این گزینه ها فقط تویه ورژن 1.3.0 و 1.3.1 هستش بازی شما چه ورژنیه؟؟؟؟
این گزینه ها فقط تویه ورژن 1.3.0 و 1.3.1 هستش بازی شما چه ورژنیه؟؟؟؟
1.3.1 دیگهاین گزینه ها فقط تویه ورژن 1.3.0 و 1.3.1 هستش بازی شما چه ورژنیه؟؟؟؟
از وقتی پچ 1.3.1 رو ریختم با اینکه مد نقشه مصر تو پوشه مد هام هست و از داخل بازی هم فعالش کردم ولی اصلا تو world map نقشه خود مصر نیست و انگاری اصلا مودشو نریختم
مد رو هم از پوشه مودها برمیدارم اصلا تو بازی نمیره و کرش میکنه و دوباره مد رو میریزم درست میشه ولی بازم نقشه مصر نیست!
پروفایلمم همونیه که قبلا بود و با پچ 1.2.5.1 نقشه مصر رو باهاش داشتم و عادی بازی میکردم ولی پچ رو ارتقا دادم اینجوری شده
به نظرتون باید چی کار کنم؟
بنزین دارم و ماشینمم سالمه سالمه
اما بازم خاموش میشه
با مدل های مختلف کامیون هم امتحان کردم و خودمم با وام یه ماشین گرفتم ولی اونم یه دفه دیمیجش 100% و خاموش میشد
منم تونستم موتور ۱۵۰۰ رو اسکانیام بذارم
ولی مشکل اینجاست محدودیت سرعت من ۲۲۰ تا هست ولی اسکانیام با ۱۵۰۰ هم (۱۵۵ خودشو بترکونه ۱۶۰ تا) بیشتر نمیره![]()
کسی لینک نقشه مصر 2 رو نداره؟
ین لینک جواب نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه مد مصر 1 و 2 فرق ميكنه
برای من رخ نداده همچین چیزی.بنزین دارم و ماشینمم سالمه سالمهاما بازم خاموش میشه
با مدل های مختلف کامیون هم امتحان کردم و خودمم با وام یه ماشین گرفتم ولی اونم یه دفه دیمیجش 100% و خاموش میشد
اسکانیا با موتور 1500 و 531 کیلووات فکر کنم باید تا 170 تا بره ... من با بار انقد رفته ام البته اون وقت ورژن بازی 2.5.1 بود. شاید تو این ورژن جدیده تاثیر سرعت اونجوری نیستمنم تونستم موتور ۱۵۰۰ رو اسکانیام بذارم
ولی مشکل اینجاست محدودیت سرعت من ۲۲۰ تا هست ولی اسکانیام با ۱۵۰۰ هم (۱۵۵ خودشو بترکونه ۱۶۰ تا) بیشتر نمیره![]()
ولوو موتورش 550 کیلووات اینا هست
نمی دونم چه صیغه ایه که بر حسب اسب بخار بالا رفته اما بر حسب اونیکی واحد نه
آخرین پچ که اومده چند هست؟ با سریال فعالسازی دوستا میشه لینک بدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)