تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 674 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488528578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به همگی . دوستان من می خوام فقط نقل و انتقالات درست بشه به همین منظور می خوام DLC 15 October رو دان کنم درسته دیگه ؟ کاری به رنگ لباس و این جور چیزا ندارم . اما نمی تونم دان کنم یعنی رپیدباز میگه باید پرمیوم باشم و لینک بهم نمی ده می شه یه جای دیگه آپ کنید ؟
    Last edited by ma-bah; 15-11-2010 at 00:46.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اینو که از وقتی فوتبال 98 بازی میکردیم بلد بودیم

واقعا ؟یعنی تا این حد من عقبم ؟والا من از فوتبال 2007 که از اون به بعد دیگه با pc بازی میکردم ارزوم بود که همچین چیزی عملی بشه و حتی از طریق تنظیمات هم نمیشد کاری کرد . اما تو این 2011 شانسکی کشفش کردم و الان خیلی خوشحالم

3. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

واقعا ؟یعنی تا این حد من عقبم ؟والا من از فوتبال 2007 که از اون به بعد دیگه با pc بازی میکردم ارزوم بود که همچین چیزی عملی بشه و حتی از طریق تنظیمات هم نمیشد کاری کرد . اما تو این 2011 شانسکی کشفش کردم و الان خیلی خوشحالم
    مهم اینه که تونستی کشفش کنی
    خب یه بار میومدی تو این تاپیک سوال میکردی جواب بت میدادن

اگه نباشه جاش خالی می مونه مانی 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیلی دور از تو ...

پيش فرض

سلام دوستــــــــــــان
    یه سوال از همه Pes بازها
    اگر هم فیفا 11 و هم Pes 11رو بازی کردید،
    به نظرتون کدوم بهتره ؟؟
    من فیفا 10 رو سال قبل بازی کردم و تو مقایسه واقعا Pes بهتر بود.
    اما امسال فیفا 11 هنوز به دستم نرسیده...
    از نظر شما که Pes بازید، به نظرتون Pes همچنان سرتر از فیفا هست و هنوز دلخواه شماست ؟

6. این کاربر از مانی 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوستــــــــــــان
    یه سوال از همه Pes بازها
    به نظرتون کدوم بهتره ؟؟
    از نظر شما که Pes بازید، به نظرتون Pes همچنان سرتر از فیفا هست و هنوز دلخواه شماست ؟
    من هر دو شو بازی کردم.
    واقعا با این نسخه ی PES خیلی حال کردم
    خیلیام هستن که این نسخه رو بدترین نسخه ی PES میدونن
    فیفا هم بازی کردم، گیم پلی خوبی داشت.
    الان روی سیستمم دارم ولی چون با جوی استیک نمیشه بازی کرد (نسخه ای که من نصب کردم اینجوریه) خیلی زد تو ذوقم و الان فقط PES میزنم

8. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

آقا یکی جواب مارو بده این پستمون اینجا نمونه جواب ندید صد بار تکرار میکنمانه شوخی کردم
    اول بگم مشکل من با ps2 هستا نه کامپیوتر و ps3
    توی pes 2009 و 2008 قسمت گالری یه قسمتی بود به اسم cup gallery که میرفتی توش نشون میداد چندتا جام توی بازی هست و چندتاشو تا حالا گرفتی
    اما توی pes 2010 و این جدیده pes2011 این قسمت اصلا وجود ندارهحالا نمیدونم خریدنی شده و باید توی pes shop خرید یا نه یکی میتونه کمکم کنه؟

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

سلام دوستــــــــــــان
    یه سوال از همه Pes بازها
    به نظرتون کدوم بهتره ؟؟
    داداش هیچ فوتبالی جای pes رو نمیتونه بگیره تک تک نسخه های pes رو با fifa مقایسه کنی pes بهتر از آب درومده

10. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من یه چیزی دیدم تو این فوتبال که کفم رو برید. حیف که این انگشت صاب مرده رفت رو استارت والا براتون صحنه آهسته اش رو میذاشتم.

قضیه این بود که من یه شوت زدم دروازه بان دفعش کرد، توپ عمودی رفت بالا و نزدیکهای خط اومد پایین. مسی هم برای توپ برگشتی که رو زمین بود شیرجه زد رو زمین  ولی سایه توپ رو زد و در حالی که همین جوری داشت سر میخورد من هم مربع رو میزدم که یه دفعه یه پا از غیب ظاهر شد و توپ رو زد تو گل  من اولش گفتم شاید یکی از دفاعها بوده ولی هم دفاعی نزدیک نبود و هم اینکه مسی بلند شد و خوشحالی کرد  واقعا حیف شد که save نکردمش. لعنت بر انگشتی که بی موقع فرو رود، نه ببخشید فشار دهد 

12. 3 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

راستی اونایی که میگن گل زدن تو این فوتبال سختتره فکر میکنن چرا اینجوریه؟ به نظر من که تنها دلیلش شوتهای مزخرف بازیکنهاست. تا حالا شده یه شوت زمینی محکم بزنید تو این بازی؟ من که حسرت به دل موندم. تو این فوتبال راحت میتونم بگم هر پاس عمقی یه موقعیت تک به تکه من دیگه خودم هم گاهی خسته میشم از بس با ویا و مسی و پدرو تک به تک شدم. از اون طرف هم برام عادیه تک به تکهای حریف که اکثرا گل نیست. بازی شبیه ضربات پنالتیه.  تنها چیزی که باعث میشه این بازی گلهاش دو رقمی نشه همون شوتهای مزخرفه که فکر میکنم واسه همین هم گذاشتنشون. اصلا هم به واقعیت نزدیک نیست. مگه همه واقعیت آرش برهانیه. در ضمن من هم هر چی میخوام بازی رو با کلاس کنم این کامپیوتر احمق نمیذاره. همش یه جور بازی میکنه میبره گوشه هی دور خودش میچرخه من هم که اعصابم خورد میشه میذارم هر کاری میخواد بکنه یا اینکه میزنمش.

چند تا چیز تو این PES و همین طور PESهای قبلی هست که این کونامی هنوز هم برطرفشون نکرده:
    1) گاگول بودن دروازه بانها تو صحنه های عادی و برعکسش بعضی اوقات عکس العملهای تخیلی
    2) وقتی پا به توپ گوشه محوطه جریمه حرکت میکنی به موازات خط طولی و میخوای پاس عرضی بدی همه بازیکنهات هر چی تو جلوتر بری بیشتر میرن پشت جریمه در صورتی که تو واقعیت حداقل یک نفر پا به پا میاد و بقیه میرن عقبتر
    3) دروازه بان توپ پشت دروازه رو هر طرف شش قدم که بکاره فقط به بازیکن همون طرف پاس میده
    4) از PES 6 به بعد دیگه داورها آوانتاژ و بعد کارت رو نمیدن. اگر آوانتاژ دادن کارت بی کارت
    5) اگر یه بازیکن رو که همون لحظه توپ رو پاس داده با شدیدترین تکل هم بزنی نه خطا میگیره و نه اون بازیکن چیزیش میشه
    6) خط آفساید رو خیلی بد میذاره و به نظر میاد فقط پای مدافع رو ملاک میگیره و اگر یکی از پاهای مدافع عقبتر از اون یکی باشه گاهی خط آفساید رو بین دو پا قرار میده
    7) اگر 1-2 کنی و بخوای واسه بازیکن دیگه ای پاس بندازی و بازیکنی که یک رو داده در همون مسیر باشه هر چقدر هم که پاس رو محکم بگیری میندازه واسه همون که یک رو داده

14. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

گقتی پنالتی
    پنالتی زدن تو این بازی چه جوریه ؟ ما که هر چی میزنیم میره وسط

آخر فروم باز popowoody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران ؛ مشهد - ⎠⏠⏝⏠⎝

پيش فرض

دکمه شوت رو بزن بعد هم جهت رو

17. 3 کاربر از popowoody بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •