با سلام
منظورم این چند قانون بود که جناب jadda گذاشتن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
منظورم این چند قانون بود که جناب jadda گذاشتن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیزاینجور که شما میگی این فایل رو تو حالت untrusted اجرا کردی که یه سندباکس کامل حساب میشه و بعد از یه ریست همه چی میشه مثل قبل و اگه تونسته باشه اینو دور بزنه یعنی نه کسپر و نه هیچ نوع سندباکس دیگه هم زورش بهش نمیرسه
-------------------------------------
ادیت:بالاترین حالت سندباکس کومودو blocked هستش که یه سندباکس کامله و به گفته دوستمون این فایلی که گفته سندباس کومودو رو تو بالاترین حالت دور زده
Last edited by E.K.H; 12-12-2011 at 14:06.
Norton 360
با آپدیت 238 روز پیش و تنظیمات پایه
2 مورد رو شناسایی کرد بعد از اکستراکت !
![]()
سلام
کمودو با پردازش ابری میگه این فایل بی خطره:
=====
این فایل را من اجرا کردم ، کمودو کاملا روی اون نظارت داره و ضمنا در برابر سندباکس کمودو هیچ کاره است!
اول با روش خودم که سندباکس خاموشه فایل را اجرا کردم و کمودو فایل را به عنوان یک فایل سالم به رسمیت نمیشناسه عکسو ببینید:
خب، همینجا میشه فایل را بلاک کرد و خاتمه ولی باز من اجازه اجرا دادم و با پیغام بعدی کمودو مواجه شدم که میشه بلاک کرد .....یعنی میخوام بگم از HIPS کمودو نمیتونه در بره! عکس را ببینید:
یک نگاهی هم به لاگ دفنس بندازیم:
====
یکبار دیگه من تست را تکرار کردم و اینبار برای تست ویروس در سندباکس اومدم و سندباکس را روشن کردم و فایل را اجرا کردم و حتی برای تست سندباکس را روی Limited قرار دادم جالب اینکه حتی در این سطح سندباکس هم فایل نمیتونه خرابکاری بکنه.عکس را ببینید(فایل اجرا میشه):
و حالا یک نگاهی به لاگهای دفنس در مورد این فایل نگاهی بندازیم:
خبری از رد شدن فایل از سندباکس نیست. همینطور که از عکسها معلومه حتی سطح Limit هم برای اون کفایت میکنه، حالا اگر سندباگس روی Untrusted باشه که دیگه جای خود دارد.
نکته: البته این بسیار خوبه که دوستان کمودو را تست میکنند و جالب اینکه بیشترین اجرای مخربها هم روی همین سویت امنیتی انجام میشه!! و این خیلی خوبه چون باعث میشه اطلاعات کاربرهای اینجا از این محصول زیاد بشه. ولی دلم میخواد این نکته را هم خدمت دوستان عرض کنم> دوستان عزیز کمودو یک محصول رایگانه بنابراین اگر من و شما ازش استفاده نکنیم شرکت کمودو حتی یک ریال هم متضرر نمیشه. بنابراین خیلی کسی را نترسانید از عدم استفاده از این محصول ....... ضمنا من یکی اصلا به کسی توصیه و اصرار نمیکنم که از کمودو استفاده بکنه، دلم میخواد هر کسی هر چی که دوست داره را انتخاب بکنه. بنابراین برید و از هر محصولی که دوست دارید استفاده بکنید. (هر چند من در صفحه قبلی یک جمله ای دیدم که این مطلب را عرض کردم ولی الان روی سخنم با شخص خاصی نیست و کلی این مطلب را عرض کردم. چون احساس کردم این نکته گفته بشه بهتره)
موفق باشید
----------------------
سلام .
با Avast Internet Security 2011-Version 6.0.1091-64Bit اسکن کردم 2 مورد شناخت و حذف کرد ...
این یعنی آنتی ویروس خیلی ضعیفه یا این ویروس ها خیلی قوین .
ســـلام.
Norton Antivirus 2012
![]()
آنتی ویروس Avast Internet Security 2011-Version 6.0.1091-64Bit :
5 مورد شناخت ...
با Emsisoft هفت عدد
Microsoft Security Essentials گوگولی 5 مورد رو شناسایی کرد !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)