سلام یچه ها .
من بالاخره بازی رو گرفتم از ولیعصر 4 تومن !
شنیدم برای اجرای راحت بازی باید یه سری کارهایی کرد و یه سری پچ مچ ریخت . لطف کنین یه راهنمایی کلی بکنید و بهترین کرک رو بهم بدید . ممنون .
درضمن framework 3.5 و service pack 3 رو دارم .
سلام یچه ها .
من بالاخره بازی رو گرفتم از ولیعصر 4 تومن !
شنیدم برای اجرای راحت بازی باید یه سری کارهایی کرد و یه سری پچ مچ ریخت . لطف کنین یه راهنمایی کلی بکنید و بهترین کرک رو بهم بدید . ممنون .
درضمن framework 3.5 و service pack 3 رو دارم .
سلام دوستان... !
من بازي رو گرفتم چند وقته دارم بازي ميكنم الان توي شهر وسطيم و مراحل D اما اينجا با افت شديد فريم مواجه ميشم !
سيستمم:
VGA:9400 1 gig
cpu l x2 4000
Ram : 2 GiG
الان چيكار كنم حل ميشه؟
سلام بچه ها.من یه سیو گیم دانلود کردم ولی هر کاریش میکنم نمیتونم لود کنم.
1)فولدر سیو های قبلیم رو پاک میکنم و فولدر جدید رو میریزم ولی بازی از نو شروع میشه.
2)فایلهای داخل فولدر جدید رو جایگزین فایلهای پوشه خودم میکنم باز هم از نو شروع میشه.
فکر کنم فایلها رو با نام پروفایل متابقت میده.اگه کسی سیو گیم تونسته لود کنه خبرشو بده!
-آپدیت کارت گرافیک
-کرک رازور
- ویندوزم ترجیحا ویستا بهتره .![]()
دوستان چطوري ميشه سايه ها رو تنظيم كرد؟؟؟؟الان كه دارم روي xp بازي ميكنم سايه ها مرتب ميان و ميرن....نميشه ثابتشون كرد؟؟؟؟؟
آقا نسخه بعدی بازی کی میاد .فکر کنم اسمش این باشه GTA: China tower war
منم همین مشکلو دارم یکی نیست جواب بده
خب مگه شما از توی تنظیمات دوربین رو دستکاری نمی کنید فکر کنم invert یا invert cameraبود روی on بزارین خیلی بهتر میشه
سلام به همه دوستان من تازه عضو شدم .من این بازی جدید gta رو تازه گرفتم 4تا dvdهست ولی هر کاری میکنم نصب نمیشه
اگر میشه به طور صحیح یکی به ما بگه .من وقت هم ندارم تمام 482 صفحه رو نگاه کنم و سرعت اینترنتم هم پایینه
من امین هستم و این بازی تازه 4روزه تو شهر ساری امده .من سیستم کامپیوترم بالاست فقططریقه نصب رو نمیدونم .اماتوریم دیگه .خواهش میکنم بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)