تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 1805 اولاول ... 3784284684744754764774784794804814824885285789781478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگه میخوای اینجوری دانلود داشته باشی بیا اینم یه مدرک از دزدی وسرعت طرح نقره ای هر روز یه پشتیبانی زنگ میزنم هنوز حجم کسر شده بهم برگردونده نشده میخوای بیا تازه دیشبم500تا دان کردم
    تو چند ساعت 500 مگ دانلود کردی؟ سرویست چیه؟؟

2. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

4. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگه میخوای اینجوری دانلود داشته باشی بیا اینم یه مدرک از دزدی وسرعت طرح نقره ای هر روز یه پشتیبانی زنگ میزنم هنوز حجم کسر شده بهم برگردونده نشده میخوای بیا تازه دیشبم500تا دان کردم
    تو چند ساعت 500 مگ دانلود کردی؟ سرویست چیه؟؟
    بالا گفتم که طرح نقره ای10گیگ ماهیانه تو6ساعت چقدر سرعتا خوبه اگه یه محاسبه انجام بدی میبینی ساعتی80مگ دانلود کردم.دارم از خوشحالی میمیرم .تازه اینکه چیزی نیست شب قبل از بس سرعتا بالا بوده idmخودش سر ساعت1:12دقیقه کامپیوترو خاموش کرده گفته برو بابا خودتو گا...با این اینترنت زیر خط فقرت.

6. 2 کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

idmخودش سر ساعت1:12دقیقه کامپیوترو خاموش کرده گفته برو بابا خودتو گا...با این اینترنت زیر خط فقرت.

ولی وضعیتتون خیلی خیلی بده از زیر فقر هم رد شده

8. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه atlas ap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بعد از یه هفته ماجراجویی با این 2020 دیشب یه شماره از یکیشون گرفتم امروز صبح زنگ زدم تا الان که چند ساعته که قطعی ندارم فک کنم درست شد،اونم با یه تماس ولی اگه کامل درست شده باشه بر همشون لعنت که این همه آدم سر میدوونند خداییش چند روزه زنگ میزنم میگم از ساعت 12 ظهر تا 8 شب قطع و وصلی دارم آدمای بیشعور انکار میکنند که مشکل از سمت خودشونه ( فکر کنم این نوع پشتیبانی هم یک نوع درآمدزایی برای مخابرات رضوی باشه من تو این چند روز فک کنم اندازه 1 ساعت با اینا الاف بودم)

10. این کاربر از atlas ap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا میگم بیاد مادر ایمیله ملک جعفریان رو ...... تا حداقل یکم آرم بشیم موافقین؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه SMNsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا میگم بیاد مادر ایمیله ملک جعفریان رو ...... تا حداقل یکم آرم بشیم موافقین؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این آقایون معنی ایمیل رو هم نمی فهمند. عمرا اگه بلد باشن برن ایمیلشون رو چک کنن

13. 2 کاربر از SMNsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستانی که شب ها مشکل افت سرعت دارن مودمشون را خاموش روشن کنن یا دیسکانکت کنن.من چند شب ساعت یک میشه سرعت به زور به سی میرسه بعد از خاموش روشن کردن مودم سرعتم بهتر میشه.
    مشکل منم دقیقا همینطوره. از وضعی اینطور شده یکی باید بیاد راس ساعت 1شب مودم رو خاموش روشن کنه دیسکانکت کنه چند دقیقه کانکت نشه تا یکمی سرعت از مخابرات بیاد تو سیمها بعدش

کانکت بزنیم (از مخابرات پست تر و رذل تر ندیدم)

15. 2 کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا سرعت ها کم شده ؟
    3 روزه دیگه سرعت توی شب از 70 بالا نمیره طرح نقره ای با لینک مستقیم !!
    کیفیت نداشتن همون سرعت رو هم گرفتن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

امروز گفتم یه آماری از شهرهایه دیگه در بیارم ببینم اونجاها وضعیت چطوره !اول رفتم سایتایه مخابراتشونو تعرفه هاشونو دیدم بعدم رفتم تاپیکایه استانایه دیگرو یه نگاهی انداختم بعدم در مورد یه سری موارد از

بچه هایه هر استان (به صورت پیام خصوصی) پرسیدم نتیجش موارد زیر شد ! (تقریبا 12 13 تا استانو سوال کردم )

1. سرویس نامحدود: از بین استانایی که پرسیدم تقریبا تو همشون نامحدود ارائه میشه فقط استان قم مثه ما نامحدود نداره ! اما خب توی اکثریت استان ها به خصوص شمال کشور از نامحدوداشون ناراضی بودن و

حتی یکی میگفت شبا سرعتش میشه در حد 4 5 کیلو بایت !

