با سلام سرویس 2 تا 4 مگ
با سلام سرویس 2 تا 4 مگ
با سلام snr 7 خیلی پایین هستش،واسه من 33 هستش.خط و چک کنید شما،البته از اهواز تا سرور تهران پینگ 78 زیاد نیستش،من شمالم تا تهران پینگم 35 هستش.
سرویس 128 پارس آنلاین... رو 2 مگ بسته شده.
فقط نشنوم که سرور خارجی بگیر فلانا !! چون همین الان داشتم دانلود می کردم سرعت همین بود.
بالاخره بعد از 5 روز ، امروز اینترنتم وصل شد . البته یه مشکلی در راه اندازی سرویس جدیدم در مخابرات به وجود اومده بود ، به خاطر همین طول کشید .
فعلا چند تا تست از سرویس جدیدم براتون میزارم . ( 128 نامحدود )
ping 4.2.2.4 : 129
ping google.com : 137
Last edited by smrbh; 11-02-2013 at 23:25.
Last edited by mr_exir; 12-02-2013 at 12:53.
نمیدونیم شکایتمون کجا بکنیم... واقعا افتضاح اینترنت.... اصلا انگیزه کار رو از آدم میگیره... هر کسی هم مقصر رو کسی دیگه میدونه... بدترین اینترنت ایران رو شیراز داره... مسخره... به درد نخور... یه روز خوبه 20 روز بده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که برای من خوبه . امیدوارم که خراب نشه
اساتید محترم میشه بنده رو یه راهنمایی کوچیک کنید.من 5 ساله سرویس 256 نامحدود داتک دارم با قیمت 25 هزار تومان. رو یه خط دیگه 2 ماهی هست 256 نامحدود مخابرات دارم که هم تند تند قطع میشه هم سرعتش با ویلچر شکن نصف میشه و عکس ها رو یک در میون باز میکنه.حالا تصمیم دارم سرویس مخابراتم رو به سرعت 1 مگابیت ارتقاء بدم و داتک رو بیخیال شم.به نظر شما سرویس 1 مگ مخابرات همون آش و کاسه است؟
شما نتت خیلی خوبه... من خیر سرم 2 تا adsl دارم یکی از یکی بدتر.... خودمم موندم چی کار کنم.... نمیدونم قضیش چیه شرکت خوب توو شیراز پیدا نمیشه.... بقیه شهرها حداقل یه شرکت خوب دارن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)