تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 1746 اولاول ... 3784284684744754764774784794804814824885285789781478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه abrams's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یعنی rp گرفتی ؟خوب اگه اینطوری من کل ip هام رو اول مصرف میکنم تا نتونه کاری کنه بعدپسورد و یوزر رو میدم بعد از اینکه درست شد پسوردم رو از طریق سایت عوض میکنم.شما کجا مشکل پیدا کردی که به ساپورت لول نیاز داشتی؟
    خوب اخه وقتی pass رو گیر بیاره طرف email account رو عوض میکنه در نتیجه pass بی pass

2. 2 کاربر از abrams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abrams's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من به راحتي log in ميکنم ولي وقتي ميخواد بره تو بازي صفحه سياه ميمونه و ارور پايين رو ميده،اگه کسي ميدونه دليلش چيه به من بگه.البته يه وقتايي هم صفحه سياه لعنتي رو رد کرده و لودينگ بازي مياد و ميرم تو بازي.
    ابته فایروالم خاموشه و مطمئنم مشکل از سیستم من نیست.پینگمم خوبه.
    به سلامتی حالا که به نظر دعواهاتون تمام شده،یکی نیست که بدونه مشکل من از کجاست؟به نظرتون به خاطر فایروال isp هست که نمیتونم به سرور لول وصل شم؟

واسه منم اتفاق افتاده ولی مشکل من از firewall بودش firewall کامپیوتر و آنتی ویروس رو خاموش کن شاید جواب داد

4. این کاربر از abrams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

من که رفتم سرور آمریکا ... وست پر نوبه

در آغاز فعالیت murche_sia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که رفتم سرور آمریکا ... وست پر نوبه
    دقیقا...
    بهترین سرور به نظر منم آمریکای شمالیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دقیقا...
    اره واقعا من نرمال توی usa بازی میکنم امکان نداره که جانگلر نداشته باشیم و کلا مثله رنک میمونه ولی تو EUNE معمولا با دو سه تا Adc سامن میشیم
    ولی خب پینگ خیلی بالاست اونجا،اروپا پینگش پایینه

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره واقعا من نرمال توی usa بازی میکنم امکان نداره که جانگلر نداشته باشیم و کلا مثله رنک میمونه ولی تو EUNE معمولا با دو سه تا Adc سامن میشیم
    ولی خب پینگ خیلی بالاست اونجا،اروپا پینگش پایینه
    من الان 3 ساله دارم هم توی هردو سرور اروپا بازی میکنم و هم توی سرور آمریکای شمالی ولی مدتیه دیگه اصلا سمت سرورهای اروپا نمیرم و فقط و فقط با آمریکای شمالی بازی میکنم.با اینکه پینگم قرمزه و 300 تا 350 هست ولی واقعا ارزش داره با یکم پینگ بالا از بازیه حریفت لذت ببری...
    توی سرورهای اروپا بازیکنای خودت و حریف وقتی داری بازی میکنی بعضی وقتا فکر میکنی با کامپیوتر هستی نه نرمال گیم و طرف مقابلتو فکر میکنی کامپیوتره ...
    علتش هم اینکه بازی روتین و خشکی دارن و هیچ خلاقیتی نداره بازی(دقیقا مثل بازی تیم فوتبال آلمان که یک بازی ماشینی و سرد انجام میدن ولی در عوض برزیل یک بازی شناور و واقعا لذت بخش داره)
    ولی در سرور آمریکای شمالی سبک بازی و لول بازی خیلی بالاتره و واقعاحتی تا دقایق آخر بازی بازم معلوم نیست تیم برنده کیه...
    این فقط نظر شخصیه من بود و قصد اهانت به هیچ کسی رو ندارم

9. 3 کاربر از murche_sia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من الان 3 ساله دارم هم توی هردو سرور اروپا بازی میکنم و هم توی سرور آمریکای شمالی ولی مدتیه دیگه اصلا سمت سرورهای اروپا نمیرم و فقط و فقط با آمریکای شمالی بازی میکنم.با اینکه پینگم قرمزه و 300 تا 350 هست ولی واقعا ارزش داره با یکم پینگ بالا از بازیه حریفت لذت ببری...
    توی سرورهای اروپا بازیکنای خودت و حریف وقتی داری بازی میکنی بعضی وقتا فکر میکنی با کامپیوتر هستی نه نرمال گیم و طرف مقابلتو فکر میکنی کامپیوتره ...
    علتش هم اینکه بازی روتین و خشکی دارن و هیچ خلاقیتی نداره بازی(دقیقا مثل بازی تیم فوتبال آلمان که یک بازی ماشینی و سرد انجام میدن ولی در عوض برزیل یک بازی شناور و واقعا لذت بخش داره)
    ولی در سرور آمریکای شمالی سبک بازی و لول بازی خیلی بالاتره و واقعاحتی تا دقایق آخر بازی بازم معلوم نیست تیم برنده کیه...
    این فقط نظر شخصیه من بود و قصد اهانت به هیچ کسی رو ندارم
    در مورد قسمت قرمز بعد از بازیهای اخیر بایرن و دورتموند باید در طرز تفکرت تجدید نظر کنی
    حتی فردوسی پور هم تو گزارش آخرش به همین نکته اشاره کرد و گفت با این بازی های زیبا دیگه کسی نمی تونه بگه آلمان ماشینیه

11. 3 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد قسمت قرمز بعد از بازیهای اخیر بایرن و دورتموند باید در طرز تفکرت تجدید نظر کنی
    حتی فردوسی پور هم تو گزارش آخرش به همین نکته اشاره کرد و گفت با این بازی های زیبا دیگه کسی نمی تونه بگه آلمان ماشینیه
    با یک گل بهار نمیشه...

13. این کاربر از murche_sia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه The Awesome One's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ماله اینترنت نیستش اون
    اگه اون مشکل اومد فایل config.cfg رو پاک کن درست میشه. واسه من که با این روش رفت و دیگه هم نیومد
    من هر دفعه سرور عوض میکنم کل این فایلا رو عوض میکنم
    مال من مطمئنم مال اینترنت (یکی این یکی وقتی summon میکنی 100% که می رسه می پره بیرون)

دقیقا...
    آفرین!
    واقعا موافقم هم از نظر بازی خیلی سرتره هم از نظر جنبه داشتن!
    کلا آدم متوجه میشه داره با یه سری آدم دیگه بازی می کنه
    ولی تو اروپا قضیه فرق داره! اصلا نوب کیل استیل ریپورت و... من اونور نمی شنوم اگرم می شنوی کاملا تابلو که طرف از سرور اروپا اومده
    (و ببخشید با کمال تاسف خود ایرانی ها از همه بدترن! همین الان چندتا پست بالاتر آثارش پیداس )
    فقط حیف واقعا حیف که پینگش بالاس
    Last edited by The Awesome One; 30-05-2013 at 19:47.

15. 3 کاربر از The Awesome One بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اون که بله
    اما یک مجموعه از بازی ها بود
    کل دو فصل اخیر واقعا بازیهاشون زیبا بوده
    و اتفاقی هم نبوده مثلا یک بازی یا دو بازی

17. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •