خوب اخه وقتی pass رو گیر بیاره طرف email account رو عوض میکنه در نتیجه pass بی pass![]()
خوب اخه وقتی pass رو گیر بیاره طرف email account رو عوض میکنه در نتیجه pass بی pass![]()
واسه منم اتفاق افتاده ولی مشکل من از firewall بودش firewall کامپیوتر و آنتی ویروس رو خاموش کن شاید جواب داد
من که رفتم سرور آمریکا ... وست پر نوبه
دقیقا...
بهترین سرور به نظر منم آمریکای شمالیه
اره واقعا من نرمال توی usa بازی میکنم امکان نداره که جانگلر نداشته باشیم و کلا مثله رنک میمونه ولی تو EUNE معمولا با دو سه تا Adc سامن میشیم
ولی خب پینگ خیلی بالاست اونجا،اروپا پینگش پایینه
من الان 3 ساله دارم هم توی هردو سرور اروپا بازی میکنم و هم توی سرور آمریکای شمالی ولی مدتیه دیگه اصلا سمت سرورهای اروپا نمیرم و فقط و فقط با آمریکای شمالی بازی میکنم.با اینکه پینگم قرمزه و 300 تا 350 هست ولی واقعا ارزش داره با یکم پینگ بالا از بازیه حریفت لذت ببری...
توی سرورهای اروپا بازیکنای خودت و حریف وقتی داری بازی میکنی بعضی وقتا فکر میکنی با کامپیوتر هستی نه نرمال گیم و طرف مقابلتو فکر میکنی کامپیوتره ...
علتش هم اینکه بازی روتین و خشکی دارن و هیچ خلاقیتی نداره بازی(دقیقا مثل بازی تیم فوتبال آلمان که یک بازی ماشینی و سرد انجام میدن ولی در عوض برزیل یک بازی شناور و واقعا لذت بخش داره)
ولی در سرور آمریکای شمالی سبک بازی و لول بازی خیلی بالاتره و واقعاحتی تا دقایق آخر بازی بازم معلوم نیست تیم برنده کیه...
این فقط نظر شخصیه من بود و قصد اهانت به هیچ کسی رو ندارم![]()
در مورد قسمت قرمز بعد از بازیهای اخیر بایرن و دورتموند باید در طرز تفکرت تجدید نظر کنی
حتی فردوسی پور هم تو گزارش آخرش به همین نکته اشاره کرد و گفت با این بازی های زیبا دیگه کسی نمی تونه بگه آلمان ماشینیه![]()
با یک گل بهار نمیشه...
من هر دفعه سرور عوض میکنم کل این فایلا رو عوض میکنم
مال من مطمئنم مال اینترنت (یکی این یکی وقتی summon میکنی 100% که می رسه می پره بیرون)
آفرین!دقیقا...
بهترین سرور به نظر منم آمریکای شمالیه
واقعا موافقم هم از نظر بازی خیلی سرتره هم از نظر جنبه داشتن!
کلا آدم متوجه میشه داره با یه سری آدم دیگه بازی می کنه
ولی تو اروپا قضیه فرق داره! اصلا نوب کیل استیل ریپورت و... من اونور نمی شنوم اگرم می شنوی کاملا تابلو که طرف از سرور اروپا اومده![]()
(و ببخشید با کمال تاسف خود ایرانی ها از همه بدترن! همین الان چندتا پست بالاتر آثارش پیداس)
فقط حیف واقعا حیف که پینگش بالاس
Last edited by The Awesome One; 30-05-2013 at 19:47.
اون که بله
اما یک مجموعه از بازی ها بود
کل دو فصل اخیر واقعا بازیهاشون زیبا بوده
و اتفاقی هم نبوده مثلا یک بازی یا دو بازی![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)