درسته adata دارم. طبق اون عمل کردم ولی نشد!
درسته adata دارم. طبق اون عمل کردم ولی نشد!
برنامه USB Safely Remove را هم نصب كنيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و ببينيد جواب ميده يا خير .
یک نوع مکانیسم قفل گذاری هست که در مقایسه با software encryption مزایایی چون سرعت بیشتر در فرایند كد و ديكد كردن اطلاعات به خاطر وجود یک پروسسور (چيپ) اختصاصی ، سهولت در استفاده و همچنین امنیت بیشتری دارد .
هارد adata ضد ضربه usb2 مدل SH93 هست و فكر كنم در بازار موجود باشه .
usbhub اگر از برند معتبري باشه و كيفيت خوبي داشته باشه مشكلي ايجاد نميكنه . البته اگر از چندين هارد بطور همزمان استفاده كنيد بديهي هست كه سرعت هر يك از هاردها پايين مياد . در صورت استفاده از usbuhub احتمال كمبود ولتاژ براي هاردهاي پرتابل وجود داره مگر اينكه از انواع آداپتوري را بخريد .
وقتي هارد اكسترنال usb2 ميخواهيد بگيريد پس سرعت هارد 7200rpm فرق زيادي با هارد 5400rpm نخواهد داشت .
اينطور که من متوجه شدم اين هارد وسترن مذکور امنيت اطلاعاتش هست که در مقايسه بعنوان مزيت قابل توجه هست درسته؟
ميشه سهولت در استفاده رو توضيح بدين؟
و تغييری که من کاربر به دليل سرعت بيشتر در فرايند کد و ديکد احساس ميکنم؟
همه مقايسه ها هم نسبت به هارد سيگيت مذکور هست
ميگم با اين حساب قيمتی که گرفتم منصفانه هست?
با سپاس فراوان از پاسخ گويی سريع و دقيق شما
1. بستگي داره تعريف از امنيت اطلاعات چي باشه . اگر منظور از امنيت اطلاعات رمز گذاري داده ها باشه ، بلي هارد وسترن مزيت بيشتري دارد ولي اگر منظور از امنيت اطلاعات از بين نرفتن داده ها به هر علتي باشه هيچوقت امنيت 100% نخواهند داشت ، هارد اگر از بهترين برند هم باشه بازهم احتمال خرابي وجود دارد .
2. نرم افزارهايي مثل true crypt كه براي رمزنگاري هاردها بكار ميروند با توجه به روش انتخاب شده (ساخت فايل ظرف يا انتخاب كل فضاي هارد براي رمزگذاري كردن) نياز به آماده سازي قبلي مثل فرمت كردن هارد جهت استفاده دارند و در نتيجه بايد فكري براي اطلاعات ذخيره شده روي هارد بكنيد و با توجه به نوع الگوريتم انتخابي سرعتهاي مختلفي خواهند داشت . مثلاً ترکیب AES و Soernet و twofish امنیت زیادی ایجاد خواهد کرد ولی خواندن و نوشتن و كد يا ديكد شدن اطلاعات کند خواهد شد . در صورتيكه در روش hardware encryption نه تنها سرعت بيشتري دارد بلكه براي فعال كردن آن كافيست چندتا دكمه را بزنيد و مثلاً نيازي به فرمت شدن هارد نيست .
عكس زير hardware encryption هست .
عكس زير software encryption هست .
![]()
دوستان اکسترنال 1 ترا ای دیتا دخترکشHV610 خریدم
خیلی هم خوشگله سفیدشو گرفتم قیمت اینها هم طبق پست مدیر دیده بودم و میدونستم از وسترن و سونی گرونتر هست البته ایشون قیمت 500 رو داده بودن حالا شانسو ببین هارد سیستم داره مرخص میشه ای کاش بک آپ پلاس میگرفتم که به عنوان هارد سیستم هم ازش استفاده شه! میشه دیگه پارتیشن بندی کرد هارد بک آپ پلاس رو و مثلا تلوزیون هم هاردپارتیشن بندی شده روبشناسه!!راتی اون گزینه ویندوز تو گو ویندوز 8 رو کسی امتحان کرده!میشه اینجوری هم هارد رو به عنوان سیستم عامل به کاربرد کسی هم از دوستان هارد بک آپ پلاس داره تعویض میکنم باهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 13bedar13; 19-12-2012 at 15:52.
سلام اگر ما یک هارد usb 3 مثل adata 710 رو بخریم رو پورت های usb 2 کار میدن؟![]()
معمولا سرعت کپی اطلاعات تو هارد usb3.0 چنده؟من یه هارد سونی خریدم سرعتو 17 تا 18 میزنه.همشون همینن؟ممنون میشم جواب بدن دوستان چون اینو به شرط خریدم اگه سرعتش پایینه بدم به خودش
اینم نشد که بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)