دوستان چرا این شهر Windhelm برام تیک میزنه؟
منظورم اینه که بازی روونه ها ولی هی یهو تیک میزنه باز رون میشه
تنظیمات بازی روی مدیوم هس و اسکایریم اچ دی رو هم همش به غیر از لباس و کاراکتر و زره و اسلحه پاک کردم ولی بازم تیک میزنه
دوستان چرا این شهر Windhelm برام تیک میزنه؟
منظورم اینه که بازی روونه ها ولی هی یهو تیک میزنه باز رون میشه
تنظیمات بازی روی مدیوم هس و اسکایریم اچ دی رو هم همش به غیر از لباس و کاراکتر و زره و اسلحه پاک کردم ولی بازم تیک میزنه
یه سری مود و ابزار هست که نوشته FPS رو بهتر میکنه و کلا بازی رو روون میکنن . من خودم چون زیاد مود گرافیکی نصب نکردم اینا رو تست نکردم اما تو ببین چی میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت یه نگاه بکنن ببین چطوریه و چه کار میکنه . اونایی که زیاد Endorsment دارن معمولا بهترن دیگه .
ممنون داداش الان همه ی اسکایریم 2k ها رو نصب کردم .... با این مدهایی که دادی فعلا به مشکل برنخوردم منظورم اینه که خوب شده و تا الان گیری نداشتم خداروشکر![]()
یه راهنمایی دیگه میخام دوستان
من توی اون مپ دیگه که دارک الف ها وجود دارن به مشکل برخوردم
Kagrumez : یه الماس کم میارم
Kill General Flax Carius : کلید یه دری رو ندارم
دوتا سوال دیگه هم دارم و این ک چیکار کنم ک وزن بیشتری رو تحمل کنم جای بیشتری داشته باشم؟ چون نمیخام با چیت و ترینر برم بازی مسخره میشه
Last edited by ORDI; 13-05-2014 at 18:06.
چرا از لباسایی که این قابلیتو بهت میدن استفاده نمیکنی؟ این قابلیتو معمولا میشه تو چکمه ها پیدا کرد
یه ست آرمور هم هست که توی یه معموریت تو شهر solstheim پیدا میشه کرد به اسم DeathBrand، یکی از بهترین ست هایی هست که میشه گیر آورد، چکمش هم یه قابلیت داره که به ازای هر قسمتی از اون ست آرمور که تنت باشه 10 تا به قدرت حملت اضافه میکنه، یعنی اگه ست کامل تنت باشه 40 کیلو بیشتر میتونی حمل کنی
داداش میگم مکان اون زره های افسانه ای رو میدونی ؟ مثلا یکی سیاه خیلی قشنگه
سیاه خیلی قشنگه؟ E B o n y منظورته؟ من که ندیدم ست کاملش رو بشه تو یه ماموریت گیر آورد، هر تیکشو شانسی میشه توی صندوق و این و اونور پیدا کرد، ولی ست کاملش رو فکر نکنم بشه یک جا گیر آورد
باید آهنگریتو ببری بالا تا سطح 90 و خودت بسازیش
یکی دیده بودم سار سیاه بود اسمش توی نت دیدم نمیدونم والا
چرا لول آهنگریم نمیره بالا یا اون پرک هاش باز نمیشن برام؟ میدونی ؟
یا این ک چرا هر چیزی بخام بفروشم ارزونه...مثلا یکی فروختم 500 بعد همونو امتحانی خریدم 1000خورده ای :|
اینم شنیده بودم پرک داره ولی باز نیس برام ک بتونم روشنش کنم
یکی از اون سنگ ها هم هست که وزنی که میتونه تحمل کنی رو 100 تا میبره بالا (اون سنگ ها که باید sign کنی ) اسمش یادم نیست خیلی وقته بازی نکردم فک کنم عکسه یه اسب داره
شاید Nightingale Armor رو میگی . که باید برای گرفتنش عضو Thieves Guild بشی
واسه لول گرفتن اهنگری یه راه خوبش اینه :
برو شکار حیوونا (که بهترین جاش به نظرم تو بیابون نزدیک Whiterun هستش که پر از گوزنه)
تمام پوستهایی که از حیوونا میگیری رو برگرد شهر و تبدیلشون کن به Leather و باز اونها رو تبدیل کن به Leather Strips . اونقدری که دوبرابر Leather هات Leather Strips داشته باشی .
حالا برو تو اهنگری و قسمت Leather فقط و فقط Leather Bracer بساز . خیلی سریع لولت میره بالا
راجع به قیمتهای فروشگاه ها هم همینه اصلش . تازه SkyRe نصب نکردی وگرنه قیمتها از این هم بدتره . مشکلی نیست .
یه خاصیتی که اسکایریم داره اینه که کلا بالا رفتن هر Skill ات خودش مزیتی داره . مثلا speech ات که بالا بره خودش واست قیمتها رو بهتر میکنه . در ضمن هر وقت خواستی چیز میز بفروشی اول به یه گدا یه سکه بده تا speech ات موقتا بره بالا و قیمتها نسبتا بهتر میشه .
راه های دیگه واسه افزایش Alchemy و Enchanting :
کلا هر چیزی که Craft میکنی با توجه به قیمتش و ارزشش به لولت اضافه میشه . مثلا ساخت یه potion با قیمت 100 سکه بیشتر از ساخت یه potion با قیمت 10 سکه بهت لول میده .
واسه Alchemy هر ingredient چهارتا خاصیت داره که هر دو تا ماده رو که با هم مخلوط کنی با توجه به خاصیتهای مشترکشون یک potion یا poison میسازه .
اولش با خوردن هر ماده اولیه میتونی خاصیت اولش رو تشخیص بدی . بهتره همیشه توی ingredient هات اونهایی که خاصیت اولشون هنوز معلوم نیست رو بچشی تا معلوم بشه.
بعد برو توی میز Alchemy و اون معجون هایی که موادشون اماده است و به صورت لیست نوشته رو بساز . اول اونهایی رو بساز که قیمتشون بالاتره . مهم نیست لازم داشته باشی یا نه فقط بساز و بفروش تا هم لول Alchemy ایت بره بالا هم سریع پولدار میشی .
بعد که دیگه معجون اماده ای نبود واسه ساخت برو همینجور شانسی مواد رو با هم قاطی کن تا خاصیتهای دیگه شون رو کشف کنی .
واسه Enchanting هم به نظرم بهترین راه واسه افزایشش اینه :
واسه enchanting به سه تا چیز احتیاج داری . ایتم ، افکت ، soul gem
مرحله اول اینکه باید یک افکت داشته باشی . یه سلاح مثلا توی یه صندوق پیدا کردی که دمیج اتش میزنه . میبریش توی میز enchant و disenchant اش میکنی تا افکتش یعنی همون Fire Damage رو یاد بگیری .
مرحله دوم soul gem ها هست که باید برای ساخت هر ایتم enchant شده یک soul gem داشته باشی . ممکنه جاهای مختلف soul gem پیدا کنی منتهی واسه سریع لول اپ کردن ایتمها کمه .
واسه soul gem به مقدار زیاد این کار رو باید بکنی . یه سلاح باید توی بازی پیدا کنی که خاصیت پر کردن soul gem رو داشته باشه . روش نوشته اگه پیداش کنی . سلاح خاصی نیست و شانسی ممکنه یکی از این سلاح ها رو یه جایی پیدا کنی .
اینو میبری disenchant اش میکنی و افکتش رو که یاد گرفتی یه تیر کمون بردار و با این افکت enchant اش کن و مقدارش رو بزار روی if target dies in 1 seconds fill a soul gem . اون یک ثانیه مهمه .
با همین سلاح برو همون شکارهایی که واسه smithing بهت گفتم . البته باید همیشه soul gem خالی داشته باشی که همشون گرونه ولی pretty هاش ارزونه . هر فروشگاهی که میری قسمت misc. کلی از این pretty soul gem های خالی داره . یادت باشه خالی هاش رو بخری .
هر گوزنی که میکشی یک soul gem پر میکنه .
حالا مرحله سوم واسه ایتم هر چی iron ore جمع میکنی رو توی smelter تبدیل کن به iron ingot و بعد برو تا میتونی iron dagger بساز .
این خنجرها رو ببر توی میز enchant و همشون رو افکتی بده که بیشترین قیمت رو داشته باشه و از همون soul gem هات هم استفاده کن . تقریبا میتونی خنجر هایی بسازی که قیمتش 1000 تاست . هم با این روش پولدار میشی هم لولت میره بالا .
یادت باشه بعضی از soul gem ها بالاتر از pretty هستن که ممکنه با soul های pretty پر بشن که حیف و میتونن با soul های بزرگتری پر بشن . اگه دیدی یک soul gem با soul کمتر از خودش پر شده بندازشون زمین و دوباره برشون دار تا دوباره خالی بشن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)