من 2تا از درسای پیشم مونده و مدارکم کامل نیست باید چی رو ببرم دانشگاه واسه ثبت نام؟

شما باید اول دروس پیش رو پاس کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان درسای پیش نیاز فقط مربوط به پیش دانشگاهیه(سال چهارم) یا نه مربوط به کل دبیرستانه(اول دوم سوم+پیش دانشگاهی)؟چ
    میشه توی یه ترم تمومشون کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اين لينك چه رشته هايي رو شامل ميشه؟ واينكه بورسيه ارتش چه رتبه اي ميخواد؟
    http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=1026

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

سلام دوستان ۱سوال داشتم خدمت شما!من بین این دورشته موندم کدوم رو ثبت نام کنم!مهندسی برق مرکز تهران(خود تهران)دانشگاه پیام نور(فراگیر) یا فیزیک مهندسی دانشگاه علوم و تحقیقات؟برای من سختی مهم نیست اعتبار مدرک مهمه

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين لينك چه رشته هايي رو شامل ميشه؟ واينكه بورسيه ارتش چه رتبه اي ميخواد؟
    http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=1026
    رياضي و فني 1 موسسه اموزشي وپژوهشي امام خميني /ره / رياضي و فني 2 دانشگاه شهيدمطهري تهران رياضي و فني 3 رشته مديريت فرهنگي وهنري دانشگاه سوره /غيرانتفاعي وغيردولتي / رياضي و فني 5 دانشكده علوم حديث -شهرري /غيرانتفاعي وغيردولتي / رياضي و فني 6 رشته هاي تحصيلي دانشگاه مذاهب اسلامي تهران رياضي و فني 7 رشته هاي تحصيلي دانشگاه مذاهب اسلامي واحدسنندج رياضي و فني 8 رشته هاي تحصيلي دانشگاه مذاهب اسلامي واحدزاهدان رياضي و فني 9 دانشكده اصول الدين /غيرانتفاعي وغيردولتي / رياضي و فني 10 رشته هاي تحصيلي دانشگاه صنعتي مالك اشتر رياضي و فني 11 مهندسي معماري ومعماري داخلي دانشگاه سوره /غيرانتفاعي / رياضي و فني 24 دانشكده علوم قضايي وخدمات اداري دادگستري علوم تجربي 1 موسسه اموزشي وپژوهشي امام خميني /ره / علوم تجربي 2 دانشگاه شهيدمطهري تهران علوم تجربي 3 رشته مديريت فرهنگي وهنري دانشگاه سوره /غيرانتفاعي وغيردولتي / علوم تجربي 5 دانشكده علوم حديث -شهرري /غيرانتفاعي وغيردولتي / علوم تجربي 6 رشته هاي تحصيلي دانشگاه مذاهب اسلامي تهران علوم تجربي 7 رشته هاي تحصيلي دانشگاه مذاهب اسلامي واحدسنندج علوم تجربي 8 رشته هاي تحصيلي دانشگاه مذاهب اسلامي واحدزاهدان علوم تجربي 9 دانشكده اصول الدين /غيرانتفاعي وغيردولتي / علوم تجربي 10 رشته هاي تحصيلي دانشگاه علوم پزشكي بقيه الله /عج / علوم تجربي 12 پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي ارتش جمهوري اسلامي ايران علوم تجربي 13 بورسيه رشته پزشكي دانشگاه علوم پزشكي ارتش جمهوري اسلامي ايران درد علوم تجربي 14 بورسيه رشته دندانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي ارتش جمهوري اسلامي ايرا علوم تجربي 15 بورسيه رشته داروسازي دانشگاه علوم پزشكي ارتش جمهوري اسلامي ايران علوم تجربي 16 پرستاري -دانشگاه علوم پزشكي ارتش جمهوري اسلامي ايران علوم تجربي 17 رشته هاي كارشناسي دانشكده پيراپزشكي ارتش جمهوري اسلامي ايران علوم تجربي 18 كارداني دانشكده پيراپزشكي ارتش جمهوري اسلامي ايران علوم تجربي 19 كارداني مدارك پزشكي /ويژه پرسنل پايورارتش جمهوري اسلامي ايران / علوم تجربي 24 دانشكده علوم قضايي وخدمات اداري دادگستري علوم انساني 1 موسسه اموزشي وپژوهشي امام خميني /ره / علوم انساني 2 دانشگاه شهيدمطهري تهران علوم انساني 3 رشته مديريت فرهنگي وهنري دانشگاه سوره /غيرانتفاعي وغيردولتي / علوم انساني 5 دانشكده علوم حديث -شهرري /غيرانتفاعي وغيردولتي / علوم انساني 6 رشته هاي تحصيلي دانشگاه مذاهب اسلامي تهران علوم انساني 7 رشته هاي تحصيلي دانشگاه مذاهب اسلامي واحدسنندج علوم انساني 8 رشته هاي تحصيلي دانشگاه مذاهب اسلامي واحدزاهدان علوم انساني 9 دانشكده اصول الدين /غيرانتفاعي وغيردولتي / علوم انساني 20 روابطعمومي دانشگاه سوره علوم انساني 21 روزنامه نگاري دانشگاه سوره علوم انساني 24 دانشكده علوم قضايي وخدمات اداري دادگستري هنر 3 رشته مديريت فرهنگي وهنري دانشگاه سوره /غيرانتفاعي وغيردولتي / هنر 22 سينما-دانشگاه سوره هنر 23 هنراسلامي -دانشگاه سوره

7. 2 کاربر از gggmail بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

سلام دوستان ۱سوال داشتم خدمت شما!من بین این دورشته موندم کدوم رو ثبت نام کنم!مهندسی برق مرکز تهران(خود تهران)دانشگاه پیام نور(فراگیر) یا فیزیک مهندسی دانشگاه علوم و تحقیقات؟برای من سختی مهم نیست اعتبار مدرک مهمه
    کدوم دانشگاه پیام نور منظورته؟
    کلا علوم تحقیقات و تهران مرکز که هر دو آزادن پس از نظر مدرک یکی هستن.
    ولی کلا اگه به برق علاقه داشته باشی، من میگم مهندسی برق تهران مرکز برو.(مخصوصا اگه تهرانی باشی )

---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

یه سوال:
    من که امسال سال اولم بود کنکور دادم، نیازی به گواهی سازمان وظیفه عمومی هست؟
    یا بدون اون می تونم برم دانشگاه ثبت نام کنم؟ ( متولد نیمه دوم 71 هستم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

کدوم دانشگاه پیام نور منظورته؟
    کلا علوم تحقیقات و تهران مرکز که هر دو آزادن پس از نظر مدرک یکی هستن.
    ولی کلا اگه به برق علاقه داشته باشی، من میگم مهندسی برق تهران مرکز برو.(مخصوصا اگه تهرانی باشی )

---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

یه سوال:
    من که امسال سال اولم بود کنکور دادم، نیازی به گواهی سازمان وظیفه عمومی هست؟
    یا بدون اون می تونم برم دانشگاه ثبت نام کنم؟ ( متولد نیمه دوم 71 هستم )
    اقا برق پیام نور تهران منظورم بود!از اون ور فیزیک مهندسی علوم و تحقیقات تهران

داره خودمونی میشه فرشاد $'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شهر غربت

پيش فرض

دیگه تقریبا همه میدونند که جواب دانشگاه سراسری شنبه یا یکشنبه یعنی 19 و 20 شهریور ماه میاد
    حالا سوال من اینه که کسی میدونه تاریخ دقیق ثبت نام دانشگاه ها چه تاریخی هستش؟
    یه سوال دیگه هم دارم اگه ما یه دانشگاه سراسری قبول شدیم اول باید از طریق سایت دانشگاه ثبت نام کنیم و بعد بریم خوده دانشگاه ثبت نام حضوری کنیم؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دیگه تقریبا همه میدونند که جواب دانشگاه سراسری شنبه یا یکشنبه یعنی 19 و 20 شهریور ماه میاد
    حالا سوال من اینه که کسی میدونه تاریخ دقیق ثبت نام دانشگاه ها چه تاریخی هستش؟
    یه سوال دیگه هم دارم اگه ما یه دانشگاه سراسری قبول شدیم اول باید از طریق سایت دانشگاه ثبت نام کنیم و بعد بریم خوده دانشگاه ثبت نام حضوری کنیم؟
    فک کنم هر دانشگاهی یه زمانی واسه ثبت نام داره ، مثلا این لیست زمان ثبت نام دانشگاه ارومیه ست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •