تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 1185 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488528578978 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ای ول داش احمد
    دادا شما عطرفروش هستید؟
    شریف عطّار
    چاکرم. ای حاصل تجربه و تست هست

2. 6 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مجتبی 70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مشهد

13

سلام
    توی اینترنتم عطر هستش جالب بود
    این لینکش هستش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از مجتبی 70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگه منظورتون نوت فرومونه که باید بگم این نوت رو هنوز نتونستن وارد عطری بکنن.
    اگه منظورتون از نوت، نوت های عطره. باید عرض کنم کلمه ی نوت علاوه بر استفاده در معانی نوت پایه، نوت میانی و نوت اوّلیه، به معنی رایحه های مختلف استفاده شده در عطر هم هست.
    مثلاً نوت پرتقال متشکّل از تعدادی مواد صنعتی و طبیعی، نوت مشک متشکّل از تعدادی مادّه ی صنعتی، نوت عنبر متشکل از تعدادی مواد مصنوعی. نوت یاس متشکل از تعدادی مواد اوّلیّه ی صنعتی و طبیعی، نوت سنبل، نوت لیمو سنگی، نوت ریحان، نوت ...
    طریقه شناخت این نوت ها:
    1. آموزش حس بویایی با استشمام این نوت ها به تنهایی و تلاش برای تشخیص نوت ها در عطر در مراحل مختلف تبخیر آن و در حالات متفاوت، اعم از روی نوار کاغذی، در هوا، در حلال های مختلف، داخل آب، روی کتان و ...
    2. پرسش از خبرگان این علم، مخصوصاً توصیفات موجود در سایت های اینترنتی از قبیل osmoz.
    شریف عطّار
    من هم شدیدا سایت osmoz رو به دوستانی که جویای اطلاعت کاملتری هستند پیشنهاد میکنم.
    من نزدیک به 3 یال هست که با این سایت آشنا شدم که بسیار برایم مفید واقع شده

6. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقا پول نیست تازه برای این دانشگاه ما حیفه ادکلن بالای این قیمت بزنی ! یه اسمیت اند وسون 65 خریدم ( الان فکر کنم 80 تومنه ) یه ماه ازش زدم اگه بگی حتی یه نفر گفت چه ادکلن خوبی !!! باور کن اینا فرق بین ادکلن 10 تومنی و 100 تومنی رو تشخیص نمیدن ! به خاطر همینه که نمیخوام بیشتر از این مقدار خرج کنم ! تازه 30 تومنم زیادشونه ! ( وقتی از هر 100 نفری که توی دانشگاه که از کنارش رد میشی شاید فقط یکی ادکلن زده باشه ! منظورم فقط ادکلنه ها نه حالا حتما ادکلن گرون ! )
    خیلی خب پس با این توضیحات اگه کارای بوگارت رو گیر بیارم خوبه ! اگر نشدم میرم بازم سراغ کارای اجمل و امپر ! شایدم کپی ادکلن های معروف !
    سراغ كاراي امپر نرو ...به جز 3 4 تا كار خوب مثل مموريز و لجند و 110 دگريز ديگه كار خوب نداره... اجمل كار خوب زياد داره...به جز بعضي كاراش مثل نوترون بيشتر كاراش خوبه...اگه دنبال كار مشابه هستي هم پيشنهاد ميدم بري از كاراي استرلينگ و همينطور استيارا كه زير مجموعه همين استرلينگه بگيري...اصلا سراغ ريو نرو كه ديگه اصلا از شنيدن اسمش هم حالم به هم ميخوره

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

نظرتون درباره این چند تا چیه ؟ کسی استفاده کرده تا حالا ؟
    Bogart City Tower
    Bogart Arabian Nights
    Zirh IKON

جالبه قیمت هایی که سایت albasco گرون زده سایت perfumeshoping.ir کم زده و بر عکس : مثلا Bogart Arabian Nights رو البسکو 29 زده ولی پرفیوم 38 ولی سیلور سنت رو البسکو 42 زده پرفیوم 29
    arabian nights رو خيلي تعريفشو شنيدم...توي بيس نوت ملت متفق القول ميگفتن بسيار شبيه به Amouage reflection هستش...خيلي كم ديدم اين كار و همين طور سيتي تاور رو براي تست و فروش داشته باشن...همه مغازه ها مد شده همه اش سيلور سنت يا سيلور سنت اينتنس و يا بوگارت پور هوم طوسي رو ميارن...بوگارت سيگنچر رو هم خيلي دوست دارم داشته باشم...كلا از همه كاراي بوگارت خوشم مياد يه كلاس خاص خودشونو دارن