2. شبانه : اول اینکه یه سری استان ها ساعته شبانشون 2تا 8 هست (که حالا مهم نیست) ، نکته بعدی اینکه تقریبا توی هر استانی ناراضی در مورد سرعت شبانه زیاده ! و نکته اصلی اینکه من توی چندتا از

تاپیکایه استانا قضیه حذف دانلود شبانرو دیدم که مطرح شده و اونام بدجور شاکی هستن ، حتی بعضیاشون این خبرو از طرفه شرکتایه خصوصیشونم میدادن ! و همچنین توی pdf تعرفه ها هم تقریبا همشون مثه

استانه ما چیزی از شبانه رایگان نگفتن !

3. تعرفه های سرویس ها : تقریبا بالایه 95% سایتایه این استانا تعرفه هاش از لحاظه قیمتی مثه تعرفه هایه استانه خودمون بود (مثکه واقعا کشوری هست ) فقط فرقش اینه که مخابراته ما واسه طرحاش اسم

گذاشته اونا نه ! حالا یکی دو تا استانم در حد 500 تومن ارزون تر پیدا کردم که ... !

4.
    تعرفه خرید گیگ : این مورد هم یه ذره تفاوت وجود داشت اما بازم تو pdf تعرفه اکثره استانا همون 4000 ذکر شده که با %6 مالیات میشه همون 4240 و قیمتا هم پلکانی هست ، اما خب یکی دوتا استانم تو

تاپیکش از قیمته 3600 و ... حرف زدن که مثکه هنوز افزایش قیمت واسشون لحاظ نشده !

5.
    تعرفه خرید زمان : این خیلی جالبه ! تمام استانایی که من پیام خصوصی دادم (بدون استثنا ) در جواب گفتن که ما اصلا همچین گزینه ای نداریم ! یعنی توی تمام استانا(این 12 13تا که من پرسیدم ) شما وقتی

میری مثلا نت 3ماهه 3گیگ میخری ، بعد از اینکه ماهت تموم شد باید مجددا 3ماه 3گیگ شارژ کنی !!

حالا این وسط یه نکته جالب هم بود ، بعضی از استانا مثه خوزستان توی pdf تعرفشون ذکر کردن که حجمه خریداری شده قابل انتقال به دوره بعد نمیباشد !! (یعنی حجمتو باید تا آخره دورت حتما مصرف کنی )

نتیجه گیری : در اینکه مخابرات استان خراسان دزد هست شکی نیست ، اما اولا قیمتایه خرید سرویس و گیگ سراسریه(اگرم بعضی استان ها هنوز اعمال نکردن در آینده قطعا میکنن ) ، موضوع

حذف شبانه هم که متاسفانه داره سراسری مطرح میشه(که اگه اجرا شه باید مخابراتو بوسید گذاشت کنار) ، و موضوعه شارژ زمان هم که اصلا اکثریت استان ها از داشتنه همچین آپشنی

محروم هستن ! (گفتم اکثریت چون ممکنه تو استانایه غیر از این 12 13 تا باشه موردی که داشته باشن ) ، سرعتا هم که اکثریت مینالن و این موردم همه جا معترضو موافق داره (مثکه واقعا به

منطقه و فیبر یا مسی بودن هم ربط داره ! ) ، میمونه نامحدود ! که واقعا بیخودو بیجهت و به بهونه های چرت حذف کردن !

تنها مورد از مشکلات بالا که شاید بشه با اعتراض برش گردوند همین نامحدوده ! بقیه مشکلات یا سراسری هست یا مسئولین ربطش میدن به کل کشور پس با اعتراض متاسفانه یه هیچ جا نمیرسیم!

+ این بررسیرو فقط برای حله ابهامی که تو ذهنم بود انجام دادم و حالا اینجام پست گذاشتم تا بقیه هم در جریان باشند ، پس باز یه سری نیان بگن داری از مخابرات دفاع میکنی ! چیزی که

مشخصه، اینه که اینترنت کله کشور به گند کشیده شده ، حالا یه جا کمتر یه جا بیشتر !
    Last edited by man.u; 09-09-2013 at 01:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •