چاکرم. ای حاصل تجربه و تست هست![]()
چاکرم. ای حاصل تجربه و تست هست![]()
سلام
توی اینترنتم عطر هستش جالب بود
این لینکش هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
من هم شدیدا سایت osmoz رو به دوستانی که جویای اطلاعت کاملتری هستند پیشنهاد میکنم.
من نزدیک به 3 یال هست که با این سایت آشنا شدم که بسیار برایم مفید واقع شده
سراغ كاراي امپر نرو ...به جز 3 4 تا كار خوب مثل مموريز و لجند و 110 دگريز ديگه كار خوب نداره... اجمل كار خوب زياد داره...به جز بعضي كاراش مثل نوترون بيشتر كاراش خوبه...اگه دنبال كار مشابه هستي هم پيشنهاد ميدم بري از كاراي استرلينگ و همينطور استيارا كه زير مجموعه همين استرلينگه بگيري...اصلا سراغ ريو نرو كه ديگه اصلا از شنيدن اسمش هم حالم به هم ميخوره
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
arabian nights رو خيلي تعريفشو شنيدم...توي بيس نوت ملت متفق القول ميگفتن بسيار شبيه به Amouage reflection هستش...خيلي كم ديدم اين كار و همين طور سيتي تاور رو براي تست و فروش داشته باشن...همه مغازه ها مد شده همه اش سيلور سنت يا سيلور سنت اينتنس و يا بوگارت پور هوم طوسي رو ميارن...بوگارت سيگنچر رو هم خيلي دوست دارم داشته باشم...كلا از همه كاراي بوگارت خوشم مياد يه كلاس خاص خودشونو دارن
راستي ميدونستيد بوگارت كلا يه بوگارت گروپ دراه كه به غير از همين كاراي خودش برند هايي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم زير مجموعه اونه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
نه عزيزم جاي اصل فروش هم گير مياد بايد خوب بگردي...همين مغازه گل آفتاب توي بوستان پونك رو كه پيدا كردم يه دونه كار تقلبي هم نداشت...واقعا از مغازه اش لذت بردم خيلي كاراش تميز و اصله...انگار تازه از ناف خود اروپا اومدن كاراش...پيشنهاد ميكنم هر كي عطر خواست فقط از اين بخره...گرون قيمت ترين عطرارو با خيال راحت ميتونيد ازش بخريد ضمن اين كه فاكتور معتبر و كامپيوتري بهتون در ازاي جنساش ميده...
فرید جان بلاخره اون ارمانی رو خریدم نشد طاقت بیارم از بوی جذاب و فرشی داره که شباهت زیادی هم به دیور ساویج داره خوشم اومده ازش پخش بوی خوبی هم داره. واسه اخرین عطر امسال هم احتمالا یا رومانس یا ایسی میاک مشکی رو میگیرم
تصحیح میکنم پخش بو عالی هست بوی گیاه و لیمو غالب هست
Last edited by moli_ahmad; 29-02-2012 at 13:29.
مبارک حامد جان
بوی بسیار شیکی داره و من خودم بشخصه این بیشتر خوشم اومد تا ساویج
چند میل خریدی؟ چند؟
برای عطر آخرت هم رومانس به نظرم گزینه شایسته تری هست. جزء کلکسیون های fifi هم هست.
اگر تونستی تست بگیری مطمئنم اونقد پاهاتو میلرزونه تا بخریش![]()
100 میل 130 خریدم کلاسیک و خوشبو هست .رومانس خنک هست دیگه؟ باید هرطور شده این blv رو هم تست کنم
بله خنک هست ولی نه اون خنکی که تو کول واتر و ........ هست. یک خنکی کلاسیک مانند که توی اکثر کارهای رالف لارن هست. مثلا همین پولو بلو یا سبز یا مشکی یا دابل بلک همشون جزء ادکلن های خنک دسته بندی میشن ولی همونطور که میدونید بر خلاف ادکلنهای خنک اینها رو میشه توی جدی ترین مجالس هم استفاده کنید.
امیدوارم منظورم رو درست انتقال داده باشم
امروز رفتم و اون ادکلنی که با ck free اشتباه گرفته بودم رو
این بود:
بوش عالیه و بویه شکوفه نارنح میده.حیف موندگاریش کمه.البته نسبت به قیمتش عالیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان خانم فرزين نيا داره توي طرح تخفيفش تا 19 اسفنده ادكلن CK MAN رو 71 تومن ميده...به نظرتون قيمتش خوبه برم ازش بخرم؟؟؟
مونت بلنك هوم اكسپشنل رو هم داره 85 ميده با تخفيف..راستي به نظرتون اون بربري لاندن را به قيمت 90 خوب خريدم؟
Last edited by arsenal_mmm; 29-02-2012 at 14:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)