تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 492 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

تو کدوم بخشش به تناقض رسیدید ؟!
    شما x رو تابع f فرض کن . بعد ae^-ax رو مشتق g

ویرایش : من به روش نامعین حلش کردم براتون حالا کافیه حدود انتگرال رو جاگذاری کنید ... !
    بله درسته من به همین جواب رسیدم ولی توی حلش باز هم یک تابع شده بر حسب x و این این اصل رو که وقتی روی یک متغیر انتگرال معین می گیریم اون متغیر حذف می شه رو نقض کرده بود و فقظ قسمتیش رو حدود تاثیر داده بود که با توه به ضرب پینهایت در صفر منم دچار شک شدم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kesel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میشه برام توضیح بدید که رابطه ی بین اعداد چه جوریه؟
    منظورم از زبان ریاضی اینه که مجموعه رو که با عضوها نوشته شده با زبان ریاضی بنویسید،مثلا:
    { .... x l x}
    این دنباله اینجوریه که هر چی دیدید باید بگید !
    عدد اول رو یک می زاریم.
    حالا چی می بینیم ؟
    یک دونه یک : 11
    حالا چی می بینیم ؟
    دو تا یک : 21
    حالا چی می بینیم ؟
    یک دونه دو و یک دونه یک : 1211
    حالا چی می بینیم ؟
    یک دونه یک ، یک دونه دو ، دو تا یک : 111221
    و ...

با سلام خدمت اساتید محترم .
    خدا خیرتون بده که همیشه به ما کمک میکنید .
    می خواستم خواهش کنم که اگه کسی روش تستی ماتریس همسازه رو میدونه ماتریس زیر رو به همین روش برام حل کنه ممنون .
    یه کوچولو اگه توضیح بدید ممنون میشم

راه تستی نداره همین راه تشریحیش فوق العاده راحت و کوتاهه مثلا شما همسازه ی 2 و 1 رو می خواید به دست بیارید
    می یاین اول سطر 2 و ستون یک رو حذف می کنید . یک ماتریس دو در دو می شه :

دترمینان اینو بگیرین می شه 5.

حالا فرمولشو می نویسیم :

به جای i و j عدد 2 و 1 رو بزارید . دترمینانشم که به دست آوردیم . پس تمومه . می شه 5-

Last edited by Kesel; 15-11-2012 at 20:38.

3. این کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این دنباله اینجوریه که هر چی دیدید باید بگید !
    عدد اول رو یک می زاریم.
    حالا چی می بینیم ؟
    یک دونه یک : 11
    حالا چی می بینیم ؟
    دو تا یک : 21
    حالا چی می بینیم ؟
    یک دونه دو و یک دونه یک : 1211
    حالا چی می بینیم ؟
    یک دونه یک ، یک دونه دو ، دو تا یک : 111221
    و ...

راه تستی نداره همین راه تشریحیش فوق العاده راحت و کوتاهه مثلا شما همسازه ی 2 و 1 رو می خواید به دست بیارید
    می یاین اول سطر 2 و ستون یک رو حذف می کنید . یک ماتریس دو در دو می شه :

دترمینان اینو بگیرین می شه 5.

حالا فرمولشو می نویسیم :

به جای i و j عدد 2 و 1 رو بزارید . دترمینانشم که به دست آوردیم . پس تمومه . می شه 5-

اخه استاد گیر داده گفته فقط باید ار طریق راه حل تستی بدستش بیارید. خواهش میکنم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اخه استاد گیر داده گفته فقط باید ار طریق راه حل تستی بدستش بیارید. خواهش میکنم کمکم کنید
    ببینید تست ماتریس همسازه از سه حالت که خارج نیست :
    1. می گه مثلا درایه ی سطر دوم و ستون سوم فلان ماتریس رو به دست آورید . که اینو توضیح دادم
    2. باید از نکته ی زیر استفاده کنید :
    ترانهاده ی ماتریس الحاقی A را ماتریس همسازه ی A می گویند.
    3. یا ازتون می خواد که کل ماتریس همسازه رو پیدا کنید که من شخصا تا حالا همچین سوالی رو به صورت تستی ندیدم. بر فرض که چنین سوالی وجود داشته باشه به سادگی دو فرم قبله . یعنی شما لازم نیست بیاین تک تک درایه های ماتریس همسازه رو محاسبه کنید . بگردید توی گزینه ها و یک درایه پیدا کنید که با درایه های متناظرش در گزینه های دیگه متفاوت باشه . حالا درایه ی همسازه ی همون سطر و ستون رو براش پیدا کنید به روشی که تو پست قبل توضیح دادم و مساله حل می شه.

به هر حال نمی شه که صورت سوال رو تشریحی بپرسن و گزینه ندن بعد بگن از روش تستی حل کنید ! می شه ؟!

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

دوستان نموداذ سکانت x چه شکلیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان نموداذ سکانت x چه شکلیه؟
    برای مشاهده ی سایز بزرگ کلیک کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام جناب hamedp30world در حالت كلي راه حل جناب kesel خوب و سر راست است من يكي دو تا كتاب كنكوري هم ديدم با همين روش بعضي تست ها را حل كرده بودند البته ماتريس سوال شما بنظرم يك ماتريس خاص است چون اگر دقت كنيد مجموع همه سطر ها و ستون ها 6 است مطمئن نيستم ولي مثل اينكه به اين نوع ماتريس جادويي گفته ميشود كه شايد براي اين نوع ماتريس راه تستي و كوتاه تري باشد اگر بتوانيم براي اين ماتريس حل كوتاه تري بنويسيم ارائه خواهيم داد از شما هم ميخواهم اگر استاد اين راه به قول خودشان تستي را ارائه دادند اينجا مطرح كنيد تا آموزنده باشد راستش خيلي كنجكاو هستم بدانم راه ايشان چيست؟ من كل ماتريس همسازه را اينجا بدست آوردم تا با مقايسه با اصل سوال شايد ارتباط و راه كوتاه تري بدست بياد

مثلا الان همه اعضاي قطر اصلي 1 است يا دوعضو نسبت به قطر اصلي قرينه هستند
    Last edited by kvhsade; 17-11-2012 at 01:23.

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام جناب hamedp30world در حالت كلي راه حل جناب kesel خوب و سر راست است من يكي دو تا كتاب كنكوري هم ديدم با همين روش بعضي تست ها را حل كرده بودند البته ماتريس سوال شما بنظرم يك ماتريس خاص است چون اگر دقت كنيد مجموع همه سطر ها و ستون ها 6 است مطمئن نيستم ولي مثل اينكه به اين نوع ماتريس جادويي گفته ميشود كه شايد براي اين نوع ماتريس راه تستي و كوتاه تري باشد اگر بتوانيم براي اين ماتريس حل كوتاه تري بنويسيم ارائه خواهيم داد از شما هم ميخواهم اگر استاد اين راه به قول خودشان تستي را ارائه دادند اينجا مطرح كنيد تا آموزنده باشد راستش خيلي كنجكاو هستم بدانم راه ايشان چيست؟ با تشكر
    اگه به کتاب آموزش هندسه تحلیلی کانون دسترسی دارید، اونجا یه سری راه‌حل تستی برای قسمت ماتریس‌ها داره... فکر کنم برای این مورد هم داشت، ولی مطمئن نیستم

10. این کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به همه....
    کوفاکتور یه ماتریس چه طوری بدست میاد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام جناب hamedp30world در حالت كلي راه حل جناب kesel خوب و سر راست است من يكي دو تا كتاب كنكوري هم ديدم با همين روش بعضي تست ها را حل كرده بودند البته ماتريس سوال شما بنظرم يك ماتريس خاص است چون اگر دقت كنيد مجموع همه سطر ها و ستون ها 6 است مطمئن نيستم ولي مثل اينكه به اين نوع ماتريس جادويي گفته ميشود كه شايد براي اين نوع ماتريس راه تستي و كوتاه تري باشد اگر بتوانيم براي اين ماتريس حل كوتاه تري بنويسيم ارائه خواهيم داد از شما هم ميخواهم اگر استاد اين راه به قول خودشان تستي را ارائه دادند اينجا مطرح كنيد تا آموزنده باشد راستش خيلي كنجكاو هستم بدانم راه ايشان چيست؟ من كل ماتريس همسازه را اينجا بدست آوردم تا با مقايسه با اصل سوال شايد ارتباط و راه كوتاه تري بدست بياد

مثلا الان همه اعضاي قطر اصلي 1 است يا دوعضو نسبت به قطر اصلي قرينه هستند
    ممنون از شما . به نظر من ربطی به جادویی بودن این ماتریس نداره.به خاطر تعریف همسازه.یه مثال بزنم :

ماتریس همسازش می شه :

که بی ربط به نظر می رسه.

البته من یک کم توی اینترنت گشتم و چیزی پیدا نکردم راجع به ارتباط ماتریس جادویی با ماتریس همسازش.

کتاب های تستم رو هم گشتم و دیدم اصلا روش تستی نداره. کانون رو ندارم چون زمان ما اختصاصیاش به درد نمی خورد . اگه کسی پیدا کرد اینجا بزاره استفاده کنیم.

حالا مثلا می شه بگیم سطر اول رو به دست می یاریم بعد به همون ترتیب ماتریس اصلی ، درایه ها رو برای دو تا سطر دیگه جابه جا می کنیم یا چیزایی شبیه این . ولی اینا اسمش تستی نیست و مخصوصا بدتر این که روی همین ماتریس جواب می ده نه ماتریسای جادویی دیگه.

در ضمن فکر می کنم توی محاسبه ی ماتریس همسازه ، یک اشتباه کوچیک کردید . ماتریس همسازه این می شه :

ویرایش :
    یک نکته ی جالب که فک کنم خودم کشف کردم برای اولین بار در جهان !
    اینم باید اضافه کنن به خواص ماتریس جادویی ؛ اونم اینه که ماتریس همسازه ی یک ماتریس جادویی یک ماتریس جادویی است. (دیگه اثباتش با شما !)

مثلا همینو یک کم ماتریسای همسازشو می نویسم :

.
    .
    .

یه ماتریس جادویی دیگه :

.
    .
    .

سلام به همه....
    کوفاکتور یه ماتریس چه طوری بدست میاد؟
    سلام
    کوفاکتور همون همسازه هست که تو صفحه قبل راجع بهش بحث شد
    Last edited by Kesel; 17-11-2012 at 21:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •