میگم من این کارت رو پرینت کردم...یعنی روی چاپ زدم دیدم یه صفحه ی A4 که 3 چهارمش پره اومد بیرون....
نصفش که تذکره...اما نصف دیگه اش که تقریبا میشه نصف ورقه توضیحات مربوط به کارته...
همینه؟ اخه خیلی بزرگه!!!!
میگم من این کارت رو پرینت کردم...یعنی روی چاپ زدم دیدم یه صفحه ی A4 که 3 چهارمش پره اومد بیرون....
نصفش که تذکره...اما نصف دیگه اش که تقریبا میشه نصف ورقه توضیحات مربوط به کارته...
همینه؟ اخه خیلی بزرگه!!!!
اگه حذف شده که نباید میومدهمگه اینطور نیست که جدید ترین چاپ هر درسی منبع کنکور هستش؟
اي بابا افتادم آزاد عصر
اينقد از عصر بدم مياد
بچه ها فرقي داره از نظر سختي سوالاي صبح و عصر
من همش فكر ميكنم سوالاي عصر آشغاله و استاندارد نيست
صبح بهتره انگار :d
من مثل پارسال افتادم قلهک ... بابا صبح چیه ... کاش من عصر بودم
چون بخاطر انتخاب اولت حوزه و صبح و ظهر بودن معلوم میشه خب معلومه که صبح ریاضی سنگینتری داره چون it و مهندسی پزشکی و اینا صبح امتحان میدن![]()
من مهندسي نفت انتخاب اولمه
يعني عصر شيميش سختره؟![]()
دوستان تجربی نظرتون در مورد این سوال چیه؟
طبق متن کتاب زیست شناسی سال سوم گزینه های 1 و 2 هر دو درستن!!!
گزینه 1: فصل 2 - صفحه 29
هدایت پیام عصبی در رشته های میلین دار سریع تر است ، زیرا وقتی جریان در طول رشته حرکت میکند ، از یک گره به گره دیگر جهش میکند ، بنابر این رشته های دارای میلین .....
گزینه 2 : فصل 3 - صفحه 63
اگر سطح عدسی یا قرنیه کاملا صاف و کروی نباشد ، پرتوهای نور به طور نامنظم به همدیگر میرسند ، روی یک نقطه از شبکیه متمرکز نمیشوند و تصویر واضحی به وجود نمی آورند ، در این حالت میگوییم فرد به آستیگماتیسم مبتلاست و ....
آره دیگه اونایی که شیمی و نفت و پتروشیمی و اینا زدن بعدازظهرن ... ولی خدایی پارسال عربی بعد از ظهر خیلی بوق بود![]()
بابا تو که دیگه سراسری قبول میشی
می خوای برای چی آزاد امتحان بدی ؟
اصلا دوست ندارم برم بدم
همه مجبورم کردن ... اصلا قبول هم بشم نمیخوام برم آخه
پارسال هم IT تهران جنوب قبول شدم همه گیر داده بودن برو ثبت نام کن آخرم نرفتم![]()
تو نمیخوای بدی؟
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
انتخاب اولت چی بود ؟
امضات خیلی قشنگه![]()
Last edited by fmpr; 03-07-2011 at 13:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)