راستي ميدونستيد بوگارت كلا يه بوگارت گروپ دراه كه به غير از همين كاراي خودش برند هايي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم زير مجموعه اونه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

تجربه ای که من توی این مدت کسب کردم:همه عطرا توی ایران تقلبی هستن!
    نه عزيزم جاي اصل فروش هم گير مياد بايد خوب بگردي...همين مغازه گل آفتاب توي بوستان پونك رو كه پيدا كردم يه دونه كار تقلبي هم نداشت...واقعا از مغازه اش لذت بردم خيلي كاراش تميز و اصله...انگار تازه از ناف خود اروپا اومدن كاراش...پيشنهاد ميكنم هر كي عطر خواست فقط از اين بخره...گرون قيمت ترين عطرارو با خيال راحت ميتونيد ازش بخريد ضمن اين كه فاكتور معتبر و كامپيوتري بهتون در ازاي جنساش ميده...

8. 6 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

فرید جان بلاخره اون ارمانی رو خریدم نشد طاقت بیارم از بوی جذاب و فرشی داره که شباهت زیادی هم به دیور ساویج داره خوشم اومده ازش پخش بوی خوبی هم داره. واسه اخرین عطر امسال هم احتمالا یا رومانس یا ایسی میاک مشکی رو میگیرم
    تصحیح میکنم پخش بو عالی هست بوی گیاه و لیمو غالب هست
    Last edited by moli_ahmad; 29-02-2012 at 13:29.

10. 6 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فرید جان بلاخره اون ارمانی رو خریدم نشد طاقت بیارم از بوی جذاب و فرشی داره که شباهت زیادی هم به دیور ساویج داره خوشم اومده ازش پخش بوی خوبی هم داره. واسه اخرین عطر امسال هم احتمالا یا رومانس یا ایسی میاک مشکی رو میگیرم
    تصحیح میکنم پخش بو عالی هست بوی گیاه و لیمو غالب هست
    مبارک حامد جان
    بوی بسیار شیکی داره و من خودم بشخصه این بیشتر خوشم اومد تا ساویج
    چند میل خریدی؟ چند؟
    برای عطر آخرت هم رومانس به نظرم گزینه شایسته تری هست. جزء کلکسیون های fifi هم هست.
    اگر تونستی تست بگیری مطمئنم اونقد پاهاتو میلرزونه تا بخریش

12. 6 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

100 میل 130 خریدم کلاسیک و خوشبو هست .رومانس خنک هست دیگه؟ باید هرطور شده این blv رو هم تست کنم

14. 6 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

100 میل 130 خریدم کلاسیک و خوشبو هست .رومانس خنک هست دیگه؟ باید هرطور شده این blv رو هم تست کنم
    بله خنک هست ولی نه اون خنکی که تو کول واتر و ........ هست. یک خنکی کلاسیک مانند که توی اکثر کارهای رالف لارن هست. مثلا همین پولو بلو یا سبز یا مشکی یا دابل بلک همشون جزء ادکلن های خنک دسته بندی میشن ولی همونطور که میدونید بر خلاف ادکلنهای خنک اینها رو میشه توی جدی ترین مجالس هم استفاده کنید.
    امیدوارم منظورم رو درست انتقال داده باشم

16. 6 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

امروز رفتم و اون ادکلنی که با ck free اشتباه گرفته بودم رو

این بود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بوش عالیه و بویه شکوفه نارنح میده.حیف موندگاریش کمه.البته نسبت به قیمتش عالیه.

18. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان خانم فرزين نيا داره توي طرح تخفيفش تا 19 اسفنده ادكلن CK MAN رو 71 تومن ميده...به نظرتون قيمتش خوبه برم ازش بخرم؟؟؟
    مونت بلنك هوم اكسپشنل رو هم داره 85 ميده با تخفيف..راستي به نظرتون اون بربري لاندن را به قيمت 90 خوب خريدم؟
    Last edited by arsenal_mmm; 29-02-2012 at 14:52.

20. 2 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •