تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 639 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488528578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

صندوق هاي سرمايه گذاري رو مثل حساب سپرده بانك مركزي تضمين ميكنه؟
    حساب سپرده رو هم بانک مرکزی تضمین نمیکنه! اینها همه بازی با اسامیه. در حساب سپرده به شما نامه میدن مثلا 100 تومان پول رو بکساله قرارداد بستین با سود 20 درصد. همین
    در صندوق هم به شما نامه میدن 100 تومان پول معادل مثلا 100 واحد سهام خریداری کردین
    اگر ادم کاملا نگرانی هستید همون حساب معمولی بزارید و سود کم بگیرید
    اگر خیلی نگران نیستید و هر روز فکر نمیکنید صندوق با درامد ثابت بهتره ریسکش خیلی کمه. بعدش صندوق متغیر هست.
    راحت بگم بهتون الان صندوقهای بانکهای معتبر حداقل 5 ساله که کار میکنن هیچ مشکلی هم تا الان پیش نیومده فقط سودها کمتر میشه نسبت به بورس اوراق.
    بازم راحت بگم زمانی که من حساب معمولی داشتم بانک و اون زمان صندوق ها مثل الان مشهور نبودن 22 درصد سود میگرفتم در حالی که اگر صندوق بود دو برابر میگرفتم.
    به جای اینکه بانک بخوره خودم میخورم خب.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

صندوق هاي سرمايه گذاري رو مثل حساب سپرده بانك مركزي تضمين ميكنه؟
    خیر... فقط موسسه صاحب صندوق تضمین میده. بانک مرکزی کاری به صندوق ها نداره

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

3. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

خیر... فقط موسسه صاحب صندوق تضمین میده. بانک مرکزی کاری به صندوق ها نداره

پس حساب سپزده امن تر هست چون همه بانكهاي داراي مجوز عضو صندوق ضمانت سپرده هستن

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

پس حساب سپزده امن تر هست چون همه بانكهاي داراي مجوز عضو صندوق ضمانت سپرده هستن
    از نظر نقدینگی بله ولی با این حال ریسک اینکه پول شما تو صندوق مشکل بخوره خیلی بالا نیست.

6. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    در مورد کارت اعتباری کسی اطلاعاتی داره؟
    کدوم بانک سهل تر و سریع تر میده؟شرایط آسونتری داره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

فرض کنید کسی 10 تومان یک ساله میبنده 20 درصد. 9 ماه میگذره ایشون سودش رو میگیره. ماه دهم روز 15 ام یعنی وسط ماه میخواد پولش رو کلا برداره.
    چقدر باید جریمه بده با چه فرمولی؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بگم دیگه
    شما رفتی پارسیان چون سودها 26 ام هر ماه به حساب میریزه اگر بخوای بعد اون تاریخ حساب باز کنید باید به ازای هر روز سود اون روز رو بریزید به حساب ولی در نهایت برمیگرده به حسابتون
    الان 10 تومن گذاشتی اگه 19.5 درصد بدن 26 دی ماه 160273 تومان میریزه به کارتتون که اون 70 هزار تومان داخلشه. البته یکم بیشتر گرفته فک کنم ولی مهم نیس
    ممنون ببخشید اما من نفهمیدم
    چون من 2 دی حساب باز کردم و از 26 آذر پول نزاشتم باید اون سود رو بریزم به حساب، تا سر یک ماه، مثل همه سود کامل ماه رو بگیرم درسته؟
    خوب این 70 تومن از کجا امد؟ فرمولش چی بوده? ماهی 160 هزار تومن بخواد به من سود بده، این جوری تقریبا پول 15 روز رو از من گرفتند.
    بعد کلا 10 میلیون و 70 هزار تومن ریختند تو حساب صندوق.. یعنی از ماه اتی ، سود 10070000 تومن به من میدهند نه 10 میلیون درسته؟
    سپاس فراوان

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

ممنون ببخشید اما من نفهمیدم
    چون من 2 دی حساب باز کردم و از 26 آذر پول نزاشتم باید اون سود رو بریزم به حساب، تا سر یک ماه، مثل همه سود کامل ماه رو بگیرم درسته؟
    خوب این 70 تومن از کجا امد؟ فرمولش چی بوده? ماهی 160 هزار تومن بخواد به من سود بده، این جوری تقریبا پول 15 روز رو از من گرفتند.
    بعد کلا 10 میلیون و 70 هزار تومن ریختند تو حساب صندوق.. یعنی از ماه اتی ، سود 10070000 تومن به من میدهند نه 10 میلیون درسته؟
    سپاس فراوان
    خواهش دوست من. دقیقا درسته. فرمول جوریه ک هبه نفعه بانکه اما نگران نباشید. دقیقا همین اتفاق سال پیش برای من افتاد امسال هم البته میدونستم حالا بگیم افتاد یا نیفتاد! به هر حال میدونستم. شما تقریبا یک پنجم ماه رو گذرونده پول رو ریختین اگر حتی یک روز دیرتر میریختین حدود 15 تومان اضافی باید میدادین. بله به هر حال لامصب فرمولش اونطوریه.
    نه درست نیست! درست 26 ام این ماه به فرض اگر سود 19.5 بمونه به شما دقیقا مقدار 160246 رو میدن. یعنی در واقع اون 70000 هم داخل همون 160 هزار هست و پول اضافی بهتون نمیدن! اون رفته داخل صندوق (حساب شما)
    ماه اول اینطوریه از ماه بعد میفته رو غلطک. علاوه بر اون روی سود شما روزشمار 10 درصد پول میدن که مقدارش خیلی کمه شاید 4 هزار تومان در ماه!
    Last edited by shangil; 24-12-2016 at 19:48.

11. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خواهش دوست من. دقیقا درسته. فرمول جوریه ک هبه نفعه بانکه اما نگران نباشید. دقیقا همین اتفاق سال پیش برای من افتاد امسال هم البته میدونستم حالا بگیم افتاد یا نیفتاد! به هر حال میدونستم. شما تقریبا یک پنجم ماه رو گذرونده پول رو ریختین اگر حتی یک روز دیرتر میریختین حدود 15 تومان اضافی باید میدادین. بله به هر حال لامصب فرمولش اونطوریه.
    نه درست نیست! درست 26 ام این ماه به فرض اگر سود 19.5 بمونه به شما دقیقا مقدار 160246 رو میدن. یعنی در واقع اون 70000 هزار هم داخل همون 160 هزار هست و پول اضافی بهتون نمیدن! اون رفته داخل صندوق (حساب شما)
    ماه اول اینطوریه از ماه بعد میفته رو غلطک. علاوه بر اون روی سود شما روزشمار 10 درصد پول میدن که مقدارش خیلی کمه شاید 4 هزار تومان در ماه!
    ممنون از شما..جسارتا شما اطلاع ندارید سود متغبر بین چند هست؟ به ما گفت 19.5 ، فک کنم متغیر بین 18 تا 21 هست درسته؟

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

ممنون از شما..جسارتا شما اطلاع ندارید سود متغبر بین چند هست؟ به ما گفت 19.5 ، فک کنم متغیر بین 18 تا 21 هست درسته؟
    دوست من خیلی بعیده زیر 19 بیاد فعلا روی همون 19.5 خواهد ماند. این بانکها در حال رقابت با هم هستن. خود پارسیان یه صندوق داره خیلیا نمیدونن اونم 3 ماه یکبار سود رو میریزه به حساب 21 درصد میده البته. یعنی اینها یه کاری کردن خودشون هم بعضا نمیدونن چیکار میکنن و به هر روی میخوان سرمایه ها رو نگه دارن.
    ولی فک نکنم زیاد هم بشه. اصولا ماه پیش باید زیاد میشد من از سایت پیگیر سود متغیر روزانه هستم و در واقع بودم ولی از وقتی ماه پیش که باید بیشتر میشد تا حدود 19.8 و نشد دیگه ولش کردم و دیدم اینا هم مسخره بازی هست (ببخشید)

14. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •