تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 4105 اولاول ... 3784284684744754764774784794804814824885285789781478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستای گلم
    یادمه خرداد ماه بود هی به اینجا سر می زدم اماده می شدم واسه 18 خرداد که روز اعزام بود خیلی خیلی استرس داشتم
    افتاده بودم کرمان نیرو انتظامی
    با اینکه اموزشی منشی بودم اما از نظر روحی سخت گذشت
    امریه اومد دیدم به به افتادم مربانی زاهدان عجب جای گندی
    خلاصه منکه 14 ماه کسری داشتم گفتم نهایتش 2 ماه باید مرز باشم اما تا رفتم دیدم 2 ماه به خاطره منطقه عملیاتی کم کردند و بعد از 10 روز حدود 3 شهریور ماه تسویه کردم و اومدم
    الان که نگاه می کنم زود گذشت ولی سخت اینم فراموش نشه که خدا واقعا برام خواست
    از همه بچه ها بابت راهنمایی هاشون کمال تشکر رو دارم

2. 3 کاربر از pouya_2008_hh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

امتحانات کارشناسی معمولا توی ماه تیر برگزار میشه . درسته ؟ یعنی شما احتمالا 31 تیر توی مدرکتون فارغ التحصیل میخوره . تا 6 ماه بعدش یعنی تا پایان دی ماه فرصت داری که دفترچه پست کنی . یعنی اگه شما توی آذر ماه یا تا اواسط دی ماه (به خاطر اطمینان ، چون روزای آخر ممکنه به مشکل بر بخوری) دفترچه ی سربازیت رو بفرستی مشکلی نداری . چون حداقل یه ماه و نیم طول میکشه تا تاریخ اعزامت و محلش مشخص بشه . بنابراین تا بهمن اعزام نمیشی و میتونی راحت کنکور بدی . ولی اگر احیانا اعزام شدی باید سریعا بری پیش فرماندت و تاریخ کنکور رو برای مرخصی باهاش هماهنگ کنی . اگر هم بهمن کنکور دادی و قبل از اعلام نتایج اعزام شدی ، میری سربازی و هر موقع که نتیجه ی آزمون اومد ، اگر قبول شده بودی از خدمت ترخیص میشی دقیقا مثل خود من که با هزار مکافات ترخیص شدم .
    ممنون دوست عزیز.....

دوستان یه سوال دیگه داشتم...
    پدر من 22 ماه ایثار گری هنگام جنگ داره...من هم خود لیسانس بگیرم...جمعا چقدر کم میشه و چقدر از سربازیم میمونه؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

معافیت برادر سوم به شورای محترم نگهبان ارسال شد

به گزارش سایت سربازی , دکتر کاظم جلالی در خصوص مقوله دو برادری فرمودند : همان طور که در گذشته معروض داشتم گفتگوی مفصلی را با ریاست محترم مجلس شورای اسلامی داشته و توضیح دادم که این مصوبه مجلس موجب شد که جمعیت کثیری از جوانان عزیز بر روی آن برنامه ریزی نمایند یا ازدواج کنند و یا تحصیلات خود را با سرعت بیشتری به پایان برسانند لذا یک حقی برای این دسته از جوانان ابجاد شده است و همان طور که شنیدید در مجلس شورای اسلامی هم بر سر موضوع دو برادری از موضع دفاع صحبت کردم و از مسئولین خواستم تمهیدی بیندیشند.
    خوشبختانه در گفتگویی که امروز با ریاست محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر لاریجانی داشتم ایشان گفتند که با سر لشکر بسیجی جناب آقای دکتر فیروزآبادی ریاست محترم کل نیروهای مسلح در رابطه با مقوله دو برادری صحبت کردند و ایشان استدلال های جناب آقای دکتر لاریجانی را پذیرفتند لذا از همین روی فعلاً مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر معافیت برادر سوم به شورای محترم نگهبان ارسال شده است و باید منتظر نظر شورای نگهبان باشیم.

احتمال زياد اين حرف تبليغات اين نماينده ي مجلس هستش براي دور بعد انتخابات.
    اين قانون فك كنم به كلي رد شده باشه.
    از اونجايي هم كه قشر عظيمي رو ميتونه معاف كنه فك نميكنم ستاد كل مغز خر خورده باشه اين همه نيروي كار مجاني رو به دست خودش از دست بده.
    همين 3 برادري(معافيت نفر چهارم) هم احتمال زياد پايان سال 90 برداشته ميشه.

---------

مهدي خوش به حالت تموم شدي.
    من هنوز يه ماه ديگه دارم.

5. 2 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اگر پدر بالاي 60 سال باشه و يك برادر داشته باشم، آيا مي توانم به طريقي معافي بگيرم؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مهدي خوش به حالت تموم شدي.
    من هنوز يه ماه ديگه دارم.
    قوربونت
    اونم تموم میشه نگران نباش
    امروز دیگه عملا خدمت من تموم شد و یه نفس راحت میکشیم...
    انشالله یکشنبه صبح زود پا میشم میرم برای تسویه حساب

8. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان . ببخشید یه سوال دارم ...
    من متولد 65 هستم و دقیقا 2 ماه مونده به پایان 6 ماه فرجه ( یک هفته پیش ) دفترچمو پست کرد . با توجه به اینکه سنم نسبتا بالاست احتمال خیلی خیلی زیاد میدم که 1 ابان اعزامم باشه . به نظرتون چند درصد امکان داره بتونم اعزام رو 2 ماه عقب بندازم ؟
    چون من دوره تکمیلی رفتم ولی 2 هفته عملیش بود و گویا به این زودیا کارتش صادر نمیشه .

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

خب مام بعد از 21 ماه....!!! خدمت امروز تسویه کردیم............!!!( با سه ماه سنوات...که البت بخشدین مثله اینکه......)

سلام دوستان . ببخشید یه سوال دارم ...
    من متولد 65 هستم و دقیقا 2 ماه مونده به پایان 6 ماه فرجه ( یک هفته پیش ) دفترچمو پست کرد . با توجه به اینکه سنم نسبتا بالاست احتمال خیلی خیلی زیاد میدم که 1 ابان اعزامم باشه . به نظرتون چند درصد امکان داره بتونم اعزام رو 2 ماه عقب بندازم ؟
    چون من دوره تکمیلی رفتم ولی 2 هفته عملیش بود و گویا به این زودیا کارتش صادر نمیشه .
    شما یحتمل دی اعزام میشی.......
    اگر هم نشدی می تونی بری نظام وظیفه شهرتون و در خواست تاخیر بدی که معمولا قبول می کنن

11. 2 کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

قربون هر چی آدم بی کسری و بی پارتی و سنوات کشیده!
    به خدا بعد از 9 ماه خدمت وقتی میبینم 9 ماه دیگه دارم در حالیکه خیلی از دوستانم 1 سال 1سال کسری خدمت میارن کلی غم من رو بر میداره که من چه گناهی کردم که پدرم جبهه نرفته [COLOR="Silver"]

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قربون هر چی آدم بی کسری و بی پارتی و سنوات کشیده!
    به خدا بعد از 9 ماه خدمت وقتی میبینم 9 ماه دیگه دارم در حالیکه خیلی از دوستانم 1 سال 1سال کسری خدمت میارن کلی غم من رو بر میداره که من چه گناهی کردم که پدرم جبهه نرفته
    سرکار دیگه ما که با هم یه جا هستیم من چی بگم پس ؟!
    14 ماه با اون سرهنگ روانی باید کار کنم ! شماها که همه جوره ساپورت هستین ما افتادیم بدترین جای اداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

امريه الان براي دانشجوي دكتري كجا ميدن؟ مدت خدمت سربازي چقدر هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •